Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Δεν ειπε κανεις οτι φταινε οι υπαλληλοι και αυτοι εντολες εκτελουν.

Το σιγουρο παντως ειναι οτι αυτος που δεν φταιει σε τιποτα για ολο αυτο το μπαχαλο ειναι ο καταναλωτης

Και όμως

Spoiler

έχει και αυτός μερίδιο ευθύνης και δεν αναφέρομαι στον Σακη και τον Μακη που θέλουν να πάρουν το νεο iphone με δόσεις και να το κρατήσουν χ χρόνια.

Αναφέρομαι στον Σάκη και τον Μάκη που κάνανε μόδα την αγορά με τιμολόγιο από γνωστούς και φίλους και τσιμπάνε day one τα κινητά για να χαβαλεδιάσουν για καμια εβδομάδα/μήνα και μετά κατευθείαν αγγελία.

Η φυσικά και οι γνωστοί scalpers που τα παιρνουν με το καλημέρα για να μπουν αγγελία.

Και αυτοι καταναλωτές είναι οι οποιοι βοηθάνε σε όλο αυτό το μπάχαλο.

Γιατί κάποιοι ξεχνάνε ότι η αγορά της Ελλάδας(ανάλογα και τους μισθους)είναι μικρή,και άρα και οι συσκευές που έρχονται σε μας είναι πολύ μικρότερες σε σχέση με εξωτερικό.

Η Apple στην Ευρώπη είναι 2ρη σε πωλήσεις,αλλά όλως τυχαίως στην Ελλάδα έχει πέσει στην 4ή ή 5η θέση τελευταία.

Ετσι για να έχουμε λίγο ένα μέτρο σύγκρισης,επειδή κάποιοι κάθε χρόνο απορούν γιατί είμαστε σε επόμενα κύματα και γιατί δεν φέρνουν πολλές συσκευές.

Το μπάχαλο των εδώ αλυσίδων είναι γνωστό εδώ και χρόνια,δεν περιμέναμε τα 13ρια για να το μάθουμε.

Να σου αναφέρω έτσι για την ιστορία ότι υπήρχε κόσμος που περίμενε από Κωτσόβολο Ps5 κοντά 10μήνες ενώ το είχε προπληρώσει.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Απαντ. 846
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Stella4296 είπε

Τα δίνουν αμέσως σε όποιον βρίσκεται στο κατάστημα, δεν έχεις διαβάσει πόσοι το έχουν πάρει έτσι;

Στο κατάστημα??Αλήθεια τώρα?!Κάτσε ρε συ,νόμιζα ότι σε κανένα κατάστημα δεν το έχουν διαθέσιμο για να το πάρεις επι τόπου,πλην κάποιον εξαιρέσεων.Όταν είχα πάει στο πλαίσιο δν γινόταν αυτό...Όσοι τα πήρανε νωρίτερα από το πλαίσιο νόμιζα ότι ήταν με παραγγελίες.Υπέροχα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, semi-kat είπε

Στο κατάστημα??Αλήθεια τώρα?!Κάτσε ρε συ,νόμιζα ότι σε κανένα κατάστημα δεν το έχουν διαθέσιμο για να το πάρεις επι τόπου,πλην κάποιον εξαιρέσεων.Όταν είχα πάει στο πλαίσιο δν γινόταν αυτό...Όσοι τα πήρανε νωρίτερα από το πλαίσιο νόμιζα ότι ήταν με παραγγελίες.Υπέροχα...

Αυτο εννοουσα χθες που ελεγα για τις ακυρωσεις. Πανε τις ηλεκτρονικες παραγγελιες πισω γιατι δινουν τις συσκευες στα καταστηματα. Δεν ειναι οτι εξυπηρετουν με αυτες αλλες ηλεκτρονικες παραγγελιες. Εχω κι εγω γνωστή που βρηκε διαθεσιμη συσκευη απο ακυρωση καποιου και επι τοπου την αγορασε ( σε κωτσοβολο αυτο).  Τι να πω δραμα η κατασταση. Και δεν βλεπω καμια κινητικοτητα. 

Επεξ/σία από panmar02
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panmar02 είπε

Αυτο εννοουσα χθες που ελεγα για τις ακυρωσεις. Πανε τις ηλεκτρονικες παραγγελιες πισω γιατι δινουν τις συσκευες στα καταστηματα. Δεν ειναι οτι εξυπηρετουν με αυτες αλλες ηλεκτρονικες παραγγελιες. Εχω κι εγω γνωστή που βρηκε διαθεσιμη συσκευη απο ακυρωση καποιου και επι τοπου την αγορασε ( σε κωτσοβολο αυτο).  Τι να πω δραμα η κατασταση. Και δεν βλεπω καμια κινητικοτητα. 

Έμαθα ότι περιμένουν κοντεινερ από άτομο στο πλαίσιο,αν αληθεύει είναι μια ελπίδα και αυτο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Stella4296 είπε

Έμαθα ότι περιμένουν κοντεινερ από άτομο στο πλαίσιο,αν αληθεύει είναι μια ελπίδα και αυτο

Το εμαθες απο αυτους που παίρνουμε τηλ και μας κοροιδευουν ή απο κάποιον πιο εμπιστο; Γιατι αν ειναι απο αυτους που απαντανε στις κλησεις μας, αμφιβαλλω 😂

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panmar02 είπε

Το εμαθες απο αυτους που παίρνουμε τηλ και μας κοροιδευουν ή απο κάποιον πιο εμπιστο; Γιατι αν ειναι απο αυτους που απαντανε στις κλησεις μας, αμφιβαλλω 😂

Από μια πωλήτρια που της μίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα μπας μάθω κάτι παραπάνω,αν ισχύει το μαρτύριο τελειώνει τις 😂

Δημοσ.

Kαλησπερα σας και από μένα .

διαβαζω διαβάζω χαμός …

Αγανακτισμένοι ολοι. Βλέπω Κωτσόβολο πλαίσιο το 70%. Από το you ρε παιδιά είναι κανείς π έχει παραλάβει η θα περιμένω το 14;;;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Stella4296 είπε

Από μια πωλήτρια που της μίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα μπας μάθω κάτι παραπάνω,αν ισχύει το μαρτύριο τελειώνει τις 😂

Αυτη η ευγενεια μας εφαγε νομιζω. Αν και πλεον τις εχω κοψει τις ευγενειες. Ξερω δεν φταινε οι υπαλληλοι αλλα ουτε εμεις σιγουρα να μας κοροιδευουν ετσι 😔

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, dimitrisan είπε

Kαλησπερα σας και από μένα .

διαβαζω διαβάζω χαμός …

Αγανακτισμένοι ολοι. Βλέπω Κωτσόβολο πλαίσιο το 70%. Από το you ρε παιδιά είναι κανείς π έχει παραλάβει η θα περιμένω το 14;;;

αδερφε μου αν και πολυ προσφατη η παραγγελια μου εχει γινει 20/11 για προ μαξ 128 graphite δεν εχω καμια ενημερωση εκτος απο το πανω κατω 30 μερες. Τιποτα αλλο απο δαυτους

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, panmar02 είπε

Αυτο εννοουσα χθες που ελεγα για τις ακυρωσεις. Πανε τις ηλεκτρονικες παραγγελιες πισω γιατι δινουν τις συσκευες στα καταστηματα. Δεν ειναι οτι εξυπηρετουν με αυτες αλλες ηλεκτρονικες παραγγελιες. Εχω κι εγω γνωστή που βρηκε διαθεσιμη συσκευη απο ακυρωση καποιου και επι τοπου την αγορασε ( σε κωτσοβολο αυτο)

Ο γραπτός λόγος μερικές φορές δεν είναι 100% σαφής,για αυτό κ κατάλαβα άλλο χθες κ όχι αυτό που είπες τώρα.Έτσι πήρα κ εγώ την συσκευή μου από τον Κωτσόβολο.Όμως δουλεύει λίγο διαφορετικά,από ότι ξέρω.Πχ,όταν ακυρώνονται κάποιες παραγγελίες οι οποίες είναι ήδη σε κατάστημα,τότε αν είσαι τυχερη/ος μπορείς να τν προλάβεις,μέσω του site.Κανονικά θα έπρεπε να τις στέλνουν πίσω στην αποθήκη,αλλά είναι"διαδικασία"κ δν μπαίνουν στον κόπο.Αυτό συμβαίνει στάνταρ στον Κωτσοβολο.Τώρα,αν στο πλαίσιο γίνεται το αντίθετο,δλδ να δίνονται από το κατάστημα έτσι χύμα μου φαίνεται περίεργο.Δν εμφανίζουν συσκευές σε κατάστημα,για να μην πέσει κράξιμο από όσους περιμένουν από παραγγελίες.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, semi-kat είπε

Ο γραπτός λόγος μερικές φορές δεν είναι 100% σαφής,για αυτό κ κατάλαβα άλλο χθες κ όχι αυτό που είπες τώρα.Έτσι πήρα κ εγώ την συσκευή μου από τον Κωτσόβολο.Όμως δουλεύει λίγο διαφορετικά,από ότι ξέρω.Πχ,όταν ακυρώνονται κάποιες παραγγελίες οι οποίες είναι ήδη σε κατάστημα,τότε αν είσαι τυχερη/ος μπορείς να τν προλάβεις,μέσω του site.Κανονικά θα έπρεπε να τις στέλνουν πίσω στην αποθήκη,αλλά είναι"διαδικασία"κ δν μπαίνουν στον κόπο.Αυτό συμβαίνει στάνταρ στον Κωτσοβολο.Τώρα,αν στο πλαίσιο γίνεται το αντίθετο,δλδ να δίνονται από το κατάστημα έτσι χύμα μου φαίνεται περίεργο.Δν εμφανίζουν συσκευές σε κατάστημα,για να μην πέσει κράξιμο από όσους περιμένουν από παραγγελίες.

Δεν τους νοιαζει και πολυ το κραξιμο μας παντως 😂 γραμμενους μας εχουν ξεκαθαρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Stella4296 είπε

Από μια πωλήτρια που της μίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα

Κοψ'τε τις ευγένειας αν θέλετε το κινητό😂 Δυστυχώς ισχύει ότι είπε @panmar02 Ας πούμε για χιλιοστή φορά ότι δν φταίνε οι υπάλληλοι...Όμως αν δουν ότι δν είσαι αντιδραστική/ος ενώ περιμένεις δν ξέρω κ εγώ πόσο,στο περίμενε θα μείνει το θέμα.Plus του ότι δν θα σε συνδέσουν με κάποιον υπεύθυνο αν δν ψιλό κράξεις.Όχι να περιμένεις τηλ!Να σε συνδέσουν εκείνη τν στιγμή.Η μέθοδος κράξιμο έπιασε σε μένα,δν βρίσκω λόγο να μην πιάσει κ σε εσάς

13 ώρες πριν, panmar02 είπε

Δεν τους νοιαζει και πολυ το κραξιμο μας παντως 😂 γραμμενους μας εχουν ξεκαθαρα 

Καλά,εξαρτάται κ το κράξιμο😜Πχ αν ήμουν στην θέση σου,με εξόφληση κλπ,θα τους είχα πάει...Ξέρεις πως.Anyway,ας βγάλετε άκρη σύντομα είτε με πολύ κράξιμο είτε με λίγο

Επεξ/σία από semi-kat
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, semi-kat είπε

Κοψ'τε τις ευγένειας αν θέλετε το κινητό😂 Δυστυχώς ισχύει ότι είπε @panmar02 Ας πούμε για χιλιοστή φορά ότι δν φταίνε οι υπάλληλοι...Όμως αν δουν ότι δν είσαι αντιδραστική ενώ περιμένεις δν ξέρω κ εγώ πόσο,στο περίμενε θα μείνει το θέμα.Plus του ότι δν θα σε συνδέσουν με κάποιον υπεύθυνο αν δν ψιλό κράξεις.Όχι να περιμένεις τηλ!Να σε συνδέσουν εκείνη τν στιγμή.Η μέθοδος κράξιμο αφού έπιασε σε μένα δν βρίσκω λόγο να μην πιάσει κ σε εσάς

Καλά,εξαρτάται κ το κράξιμο😜Πχ αν ήμουν στην θέση σου,με εξόφληση κλπ,θα τους είχα πάει...Ξέρεις πως.Anyway,ας βγάλετε άκρη σύντομα είτε με πολύ κράξιμο είτε με λίγο

Οτι μου στελνει mail το πλαισιο διαφημιζοντας το iphone 13 με ξεπερνα 🤬

Δημοσ.

Τίποτα μαγκες καμια οργάνωση τα παιδια δεν μπορούν. Με πηραν το πρωι για να με ενημερώσουν  δεν το άκουσα και απο τοτε 2 φορες τους πηρα και κανενας δεν ξερει τι και πως. Θα σας καλέσουμε παλι... ή θα με παρει αυτος που με κάλεσε απο κινητό...     

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Terse είπε

Τίποτα μαγκες καμια οργάνωση τα παιδια δεν μπορούν. Με πηραν το πρωι για να με ενημερώσουν  δεν το άκουσα και απο τοτε 2 φορες τους πηρα και κανενας δεν ξερει τι και πως. Θα σας καλέσουμε παλι... ή θα με παρει αυτος που με κάλεσε απο κινητό...     

Αν έχεις κωδικό παραγγελίας, τσέκαρε αν άλλαξε κάτι στην κατάστασή της.

https://www.plaisio.gr/order-tracking

Επεξ/σία από Grisos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...