panmar02 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, Terse είπε Α τιποτα απολυτως. Οτι να ναι. Κοιτα να δεις που πρεπει να ειμαστε και κολλημενοι πανω απο τα κινητα και αμα χασουμε κληση την π…με.
Pwpwpw Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, akis_p94 είπε Μπορεις να μας πεις μοντελο/χρωμα/χωρητικοτητα μνημης? Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
akis_p94 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Μπορεις να μας πεις μοντελο/χρωμα/χωρητικοτητα μνημης? IPhone 13 pro 128 sb 1
Stella4296 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Φίλη με 13 pro max sb 128 παρελαβε χθες με παραγγελία 12/11 από κωτσοβολο,μόνο στο πλαίσιο γίνονται αυτά και πέσαμε στην περίπτωση
Pwpwpw Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Stella4296 είπε Φίλη με 13 pro max sb 128 παρελαβε χθες με παραγγελία 12/11 από κωτσοβολο,μόνο στο πλαίσιο γίνονται αυτά και πέσαμε στην περίπτωση Λοταρια ειναι, αν δεις στο γειτονικο νημα που αναφερεται σε παραλαβες απο κωτσοβολο υπαρχει και εκει προβλημα, υπαρχουν ατομα που εχουν παραγγελει 10-11 Οκτωμβρη και ακομη περιμενουν και εκει
Stella4296 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Λοταρια ειναι, αν δεις στο γειτονικο νημα που αναφερεται σε παραλαβες απο κωτσοβολο υπαρχει και εκει προβλημα, υπαρχουν ατομα που εχουν παραγγελει 10-11 Οκτωμβρη και ακομη περιμενουν και εκει Λογικά όλοι εμεις έχουμε τύχη υπό του μηδενός
semi-kat Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Terse είπε Δεν νομιζω να εκαναν τέτοια μαλκια γιατι το εχω πληρώσει τι δια ολο. Όχι δεν παίζει αυτό,με τν καμία.Ακόμα κ αν δν το είχες εξοφλήσει σε παίρνουν τηλ για να σε ενημερώσουν ότι το έχουν παραλάβει.Εμένα με είχαν πάρει απόγευμα,πρέπει να ήταν Σάββατο(20/11)κ δεν είχα προλάβει να το σηκώσω.Μεσημέρι Δευτέρας με ξανάπήραν κ έκανα την ακύρωση.
Pwpwpw Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Stella4296 είπε Λογικά όλοι εμεις έχουμε τύχη υπό του μηδενός Δεν ξερω τι γινετε. Εχει αναφερθει και εδω στο νημα ατομα που εκανα παραγγελια τελη οκτωμβρη απο πλαισιο η ακομη και αρχες Νοεμβρη και παρελαβαν. Εγω παραδειγμα εκανα προπαραγγελια 13/10 και ακομη περιμενω, τωρα τι γινετε δεν ξερω, στα τηλεφωνα παντως εχουν βαλει κασετα και πεφτει δουλεμα Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
Stella4296 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Δεν ξερω τι γινετε. Εχει αναφερθει και εδω στο νημα ατομα που εκανα παραγγελια τελη οκτωμβρη απο πλαισιο η ακομη και αρχες Νοεμβρη και παρελαβαν. Εγω παραδειγμα εκανα προπαραγγελια 13/10 και ακομη περιμενω, τωρα τι γινετε δεν ξερω, στα τηλεφωνα παντως εχουν βαλει κασετα και πεφτει δουλεμα Έμαθα από άτομο στον κωτσοβολο ότι πρώτα παραλαμβάνει ο κωτσοβολος και μετά τα άλλα καταστήματα,επίσης δεν φτάνε και οι υπάλληλοι,Σήμερα πάλι έπιασα μια με πολύ ευγενικό τρόπο μπας και βγάλω άκρη και μου είπαν ότι περιμένουν κοντεινερ την άλλη βδομάδα,και πως όταν αρχίζει και το διαφημίζει η tv σημαίνει ότι πια αρχίζει και παει κανονικά η όλη δουλειά,που όντως τώρα ξεκίνησε η TV να το διαφημιζει
Pwpwpw Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Stella4296 είπε Έμαθα από άτομο στον κωτσοβολο ότι πρώτα παραλαμβάνει ο κωτσοβολος και μετά τα άλλα καταστήματα,επίσης δεν φτάνε και οι υπάλληλοι,Σήμερα πάλι έπιασα μια με πολύ ευγενικό τρόπο μπας και βγάλω άκρη και μου είπαν ότι περιμένουν κοντεινερ την άλλη βδομάδα,και πως όταν αρχίζει και το διαφημίζει η tv σημαίνει ότι πια αρχίζει και παει κανονικά η όλη δουλειά,που όντως τώρα ξεκίνησε η TV να το διαφημιζει Δεν ειπε κανεις οτι φταινε οι υπαλληλοι και αυτοι εντολες εκτελουν. Το σιγουρο παντως ειναι οτι αυτος που δεν φταιει σε τιποτα για ολο αυτο το μπαχαλο ειναι ο καταναλωτης Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
Stella4296 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Δεν ειπε κανεις οτι φταινε οι υπαλληλοι και αυτοι εντολες εκτελουν. Το σιγουρο παντως ειναι οτι αυτος που δεν φταιει σε τιποτα για ολο αυτο το μπαχαλο ειναι ο καταναλωτης Σαφώς,η apple μαλακιστηκε στο 100% θέλω να πιστεύω ότι την άλλη βδομάδα θα παραλάβουμε όλοι
semi-kat Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Δεν ξερω πως διαλεγουν ποιος θα παραλαβει. Εχει αναφερθει και εδω στο νημα ατομα που εκανα παραγγελια τελη οκτωμβρη απο πλαισιο η ακομη και αρχες Νοεμβρη και παρελαβαν. Εγω παραδειγμα εκανα προπαραγγελια 13/10 και ακομη περιμενω, τωρα τι γινετε δεν ξερω, στα τηλεφωνα παντως εχουν βαλει κασετα και πεφτειο δουλεμα Διαβάζοντας αυτά νιώθω άσχημα in a way..Γιατί η δική μου παραγγελία ήταν τέλη Οκτωβρίου,περίμενα 25 μέρες κ αυτές οι 25 μέρες κόντεψαν να με τρελάνουν.Αντιθέτως,υπάρχουν άτομα,όπως εσύ πχ με προπαραγγελίες τα οποία δεν έχουν εξυπηρετηθεί καν...Ο μόνος λόγος που παρακολουθώ το thread είναι για να δω αν τλκ έχουν δωθεί κάπου(σε άτομα που βρίσκονται εδώ)οι 2 συσκευές που ακύρωσα.Θα ξενερώσω πολύ αν οι συσκευές δόθηκαν σε αδέλφια-ξαδέρφια-φίλους των υπαλλήλων του πλαισίου.
Stella4296 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, semi-kat είπε Διαβάζοντας αυτά νιώθω άσχημα in a way..Γιατί η δική μου παραγγελία ήταν τέλη Οκτωβρίου,περίμενα 25 μέρες κ αυτές οι 25 μέρες κόντεψαν να με τρελάνουν.Αντιθέτως,υπάρχουν άτομα,όπως εσύ πχ με προπαραγγελίες τα οποία δεν έχουν εξυπηρετηθεί καν...Ο μόνος λόγος που παρακολουθώ το thread είναι για να δω αν τλκ έχουν δωθεί κάπου(σε άτομα που βρίσκονται εδώ)οι 2 συσκευές που ακύρωσα.Θα ξενερώσω πολύ αν οι συσκευές δόθηκαν σε αδέλφια-ξαδέρφια-φίλους των υπαλλήλων του πλαισίου. Τα δίνουν αμέσως σε όποιον βρίσκεται στο κατάστημα, δεν έχεις διαβάσει πόσοι το έχουν πάρει έτσι;
Pwpwpw Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Stella4296 είπε Σαφώς,η apple μαλακιστηκε στο 100% θέλω να πιστεύω ότι την άλλη βδομάδα θα παραλάβουμε όλοι Όλοι έχουν ευθύνη και η apple και ο εισαγωγέας της Ελλάδας αλλά και τα καταστήματα. Σε καμία άλλη χώρα δεν υπαρχει αυτό το μπάχαλο που δημιουργήθηκε εδώ, μα έχεις προπαραγγειλει εδώ και 2 μήνες και όχι απλά να μην έχεις παραλάβει αλλά να μην έχεις ούτε καν estimated delivery 2 μήνες μετά, δεν γινονται πουθενα αλλου αυτα Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα