Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, margarita2 είπε

ναι μπορει μεχρι τις 20/10 π.χ να σε εφηνε να το κανεις αυτο. αν μπεις τωρα να το κανεις παραγγελια δεν μπορεις να επιλεξεις παραλαβη απο το καταστημα, ουτε πληρωμη με αντικαταβολη γιατι το ποσο ειναι ανω των 500 ευρω, γι αυτο και το εχουμε πληρωσει ολοι τωρα προς το τελος.

Λόγο ποσού δν μπορείς να επιλέξεις αντικαταβολή..?Εαν τν κάνεις απο το κατάστημα δν πληρώνεις.26/10 έκανα απο το κατάστημα κ όπως είπα δν έπαιρναν λεφτά με τίποτα.Στην ημερομηνία που ανέφερα παραπάνω μια χαρά γινόταν παραλαβή από το κατάστημα,αυτό είχαμε κανονίσει.Παραλαβή από το κατάστημα κ εξόφληση με μετρητά.

Επεξ/σία από semi-kat
  • Thanks 1
  • Απαντ. 846
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, margarita2 είπε

στο ανεβασα πιο πανω την απαντηση

Αν και εγω αγορασα απο πλαισιο οπως σου ειπα λαπτοπ αξιας 650 ευρω και πληρωσα με χρεωστικη στον κουριε κατα την παραλαβη αρχες οκτωμβρη, ισως να εχουν αλλαξει πολιτικη.

Σε καθε περιπτωση αυτο δεν δικαιολογει προεξοφληση μιας προπαραγγελίας με αγνωστη ημερομηνια παραλαβης, μπορουσε να βαλει αντικαταβολη και οταν θα ειχανε το προιον ετοιμοπαραδοτο θα τον καλουσανε να το εξοφλησει και να του το στειλουνε στην συνεχεια την επομενη μερα στην πορτα του.

Την ιδια τακτικη ακολουθησα εγω στην προπαραγγελια μου, ετσι εφαγα μεν 2 μηνες αναμονη στην μαπα εως τωρα, αλλα τουλαχιστον δεν αυτους τους 2 μηνες κλειδωμενα τα χρηματα μου εκει. 

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Αν και εγω αγορασα απο πλαισιο οπως σου ειπα λαπτοπ αξιας 650 ευρω και πληρωσα με χρεωστικη στον κουριε κατα την παραλαβη αρχες οκτωμβρη, ισως να εχουν αλλαξει πολιτικη.

Σε καθε περιπτωση αυτο δεν δικαιολογει προεξοφληση μιας προπαραγγελίας με αγωστη ημερομηνια παραλαβης, μπορουσε να βαλει αντικαταβολη και αν υπηρχε θεμα οτι θα ειχανε το προιον ετοιμοπαραδοτο θα τον καλουσανε να τους πληρωσει και να του το στειλουνε στην συνεχεια την επομενη μερα στην πορτα τους.  

11/11 αγορα του κινητου βαζω αντικαταβολη.. σε δυο ωρες με παιρνουν τηλ απο πλαισιο (ειπα και εγω ωπα τοσο γρηγορα ηρθε το κινητο, ουτε καν) και μου λενε δεν μπορειτε να πληρωσετε με αντικαταβολη γιατι ειναι ανω των 500 ευρω η αγορα σας και λεω οκ θα πληρωσω με καρτα στον κουριερ οταν ερθει και μου λενε γινεται παραδοση απο εμας οποτε ο ανθρωπος δεν εχει αυτη την δυνατοτητα, αν θελετε να κρατησετε την προτεραιοτητα σας πρεπει να το εξοφλησετε αλλιως μπορει να μεινει σε αναμονη μεχρι να εχουμε επαρκει διαθεσιμοτητα και αφου εχουν παραλαβει οσοι εχουν πληρωσει.

και βλεπωντας τωρα ολα αυτα οτι καποιοι με παραγγελιες πιο μετα εχουν παραλαβει το κινητο και αλλοι που εχουν παραγγειλει πιο πριν χωρις να πληρωσουν ακομα περιμενουν, μηπως γι αυτο γινεται;;

Επεξ/σία από margarita2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Terse είπε

Λοιπόν τωρα πηρα τηλ της λεω εχω απο τις 12/10 και ξερω αλλους με παραγγελίες μετά από εμένα μου έχουν παραλάβει το προ μαξ βέβαια σε αλλο χρωμα. Μου λεει παιζει ρολο το χρωμα... καλα νταξει. Εδωσα παλι τα στοιχεία μου και θα με καλέσει λεει καποιος υπεύθυνος που ασχολείται με τις παραγγελίες των iphone.      

Δικαιολογιες βρισκουν στα παντα ρε φιλε πραγματικα. Και αν τους πεις να αλλαξεις το χρωμα σου λενε δεν γινεται. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, margarita2 είπε

11/11 αγορα του κινητου βαζω αντικαταβολη.. σε δυο ωρες με παιρνουν τηλ απο πλαισιο (ειπα και εγω ωπα τοσο γρηγορα ηρθε το κινητο, ουτε καν) και μου λενε δεν μπορειτε να πληρωσετε με αντικαταβολη γιατι ειναι ανω των 500 ευρω η αγορα σας και λεω οκ θα πληρωσω με καρτα στον κουριερ οταν ερθει και μου λενε γινεται παραδοση απο εμας οποτε ο ανθρωπος δεν εχει αυτη την δυνατοτητα, αν θελετε να κρατησετε την προτεραιοτητα σας πρεπει να το εξοφλησετε αλλιως μπορει να μεινει σε αναμονη μεχρι να εχουμε επαρκει διαθεσιμοτητα και αφου εχουν παραλαβει οσοι εχουν πληρωσει.

και βλεπωντας τωρα ολα αυτα οτι καποιοι με παραγγελιες πιο μετα εχουν παραλαβει το κινητο και αλλοι που εχουν παραγγειλει πιο πριν χωρις νμα πληρωσουν, μηπως γι αυτο γινεται;;

Προφανως και γινετε να βαλεις αντικαταβολη, το εκανα και εγω το κανανε και αλλοι πολλοι εδω μεσα. Μπορουσες να βαλεις αντικαταβολη και οταν εχουν το προιον διαθεσιμο να σε καλεσουν, να σου ζητησουν να το εξοφλησεις και στην συνεχεια να στο στειλουν, αλλα απο οτι φαινεται θα δοθηκε συρμα στους υπαλληλους να ζητανε προεξοφληση για ενα προιον που δεν ξερουν ποτε θα το εχουν.

Αν θες την αποψη μου κακως δεχτηκες να προεξοφλησεις ενα προιον με αγνωστη ημερομηνια παραδοσης εαν το εχεις κανει, προσωπικα δεν θα το εκανα αν μου το ζηταγανε.

Οσο αφορα την τελευταια γραμμη που εβαλα bold προφανως και δεν ισχυει σε καμια περιπτωση, κατι τετοιο ακυρωνεται πανηγυρικα απο τον @Terse. O ανθρωπος προπαραγγειλε απο 12/10 , προεξοφλησε και απο πανω και μεχρι σημερα εχει παραλαβει... να μην πω τι εχει παραλαβει καλυτερα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Προφανως και γινετε να βαλεις αντικαταβολη, το εκανα και εγω το κανανε και αλλοι πολλοι εδω μεσα. Μπορουσες να βαλεις αντικαταβολη και οταν εχουν το προιον διαθεσιμο να σε καλεσουν, να σου ζητησουν να το εξοφλησεις και στην συνεχεια να στο στειλουν, αλλα απο οτι φαινεται θα δοθηκε συρμα στους υπαλληλους να ζητανε προεξοφληση για ενα προιον που δεν ξερουν ποτε θα το εχουν.

Αν θες την αποψη μου κακως δεχτηκες να προεξοφλησεις ενα προιον με αγνωστη ημερομηνια παραδοσης εαν το εχεις κανει, προσωπικα δεν θα το εκανα αν μου το ζηταγανε.

Οσο αφορα την τελευταια γραμμη που εβαλα bold προφανως και δεν ισχυει σε καμια περιπτωση, κατι τετοιο ακυρωνεται πανηγυρικα απο τον @Terse. O ανθρωπος προπαραγγειλε απο 12/10 , προεξοφλησε και απο πανω και μεχρι σημερα εχει παραλαβει... να μην πω τι εχει παραλαβει καλυτερα.

εμενα με ρωτησαν αν ενδιαφερομαι για το pro η για το pro max και τους ειπα για το pro και αυτο παρηγγειλα και μου ειπαν οτι εχει αναμονη γυρω στις 40 μερες το pro. εαν ηθελα το προ μαξ εχει αγνωστη παραδοση. 

ενταξει παιδια παντου εχουν προβλημα σε ολο τον κοσμο, οταν το πηραμε ολοι ξεραμε οτι θα περιμενουμε αρκετα, δεν φταιει σε κατι ο υπαλληλος εκει. για μενα φταιει η apple, αν δεν μπορεις να ανταπεξελθεις στις παραγγελιες κλειστες να μην παραγγελνουν αλλο 

Επεξ/σία από margarita2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, margarita2 είπε

εμενα με ρωτησαν αν ενδιαφερομαι για το pro η για το pro max και τους ειπα για το pro και αυτο παρηγγειλα και μου ειπαν οτι εχει αναμονη γυρω στις 40 μερες το pro. εαν ηθελα το προ μαξ εχει αγνωστη παραδοση. 

ενταξει παιδια παντου εχουν προβλημα σε ολο τον κοσμο, οταν το πηραμε ολοι ξεραμε οτι θα περιμενουμε αρκετα, δεν φταιει σε κατι ο υπαλληλος εκει

Όχι, όταν κάναμε προπαραγγελια κανείς δεν φανταζόταν ότι 2 μήνες μετά όχι απλά δεν θα εχει παραλάβει αλλά δεν θα εχει ούτε καν ενημέρωση για το ποτέ θα παραλάβει, αυτό είναι τραγικό. 

Υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας γενικό συμφωνούμε, αλλά δεν νομιζω σε όλο τον κόσμο να κάνανε  προπαραγγελια και 2 μήνες μετά όχι απλά να μην έχουν παραλάβει αλλά να μην έχουν ούτε μια στοιχειώδη ενημέρωση για το ποτέ θα παραλαβουνε, αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.

Και δεν φτάνει που ακόμη δεν έχουν εξυπηρετηθεί όλες οι προπαραγγελίες από αρχές-μεσα Οκτωβρίου, από ότι μας λες στις καινούργιες παραγγελίες πλέον απαιτούν και προεξοφλήση του ποσού,όσο πάει γίνετε και καλύτερο 😂

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Όχι, όταν κάναμε προπαραγγελια κανείς δεν φανταζόταν ότι 2 μήνες μετά όχι απλά δεν θα εχει παραλάβει αλλά δεν θα εχει ούτε καν ενημέρωση για το ποτέ θα παραλάβει, αυτό είναι τραγικό. 

Υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας γενικό συμφωνούμε, αλλά δεν νομιζω σε όλο τον κόσμο να κάνουν προπαραγγελια και 2 μήνες μετά όχι απλά να μην έχουν παραλάβει αλλά να μην έχουν ούτε μια στοιχειώδη ενημέρωση για το ποτέ θα παραλαβουνε, αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.

Και δεν φτάνει που ακόμη δεν έχουν εξυπηρετηθεί όλες οι προπαραγγελίες από αρχές Οκτωβρίου, από ότι μας λες στις καινούργιες παραγγελίες πλέον απαιτούν και προεξοφλήση του ποσού,όσο πάει γίνετε και καλύτερο 😂

Μαλλον θα βαρεθηκαν στο πλαισιο να τους παιρνουν τηλ και να ακυρωνουν οσοι δεν ειχαν προπληρωσει, γιατι προφανως και θα βρηκαν το κινητο καπου αλλου. Αν οντως τωρα πρεπει να προπληρωσουν για παραγγελια, καλυτερο μου φαινεται εμενα γιατι θα γινονται παραγγελιες που οντως θελουν τα κινητα και ισως καπως να ξεμπερδεψει το πραγμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, panmar02 είπε

Μαλλον θα βαρεθηκαν στο πλαισιο να τους παιρνουν τηλ και να ακυρωνουν οσοι δεν ειχαν προπληρωσει, γιατι προφανως και θα βρηκαν το κινητο καπου αλλου. Αν οντως τωρα πρεπει να προπληρωσουν για παραγγελια, καλυτερο μου φαινεται εμενα γιατι θα γινονται παραγγελιες που οντως θελουν τα κινητα και ισως καπως να ξεμπερδεψει το πραγμα. 

Καλά τα γράφεις σοβαρά τώρα αυτά; Να πληρώσω μπροστά για κάτι που υπάρχει να το δεχτώ. Αν αρνηθώ να προεξοφλήσω και να κλείδωσω τα χρήματα μου σε ένα  ένα προϊόν το οποίο εχει άγνωστη ημερομηνία παράδοσης σημαίνει ότι δεν θέλω την συσκευή;

Ειδαμε και τον Terse με παραγγελία και προεξοφλήσει από 12/10 που ακόμη περιμένει, μάλλον ούτε αυτός θα θέλει συσκευή.

Τελικά όλα αυτά που τραβάμε μας αξίζουν σαν καταναλωτές καλά μα πάθουμε.

Εν τέλη αφού είναι όλα ρόδινα, για πιο λόγο το νήμα έχει φτάσει στις 30 σελίδες με την πλειοψηφία των ποστ να είναι γκρίνια για τις καθυστερήσεις στις παραλαβές δεν καταλαβαίνω.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας γενικό συμφωνούμε, αλλά δεν νομιζω σε όλο τον κόσμο να κάνανε  προπαραγγελια και 2 μήνες μετά όχι απλά να μην έχουν παραλάβει αλλά να μην έχουν ούτε μια στοιχειώδη ενημέρωση για το ποτέ θα παραλαβουνε, αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.

Και δεν φτάνει που ακόμη δεν έχουν εξυπηρετηθεί όλες οι προπαραγγελίες από αρχές-μεσα Οκτωβρίου, από ότι μας λες στις καινούργιες παραγγελίες πλέον απαιτούν και προεξοφλήση του ποσού,όσο πάει γίνετε και καλύτερο 😂

αμε θελουν προεξοφληση πια. και συμφωνω με τον φιλο πιο πανω γιατι ο καθενας μπορει να εχει κανει με αυτον τον τροπο παραγγελιες σε 10 καταστηματα και δεν ειναι ενα φθηνο προιον ποσο μαλλον οταν υπαρχει αυτο το προβλημα παραδοσης.. anyway υπομονη τι αλλο να κανεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, panmar02 είπε

Αλήθεια τώρα?Ας πούμε εγώ δν ήθελα το κινητό επειδή οι ίδιοι δεν με άφηναν να πληρώσω?Που καλά έκαναν στην τελική.Και σαφώς θα ακυρώσεις εαν το βρεις πιο γρήγορα από αλλού.2 συσκευές pro max gold 128 κ 256 ακύρωσα,παρόλα αυτά δν βλέπω να έχουν εξυπηρετηθεί άτομα που ήθελαν το ίδιο χρώμα κ τν ίδια χωρητικότητα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Απο ποτε δεν μπορεις να κανειςαπο πλαισιο αγορα αντικαταβολη σε ποσο πενω απο 500 ευρω? Αρχες Οκτωμβριου ειχα παραγγειλε και παρελαβα κανονικα ενα λαπτοπ απο εκει αξιας 650 ευρω και το πληρωσα με χρεωστικη καρτα κανονικα στον κουριερ οταν το παρελαβα. Σε ποσα ανω των 500 ευρω δεν μπορεις να πλήρωσεις με μετρητα κατα την παραλαβη, οχι δεν μπορεις να αγορασεις αντικαταβολη προιον που κοστιζει πανω απο 500 ευρω, εκτος αν το πλαισιο αλλαξε πολιτικη σε αυτο το κομματι πλεον.

1 ώρα πριν, margarita2 είπε

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Εξόφλησε την παραγγελία σου τη στιγμή που θα την παραλάβεις στο χώρο σου.

Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής δεν είναι διαθέσιμος για παραγγελίες

• Άνω των 500€ (με ΦΠΑ) για ιδιώτες (απόδειξη λιανικής) και
  • Άνω των 500€ (προ ΦΠΑ) για επαγγελματίες/επιχειρήσεις (τιμολόγιο πώλησης).
  • Οικιακές συσκευές με παράδοση σε περιοχές εκτός δικτύου διανομής

λογικα οταν θα εχουν το προιον σου διαθεσιμο θα κανουν το ιδιο που εκαναν και σε εμενα.θα σε παρουν τηλ να το εξοφλησεις σε εναν σθνδεσμο που θα σου στειλουν στο μειλ σου

Μπορεις κανονικα να κανεις αγορες ανω των 500 με αντικαταβολη. Θεωρητικα δεν μπορεις να την εξοφλησεις με μετρητα, aka χαρτονομισματα. Θελει καρτα. Αν κουβαλαει ο ντελιβερας, καλως, αλλιως πας στο καταστημα. Παντως εχω κανει αγορα ανω των 500 και πληρωσα με μετρητα χωρις κανενα θεμα (ειχε θεμα το Pos του ντελιβερα και πηγα εκανα αναληψη)

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια δεν καταλαβαινω την επιθεση. Ειπα οτι ισως τωρα που ολες οι παραγγελιες θα ειναι πληρωμενες να μην δημιουργειται αυτο το μπερδεμα με τα τηλεφωνα να ρωτανε αν θελουν τη συσκευη σε αυτους που δεν εχουν πληρωσει. Καθενας αγοραζει κατι με τον τροπο που θελει. Καλως καποιος δεν θελει να προπληρωσει. Για μενα δεν κανει διαφορα αν θα πληρωσω στην αρχη ή οταν παραλάβω. Ουτως η αλλως τα λεφτα θα τα δωσεις οπως και να χει. Κι επειδη συμφωνω με την προπληρωμη δεν σημαινει οτι ολα ειναι ροδινα και δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την παραγγελια. Ας μην κατακρινουμε αμεσως. 

Δημοσ.
Στις 2/12/2021 στις 10:00 ΜΜ, SabotazNic είπε

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κραζετε τις επιλογες μερικων καταστηματων να κοστολογησουν οσο θελουν προιοντα που ουτε καν ειναι  πρωτης αναγκης. Δεν μπορεις να ζησεις χωρις μηλαρακι? Θα τα σκασεις. 

Και η φραση κλειδι που ειπες σε ολο αυτο ειναι "συνεχιζουν να πουλουν". Οποτε ναι, καποιοι δεν μπορουν να ζησουν χωρις μηλαρακι και ψαχνουν το 1ο διαθεσιμο. Οποιος εχει επιχειρηση, κοιταει προφανως την τσεπη του

Η επιλογή της ελεύθερης αγοράς βασίζεται σε τιμές που μπορούν να πωλούν πολλοί και όχι λίγοι. Βασίζεται σε όλο το supply chain και η διατήρηση των ισορροπιών γίνεται απο την apple που ορίζει προτεινόμενη λιανική τιμή ακριβώς για αυτό τον λόγο. Ανάλογα σενάρια μικροεπιχειρηματισμού και αισχροκέρδειας παρατηρούνται σε διάφορα προιόντα ευρείας κατανάλωσης και υψηλής ζήτησης. Αυτό γίνεται και από τις χώρες για να κάνουν regulate το νερό πχ. το οποιό θεωρείται αγαθό πρώτης ανάγκης όπου τα 500ml στο περίπτερο κοστίζουν όσο 1700 ποτήρια νερό στο σπίτι, αλλά αν θες κάνουμε κάνουμε αυτή την συζήτηση σε ένα άλλο νήμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μπορεις κανονικα να κανεις αγορες ανω των 500 με αντικαταβολη. Θεωρητικα δεν μπορεις να την εξοφλησεις με μετρητα, aka χαρτονομισματα. Θελει καρτα. Αν κουβαλαει ο ντελιβερας, καλως, αλλιως πας στο καταστημα. Παντως εχω κανει αγορα ανω των 500 και πληρωσα με μετρητα χωρις κανενα θεμα (ειχε θεμα το Pos του ντελιβερα και πηγα εκανα αναληψη)

εγω δυο φορες που παρηγγειλα δεν με αφησαν να πληρωσω ουτε μετρητα ουτε με καρτα.. απο κει και περα πως αποφασιζουν δεν ξερω.. playstation 5 αγορα σεπτεμβρη 560 ευρω μαζι με δυο παιχνιδια και δεν με αφησαν να πληρωσω στον κουριερ οπως ουτε τωρα με το iphone!

Επεξ/σία από margarita2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...