Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Terse είπε

Εγω πηρα τον Αύγουστο το ps5. Μπηκα τυχαία και βλεπω ελάχιστα τεμάχια διαθέσιμα και σε 2 μερες ηταν εδω. Οπότε λεω ας παρω και το iphone απο εκει... που να ήξερα.PSN:CynaegirusGR      

και γω αυτο ακριβως

• Απαντ. 846
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panmar02 είπε

Εντάξει παιδια στο πλαισιο εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια. Καθενας λεει τα δικα του. Το σαββατο που καλεσα μου ειπαν οτι αυτη ή την αλλη βδομαδα θα παραλαβω κατα πασα πιθανοτητα. Δεν το εδεσα και κομπο φυσικα. Τωρα ξανακαλώ, ο υπαλληλος που μου μιλουσε λες και δεν δουλευε καν στο πλαισιο. «Δεν γνωριζουμε τιποτα», «θεωρητικά περιμένουμε παραλαβές μεσα στο Δεκεμβρη αλλα δεν ξερουμε ποτε», «οι παραγγελίες είναι πάρα πολλές» Οταν του ειπα οτι δεν τηρειται η σειρα προτεραιοτητας προφανως το αρνηθηκε. Και σε ερωτηση μου αν μπορω να αλλαξω εστω το χρωμα, αν αυτο δημιουργει την τοση καθυστερηση, μου λεει «δεν εχει σχεση το χρωμα, το προιον ειναι εξαντλημενο γενικα. Και ενω νομιζα οτι εχω κανει προπαραγγελια 11/10 μου ειπε οτι η παραγγελια εγινε 10/11. Αστειο δυο μηνες μετα να μην εχουν εξυπηρετησει ουτε τις πρωτες ημερες των προπαραγγελιων😡

Και γελαω με το γεγονος οτι καθε φορα που τους καλω ενημερωνουν την κατασταση της παραγγελιας απλα με την ωρα. 

Εγω της ειπα οτι εχουν παραλάβει αλλοι μετα απο εμενα μου λεει θα δώσω τα στοιχεία σας να σας καλέσει ο υπεύθυνος του τμήματος που ασχολείται με τα iphone.  Ακομα δεν εχει καλέσει κανένας πανε 2-3 ωρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Terse είπε

Εγω της ειπα οτι εχουν παραλάβει αλλοι μετα απο εμενα μου λεει θα δώσω τα στοιχεία σας να σας καλέσει ο υπεύθυνος του τμήματος που ασχολείται με τα iphone.  Ακομα δεν εχει καλέσει κανένας πανε 2-3 ωρες

Δηλαδη υπαρχει και υπευθυνος για ολο αυτο το μπαχαλο; 😂Ναι επρεπε να το πω κι εγω αυτο αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εχει παραλαβει καποιος την ιδια ακριβως συσκευη με τη δικια μου. Για αλλες συσκευες βεβαια διαβαζω οποτε σιγουρα δεν τηρουν σειρα προτεραιοτητας. Να ξαναπαρεις αν δεν σε παρουν. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, panmar02 είπε

Και ενω νομιζα οτι εχω κανει προπαραγγελια 11/10 μου ειπε οτι η παραγγελια εγινε 10/11.. 

Δεν γνωριζεις ποτε εκανες την παραγγελια?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Terse είπε

Εχω βρει αυτα στο bestprice τα εμπιστεύεσαι ομως; 

Screenshot_20211208-134934_Chrome.jpg

Τα 2 τελευταία έχουν φυσικό κατάστημα στην Αθήνα να πάς από εκεί αν φοβάσαι για αγορά.

Από το τελευταίο αγόρασα προσωπικά πριν 2 μήνες συσκευή χωρίς κανένα θέμα(σφραγισμένο κουτί,imei πάνω στην απόδειξη κλπ).

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τα 2 τελευταία έχουν φυσικό κατάστημα στην Αθήνα να πάς από εκεί αν φοβάσαι για αγορά.

Από το τελευταίο αγόρασα προσωπικά πριν 2 μήνες συσκευή χωρίς κανένα θέμα(σφραγισμένο κουτί,imei πάνω στην απόδειξη κλπ).

Θα το κοιτάξω αν εχουν διαθέσιμο και τι γίνεται με το πλαισιο γτ όπως είπα εγώ το πλήρωσα.  

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Δεν γνωριζεις ποτε εκανες την παραγγελια?

Λάθος λόγω κεκτημενης ταχυτητας φιλε μου. Ας μην ειμαστε ειρωνικοι. Εγώ την εκανα 10/10 αλλα επειδη μου εστειλαν το κουπονι 11/10 θεωρησα αυτη σαν ημερομηνία παραγγελιας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, panmar02 είπε

Λάθος λόγω κεκτημενης ταχυτητας φιλε μου. Ας μην ειμαστε ειρωνικοι. Εγώ την εκανα 10/10 αλλα επειδη μου εστειλαν το κουπονι 11/10 θεωρησα αυτη σαν ημερομηνία παραγγελιας. 

Δεν ήταν ειρωνία, ο γραπτώς λόγος παρεξηγείται εύκολα. Ήτανε πραγματική απορια  γιατί έγραψες ‘’Και ενω νομιζα οτι εχω κανει προπαραγγελια 11/10 μου ειπε οτι η παραγγελια εγινε 10/11.. ‘’

Αυτό που εγραψες είναι ένας ολόκληρος μήνας διαφορά και ρώτησα από περιέργεια πια ημερομηνία παραγγελίας ήταν η σωστή τελικά.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Δεν ήταν ειρωνία, ο γραπτώς λόγος παρεξηγείται εύκολα. Ήτανε πραγματική απορια  γιατί έγραψες ‘’Και ενω νομιζα οτι εχω κανει προπαραγγελια 11/10 μου ειπε οτι η παραγγελια εγινε 10/11.. ‘’

Αυτό που εγραψες είναι ένας ολόκληρος μήνας διαφορά και ρώτησα από περιέργεια πια ημερομηνία παραγγελίας ήταν η σωστή τελικά.

Ναι λάθος μου. Εκεί που ηθελα να καταληξω είναι οτι η προπαραγγελία μου έχει γίνει 10/10 και παρά το ότι ειναι στις πρώτες μερες των προπαραγγελιων ο υπάλληλος δεν ειχε καν ιδεα αν θα εξυπηρετηθει μεχρι το τελος του ετους.  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, panmar02 είπε

Ναι λάθος μου. Εκεί που ηθελα να καταληξω είναι οτι η προπαραγγελία μου έχει γίνει 10/10 και παρά το ότι ειναι στις πρώτες μερες των προπαραγγελιων ο υπάλληλος δεν ειχε καν ιδεα αν θα εξυπηρετηθει μεχρι το τελος του ετους.  

Ε ναι το ίδιο λέμε, και σε εμένα με προπαραγγελια από 13/10 τα ίδια. Τραγική κατάσταση και τραγική εξυπηρέτηση πελατών, 2 μήνες μετά όχι μόνο να μην έχεις παραλάβει αλλά να μην έχεις ούτε καν estimated delivery. Η κατάσταση είναι κωμικοτραγική.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Στο εμφανίζει  το serial number στο https://checkcoverage.apple.com/gr/el/

ως επιβεβαιωμένη αγορά για να ισχύει η 1 έτος διεθνής εγγύηση της Apple?

Δημοσ.

Ειχα παρει πριν απο καμια βδομαδα τηλεφωνο, μιλησα με εναν τυπο ο οποιος ή ειχε δουλεια ή τον εχουνε για να απανταει σε αγανακτισμενους με προπαραγγελιες iPhone, γιατι καταλαβα πως ηθελε να με ξεπεταξει. Μου θυμησε Roy απο IT Crowd (have you tried turning it off and on again?). Μου λεει τα κλασικα "δεν εχουμε εικονα", "δεν ξερουμε". Λεω ρε παιδια, στο περιπου εστω. Μου λεει πιστευω μεχρι μεσα Δεκεμβρη θα πρεπει να σας καλεσουνε. Παραγγελια απο 29/10 για 13 Pro 128 Graphite. Σημερα αισιως τα 40. Αν κρινω απο ορισμενους συμφορουμιτες σε αυτο το thread, με βλεπω για τη νεα χρονια.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, cincgr είπε

Ειχα παρει πριν απο καμια βδομαδα τηλεφωνο, μιλησα με εναν τυπο ο οποιος ή ειχε δουλεια ή τον εχουνε για να απανταει σε αγανακτισμενους με προπαραγγελιες iPhone, γιατι καταλαβα πως ηθελε να με ξεπεταξει. Μου θυμησε Roy απο IT Crowd (have you tried turning it off and on again?). Μου λεει τα κλασικα "δεν εχουμε εικονα", "δεν ξερουμε". Λεω ρε παιδια, στο περιπου εστω. Μου λεει πιστευω μεχρι μεσα Δεκεμβρη θα πρεπει να σας καλεσουνε. Παραγγελια απο 29/10 για 13 Pro 128 Graphite. Σημερα αισιως τα 40. Αν κρινω απο ορισμενους συμφορουμιτες σε αυτο το thread, με βλεπω για τη νεα 

Μια απ τα ίδια,εγώ και εσύ είμαστε ακριβώς το ίδιο,έχω μια υπόνοια ότι αποκλείεται στις γιορτές να μην έχει κανονίσει η apple να παραδοθούν έστω οι παραγγελίες του Οκτώβρη 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, cincgr είπε

Ειχα παρει πριν απο καμια βδομαδα τηλεφωνο, μιλησα με εναν τυπο ο οποιος ή ειχε δουλεια ή τον εχουνε για να απανταει σε αγανακτισμενους με προπαραγγελιες iPhone, γιατι καταλαβα πως ηθελε να με ξεπεταξει. Μου θυμησε Roy απο IT Crowd (have you tried turning it off and on again?). Μου λεει τα κλασικα "δεν εχουμε εικονα", "δεν ξερουμε". Λεω ρε παιδια, στο περιπου εστω. Μου λεει πιστευω μεχρι μεσα Δεκεμβρη θα πρεπει να σας καλεσουνε. Παραγγελια απο 29/10 για 13 Pro 128 Graphite. Σημερα αισιως τα 40. Αν κρινω απο ορισμενους συμφορουμιτες σε αυτο το thread, με βλεπω για τη νεα χρονια.

Απο 29/10 και για το προ λογικά δεν θα αργήσει αρκετα. Εγω ειμαι με το προ μαξ απο 12/10.  

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...