Terse Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, Grisos είπε Αν έχεις κωδικό παραγγελίας, τσέκαρε αν άλλαξε κάτι στην κατάστασή της. https://www.plaisio.gr/order-tracking Τσέκαρα το ιδιο το έχουν αφήσει.Μου έστειλε και email: Σας ευχαριστούμε για την προπαραγγελία για το νέο iPhone 13!Σχετικά με αυτή, προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας, αλλά δεν κατέστη δυνατό.Θα θέλαμε να μας καλέσετε ώστε να το διευθετήσουμε.
panmar02 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Terse είπε Τσέκαρα το ιδιο το έχουν αφήσει.Μου έστειλε και email: Σας ευχαριστούμε για την προπαραγγελία για το νέο iPhone 13!Σχετικά με αυτή, προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας, αλλά δεν κατέστη δυνατό.Θα θέλαμε να μας καλέσετε ώστε να το διευθετήσουμε. Μα καλα δεν μπορουσαν να πουν στο email τι θελουν; Και τι αλλο να θελουν να διευθετησουν αν οχι την αποστολη της συσκευης; Περιεργα πραγματα.
Stella4296 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα,όποιος έχει νεότερο ας μας πει
Terse Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Stella4296 είπε Καλημέρα,όποιος έχει νεότερο ας μας πει Καλημέρα το δικο μου εχει ερθει εδω και 2 μερες. Με κάλεσαν χτες δεν το πρόλαβα και επρεπε να παρω αλλες 4 φορες (3 εχτες) και 1 σήμερα προκειμένου να πεσω σε κάποιον που δεν βαριέται και να μου στείλει το λινκ πληρωμής.Η απάντηση τους ηταν περιμένετε θα σας καλεσουμε εντος μιας ωρας αλλα ποτε δεν με κάλεσαν. Υ.Γ1οπως ειχα πει οταν εκανα την παραγγελία 12/10 το ειχα πληρώσει αλλα ακύρωσαν την πληρωμή. Υ.Γ2 Αυριο ειναι Σάββατο οποτε δεν ειναι απιθανο να γινει καμια μαλκια και να το παρω Δευτέρα. 1
Stella4296 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Terse είπε Καλημέρα το δικο μου εχει ερθει εδω και 2 μερες. Με κάλεσαν χτες δεν το πρόλαβα και επρεπε να παρω αλλες 4 φορες (3 εχτες) και 1 σήμερα προκειμένου να πεσω σε κάποιον που δεν βαριέται και να μου στείλει το λινκ πληρωμής.Η απάντηση τους ηταν περιμένετε θα σας καλεσουμε εντος μιας ωρας αλλα ποτε δεν με κάλεσαν. Υ.Γ1οπως ειχα πει οταν εκανα την παραγγελία 12/10 το ειχα πληρώσει αλλα ακύρωσαν την πληρωμή. Υ.Γ2 Αυριο ειναι Σάββατο οποτε δεν ειναι απιθανο να γινει καμια μαλκια και να το παρω Δευτέρα. Με το καλό να το χαρείς, άντε να πάρουμε σειρά κ εμείς
Terse Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Stella4296 είπε Με το καλό να το χαρείς, άντε να πάρουμε σειρά κ εμείς Να εισαι καλα. Οποτε αν καποιος τον καλέσουν και δεν το ακουσει να καλει συνέχεια μεχρι να βγάλει άκρη γιατί αυτοί δεν βιάζονται ουτε τους νοιάζει. 2
Pwpwpw Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Terse είπε Καλημέρα το δικο μου εχει ερθει εδω και 2 μερες. Με κάλεσαν χτες δεν το πρόλαβα και επρεπε να παρω αλλες 4 φορες (3 εχτες) και 1 σήμερα προκειμένου να πεσω σε κάποιον που δεν βαριέται και να μου στείλει το λινκ πληρωμής.Η απάντηση τους ηταν περιμένετε θα σας καλεσουμε εντος μιας ωρας αλλα ποτε δεν με κάλεσαν. Υ.Γ1οπως ειχα πει οταν εκανα την παραγγελία 12/10 το ειχα πληρώσει αλλα ακύρωσαν την πληρωμή. Υ.Γ2 Αυριο ειναι Σάββατο οποτε δεν ειναι απιθανο να γινει καμια μαλκια και να το παρω Δευτέρα. Οποτε ο λογος που σε ειχαν καλεσει ηταν για να σε ενημερωσουνε οτι ηρθε η συσκευη? Οταν γινετε μια πληρωμη ηλεκτρονικα, δεσμευεται το ποσο και αν μετα απο ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα δεν ολοκληρωθει η παραγγελια, το ποσο επιστρεφετε πισω αυτοματα στο λογαρισμο του πελατη , υποθετω οτι αυτο εγινε και σε σενα, 2 μηνες αναμονης ειχες. Οποτε τοσο καιρο νομιζες οτι το ειχες πληρωμενο και οτι ειχες κλειδωμενα τα χρηματα εκει, ολο αυτο το διαστημα δεν ειδες στον λογαριασμο σου οτι το ποσο της πληρωμης εχει επιστραφει και εχεις τα χρηματα στην διαθεση σου?Και δεν ειναι και μικρο ποσο να πεις! Τελος παντως καλοριζικο και καλοδουλευτο ευχομαι! Εγω που περιμενω ακριβως το ιδιο με εσενα παντως (ιδιο χρωμα/μνημη) αλλα μια μερα μετα παραγγελια απο σενα καμια εξελιξη ακομη! Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw 1
Ribopaido Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Απορώ τι θα γινει με το 14αρι αν ισχυουν αυτα που λενε
panmar02 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Απορώ τι θα γινει με το 14αρι αν ισχυουν αυτα που λενε Ε λογικα εμεις τοτε θα παραλαμβανουμε το 13😂
Stella4296 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, panmar02 είπε Ε λογικα εμεις τοτε θα παραλαμβανουμε το 13😂 Σημέρα πήρα πάλι , που θα πάει θα βαρεθουν και θα μου το δώσουν τέλος πάντων μου είπε αυτή ότι από βδομάδα υπάρχει μια μεγάλη πίθανοτητα να παραλάβω,παραγγελία 29/10 Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από Stella4296
semi-kat Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Terse είπε το δικο μου εχει ερθει εδω και 2 μερες. Επιτέλους,καιρός ήταν!Άντε καλορίζικο,να το χαρείς. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από semi-kat 1
Terse Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Οποτε ο λογος που σε ειχαν καλεσει ηταν για να σε ενημερωσουνε οτι ηρθε η συσκευη? Οταν γινετε μια πληρωμη ηλεκτρονικα, δεσμευεται το ποσο και αν μετα απο ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα δεν ολοκληρωθει η παραγγελια, το ποσο επιστρεφετε πισω αυτοματα στο λογαρισμο του πελατη , υποθετω οτι αυτο εγινε και σε σενα, 2 μηνες αναμονης ειχες. Οποτε τοσο καιρο νομιζες οτι το ειχες πληρωμενο και οτι ειχες κλειδωμενα τα χρηματα εκει, ολο αυτο το διαστημα δεν ειδες στον λογαριασμο σου οτι το ποσο της πληρωμης εχει επιστραφει και εχεις τα χρηματα στην διαθεση σου?Και δεν ειναι και μικρο ποσο να πεις! Τελος παντως καλοριζικο και καλοδουλευτο ευχομαι! Εχω που περιμενω ακριβως το ιδιο με εσενα παντως (ιδιο χρωμα/μνημη) αλλα μια μερα μετα παραγγελια απο σενα καμι εξελιξη ακομη! Κοιτα απο τις 12 του Οκτώβρη εχω κανει παρα πολλές άλλες συναλλαγές δεν το ξανα τσέκαρα αλλα νταξει συνολικά αυριο πρεπει να ειναι η 61 ημερα.
semi-kat Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, Stella4296 είπε θα βαρεθουν και θα μου το δώσουν Ο μόνος τροπος😂!!!Πιστεψε με,γιατι κ εσύ θα έπρεπε να το είχες πάρει ήδη αφού η παραγγελία μου ήταν 3ς μέρες πριν την δική σου.
cincgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μιλησα παλι εχθες στο τηλεφωνο μαζι τους. Ιδια απαντηση. 42 μερες και συνεχιζουμε. Εκανα και μια παραγγελια απο istorm χθες με αντικαταβολη μπας και, αλλα δεν εχω ελπιδες. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από cincgr
panmar02 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Stella4296 είπε Σημέρα πήρα πάλι , που θα πάει θα βαρεθουν και θα μου το δώσουν τέλος πάντων μου είπε αυτή ότι από βδομάδα υπάρχει μια μεγάλη πίθανοτητα να παραλάβω,παραγγελία 29/10 Εγω θα τους παιρνω καθε μερα απο εδω και περα μεχρι να το στειλουν. 10/10 σημερα, δυο μηνες δηλαδη ελεος. Αμα δεν μπορουν αν το κλεισουν το μαγαζακι τους πια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα