Pwpwpw Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Terse είπε Εχω βρει αυτα στο bestprice τα εμπιστεύεσαι ομως; Προσωπικα εχω κανει αρκετες αγορες απο τετοια καταστηματα δεν ειχα ποτε θεμα. Αν δεν εμπιστευεσαι περιμενε να στο φερει το πλαισιο. Εγω και να μην ειχα παρει συσκευη απο το πλασιο παλι θα το ακυρωνα, δεν γινετε να εχω προπαραγγειλει απο 13/10 και οχι απλα να μην εχω παραλαβει αλλα να μην εχω ουτε μια στειχειωδη ενημερωση για την πορεια της προπαραγγελιας σχεδον 2 ολοκληρους μηνες τωρα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
Terse Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Προσωπικα εχω κανει πολλες αγορες απο τετοια καταστηματα δεν ειχα ποτε θεμα. Αν δεν εμπιστευεσαι περιμενε να στο φερει το πλαισιο. Εγω και να μην ειχα παρει συσκευη απο το πλασιο παλι θα το ακυρωνα, δεν γινετε να εχω προπαραγγειλει απο 13/10 και οχι απλα να μην εχω παραλαβει αλλα να μην εχω ουτε μια στειχειωδη ενημερωση για την πορεια της προπαραγγελιας σχεδον 2 ολοκληρους μηνες τωρα. Ε το ιδιο με εσενα εχω παραγγείλει μια ημερα πριν. Το θεμα ειναι οτι εγω το εχω πληρώσει
Pwpwpw Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Terse είπε Ε το ιδιο με εσενα εχω παραγγείλει μια ημερα πριν. Το θεμα ειναι οτι εγω το εχω πληρώσει Με συγχωρεις που θα στο πω ωμα αλλα εχεις και εσυ ευθυνη λοιπον. Για πιο λογο να παει καποιος να προεξοφλησει ενα προιον το οποιο σου λενε οτι εχει αγνωστη ημερομηνια παραλαβης πραγματικα δεν το καταλαβα ποτε. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw 2
Terse Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Με συγχωρεις που θα στο πω ωμα αλλα εχεις και εσυ ευθυνη λοιπον. Για πιο λογο να παει καποιος να προεξοφλησει ενα προιον το οποιο σου λενε οτι εχει αγνωστη ημερομηνια παραλαβης πραγματικα δεν τ Τι να σου πω τα χρήματα τα εχω σε λογαριασμό οχι σε μετρητά και δεν εχω κανει ξανα προπαραγγελια πρωτη φορά εκανα που να φανταστώ οτι θα περάσουν 2 μηνες χωρις να παραλάβω. Εγω να φανταστείς έλεγα σε λίγες μέρες θα μου έρθει.
margarita2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) παιδια πλεον δεν εχει παραλαβη απο το καταστημα στο πλαισιο οποτε αν παραγγειλει καποιος θα πρεπει να το ξοφλησει ταυτοχρονα γι αυτο και οσοι παραγγελνουν τωρα μετα τις αρχικες προπαραγγελιες τα εξοφλουν κιολας Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από margarita2
Terse Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, margarita2 είπε παιδια πλεον δεν εχει παραλαβη απο το καταστημα στο πλαισιο οποτε αν παραγγειλει καποιος θα πρεπει να το ξοφλησει ταυτοχρονα γι αυτο και οσοι παραγγελνουν τωρα μετα τις αρχικες προπαραγγελιες τα εξοφλουν κιολας Εγώ την έκανα 12/10 1 λεπτό πριν, Terse είπε Εγώ την έκανα 12/10
Pwpwpw Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Terse είπε Τι να σου πω τα χρήματα τα εχω σε λογαριασμό οχι σε μετρητά και δεν εχω κανει ξανα προπαραγγελια πρωτη φορά εκανα που να φανταστώ οτι θα περάσουν 2 μηνες χωρις να παραλάβω. Εγω να φανταστείς έλεγα σε λίγες μέρες θα μου έρθει. Ακομη και λιγες μερες να εκανε να ερθει και να μην αργουσε (το οποιο ηταν αυθαιρετο συμπερασμα δικο σου οτι θα ρθει γρηγορα) παλι δεν βλεπω κανενα λογο να παει καποιος να προεξοφλησει ενα προιον το οποιο δεν βρισκοταν καν στα ραφια των καταστηματων ακομα. Το οτι δεν εχες τα χρηματα σε μετρητα για αυτο προεξοφλησες δεν αποτελει λογικο επιχειρημα, ουτε εγω τα εχω σε μετρητα προφανως (αλλωστε πανω απο 500 ευρω δεν μπορεις να πληρωσεις πλεον μετρητα) αλλα εκανα την προπαραγγελια και επελεξα για πληρωμη αντικαταβολη και οταν ο κουριερ το εφερνε στην πορτα μνου θα πληρωνα με την χρεωστικη μου καρτα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw 1
margarita2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Terse είπε Εγώ την έκανα 12/10 ναι μπορει μεχρι τις 20/10 π.χ να σε εφηνε να το κανεις αυτο. αν μπεις τωρα να το κανεις παραγγελια δεν μπορεις να επιλεξεις παραλαβη απο το καταστημα, ουτε πληρωμη με αντικαταβολη γιατι το ποσο ειναι ανω των 500 ευρω, γι αυτο και το εχουμε πληρωσει ολοι τωρα προς το τελος.
semi-kat Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Terse είπε Το θεμα ειναι οτι εγω το εχω πληρώσει Sorry,αλλά πως γίνεται να το έχεις πληρώσει?Εγώ τους είπα να το πληρώσω μήπως κ το πάρω πιο γρήγορα κ δεν δεχόντουσαν ούτε προκαταβολή να αφήσω!Εκτός αν τν προπαραγγελία την έκανες απο το site.Γύρω στις 20/11 τους είχα πάρει τηλ κ μου είχαν πει αυτολεξεί,ότι εξυπηρετούσαν προπαραγγελίες που έγιναν 10/10. Edit:Ναι από το site τν έκανες,ok,τώρα είδα το screen.Δν θα έπρεπε να είχες εξοφλήσει κατά τν γνώμη μου..Και βάση αυτών που μου είπαν θα έπρεπε να είχες παραλάβει ήδη.Και αν όχι παραλάβει,θα έπρεπε τουλάχιστον να σε είχαν καλέσει.. Καλύτερα να πάρεις τηλ κ να στείλεις e-mail,κανε κ τα 2.Θα δεις ότι θα βγάλεις άκρη Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από semi-kat
margarita2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Ακομη και λιγες μερες να εκανε να ερθει αι να μην αργουσε (το οποιο ηταν αυθαιρετο συμπερασμα δικο σου οτι θα ρθε γηρηγορα) παλι δεν βλεπω κανενα λογο να παει καποιος να προεξοφλησει ενα προιον το οποιο δεν βρισκοταν καν στα ραφια των καταστηματων ακομα. Το οτι δεν εχες τα χρηματα σε μετρητα για αυτο προεξοφλησες δεν αποτελει λογικο επιχειρημα, ουτε εγω τα εχω σε μετρητα προφανως (αλλωστε πανω απο 500 ευρω δεν μπορεις να πληρωσεις πλεον μετρητα) αλλα εκανα την προπαραγγελια και επελεξα για πληρωμη αντικαταβολη και οχι προεξοφλησει, και οταν ο κουριερ το εφερνε στην πορτα μνου θα πληρωνα με την χρεωστικη μου. αυτο που λες δεν ισχυει γιατι και γω το ιδιο εκανα και με πηραν τελεφωνο και μου ειπαν πως δεν γινεται ανω των 500 ευρω να πληρωσω γενικα στο σπιτι ειτε μετρητα ειτε καρτα και το ιδιο μου ειχαν πει τον σεπτεμβρη για το playstation, και μου εστειλαν ενα λινκ στο email μου να το πληρωσω Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από margarita2
Pwpwpw Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, margarita2 είπε ναι μπορει μεχρι τις 20/10 π.χ να σε εφηνε να το κανεις αυτο. αν μπεις τωρα να το κανεις παραγγελια δεν μπορεις να επιλεξεις παραλαβη απο το καταστημα, ουτε πληρωμη με αντικαταβολη γιατι το ποσο ειναι ανω των 500 ευρω, γι αυτο και το εχουμε πληρωσει ολοι τωρα προς το τελος. Απο ποτε δεν μπορεις να κανειςαπο πλαισιο αγορα αντικαταβολη σε ποσο πενω απο 500 ευρω? Αρχες Οκτωμβριου ειχα παραγγειλε και παρελαβα κανονικα ενα λαπτοπ απο εκει αξιας 650 ευρω και το πληρωσα με χρεωστικη καρτα κανονικα στον κουριερ οταν το παρελαβα. Σε ποσα ανω των 500 ευρω δεν μπορεις να πλήρωσεις με μετρητα κατα την παραλαβη, οχι δεν μπορεις να αγορασεις αντικαταβολη προιον που κοστιζει πανω απο 500 ευρω, εκτος αν το πλαισιο αλλαξε πολιτικη σε αυτο το κομματι πλεον.
margarita2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Απο ποτε δεν μπορεις να κανειςαπο πλαισιο αγορα αντικαταβολη σε ποσο πενω απο 500 ευρω? Αρχες Οκτωμβριου ειχα παραγγειλε και παρελαβα κανονικα ενα λαπτοπ απο εκει αξιας 650 ευρω και το πληρωσα με χρεωστικη καρτα κανονικα στον κουριερ οταν το παρελαβα. Σε ποσα ανω των 500 ευρω δεν μπορεις να πλήρωσεις με μετρητα κατα την παραλαβη, οχι δεν μπορεις να αγορασεις αντικαταβολη προιον που κοστιζει πανω απο 500 ευρω, εκτος αν το πλαισιο αλλαξε πολιτικη σε αυτο το κομματι πλεον. Πληρωμή με Αντικαταβολή Εξόφλησε την παραγγελία σου τη στιγμή που θα την παραλάβεις στο χώρο σου. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής δεν είναι διαθέσιμος για παραγγελίες Άνω των 500€ (με ΦΠΑ) για ιδιώτες (απόδειξη λιανικής) και Άνω των 500€ (προ ΦΠΑ) για επαγγελματίες/επιχειρήσεις (τιμολόγιο πώλησης). Οικιακές συσκευές με παράδοση σε περιοχές εκτός δικτύου διανομής λογικα οταν θα εχουν το προιον σου διαθεσιμο θα κανουν το ιδιο που εκαναν και σε εμενα.θα σε παρουν τηλ να το εξοφλησεις σε εναν σθνδεσμο που θα σου στειλουν στο μειλ σου
Pwpwpw Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, margarita2 είπε αυτο που λες δεν ισχυει γιατι και γω το ιδιο εκανα και με πηραν τελεφωνο και μου ειπαν πως δεν γινεται ανω των 500 ευρω να πληρωσω γενικα στο σπιτι ειτε μετρητα ειτε καρτα και το ιδιο μου ειχαν πει τον σεπτεμβρη για το playstation, και μου εστειλαν ενα λινκ στο email μου να το πληρωσω Δεν ισχυει? Την προπαραγγελια απο πλαισιο την εχω ακομη να τρεχει, 1339 ευρω αντικαταβολη κανεις δεν μου ζητησε προπληρωμη. Αρχες οκτωμβρη αγορα απο πλαισιο 650 ευρω λαπτοπ αντικαταβολη, κανενα προβλημα ουτε μου ειπαν κατι πληρωσα με χρεωστικη τον κουριερ κατα την παραδοση. Αγορα μεσα νοεμβριου iphone pro max 256gb (απο αλλο καταστημα) αξιας σχεδον 1500 ευρω, αντικαταβολη πληρωσα με χρεωστικη τον κουριερ κατα την παραδοση παλι δεν εχα θεμα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
Terse Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Λοιπόν τωρα πηρα τηλ της λεω εχω απο τις 12/10 και ξερω αλλους με παραγγελίες μετά από εμένα μου έχουν παραλάβει το προ μαξ βέβαια σε αλλο χρωμα. Μου λεει παιζει ρολο το χρωμα... καλα νταξει. Εδωσα παλι τα στοιχεία μου και θα με καλέσει λεει καποιος υπεύθυνος που ασχολείται με τις παραγγελίες των iphone.
margarita2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Δεν ισχυει? Την προπαραγγελια απο πλαισιο την εχω ακομη να τρεχει, 1339 ευρω αντικαταβολη κανεις δεν μου ζητησε προπληρωμη. Αρχες οκτωμβρη αγορα απο πλαισιο 650 ευρω λαπτοπ αντικαταβολη, κανενα προβλημα ουτε μου ειπαν κατι πληρωσα με χρεωστικη τον κουριερ κατα την παραδοση. Αγορα μεσα νοεμβριου iphone pro max 256gb (απο αλλο καταστημα) αξιας σχεδον 1500 ευρω, αντικαταβολη πληρωσα με χρεωστικη τον κουριερ κατα την παραδοση παλι δεν εχα θεμα. στο ανεβασα πιο πανω την απαντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα