Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, panmar02 είπε

Ενταξει παιδια παλι τιποτα σημερα. Ουτε το πασχα δεν θα παραλαβουμε οπως το πανε. Ελεος. 

Οι επόμενες 2 εβδομάδες είναι κρίσιμες   

• Απαντ. 846
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, panmar02 είπε

Ενταξει παιδια παλι τιποτα σημερα. Ουτε το πασχα δεν θα παραλαβουμε οπως το πανε. Ελεος. 

Νομίζω το πλαίσιο είναι ότι χειρότερο ο κωτσοβολος έχει τα ηνία φέτος ,Σήμερα τους πήρα και τους ξέχασα δεν γίνεται έναμιση μήνα παραγγελία να μου λένε δεν γνωρίζω 

Επεξ/σία από Stella4296
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Stella4296 είπε

Νομίζω το πλαίσιο είναι ότι χειρότερο ο κωτσοβολος έχει τα ηνία φέτος ,Σήμερα τους πήρα και τους ξέχασα δεν γίνεται έναμιση μήνα παραγγελία να μου λένε δεν γνωρίζω 

Πότε ξανά πλαίσιο εγω εχω απο τις 12... Οκτώβρη ειχα κανει και εκδήλωση ενδιαφέροντος. Μπήκα την πρώτη ημέρα να το παραγγείλω κατι εγινε με την πληρωμή και δεν ολοκληρώθηκε. Μπαίνω στο site και μου έδειχνε οτι το εχω παραγγείλει κανονικά μεχρι που τους καλώ στις 11 να τους πω οτι δεν εχει έρθει κανενα μήνυμα οτι εγινε η παραγγελία και ετσι την ξανα κανω στις 12. Εντωμεταξύ ακομα δεν εχει ερθει τίποτα παρα εκεινο το κουπόνι που κανεις δεν ξερει γιατι υπάρχει και αν μπορει καποιος να κανει διασταύρωση στοιχείων για την προτεραιότητα γτ οπως λενε και αυτοι δεν εχουν πρόσβαση στην σειρά.   

Μονο μια φορα μου ειχε πει ενας να δω κάποια τελευταία ψηφία  απο το κουπόνι και οτι καπως ετσι θα καταλάβω ποτε θα έρθει... τρέχα γύρευε             

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Terse είπε

Οι επόμενες 2 εβδομάδες είναι κρίσιμες   

Και ειδαμε την τελευταια φορα ποσο κρατησαν οι δυο εβδομαδες😩

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελια 03/11 iphone 13 pro max graphite 256gb εχει σταλεί με κούριερ απο χτες και έρχεται.

Επεξ/σία από Paris97
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Paris97 είπε

Παραγγελια 03/11 iphone 13 pro max graphite 256gb εχει σταλεί με κούριερ απο χτες και έρχεται.

Όπως έλεγα και πιο πάνω λοιπόν, ο αλγόριθμος του ανεμιστήρα. @Paris97 προφανώς μεγειές.

Επεξ/σία από Grisos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει καποιος που να εχει παραλαβει 13 προ μαξ 128 graphite? Προσπαθω να καταλαβω πραγματικα που βρισκονται 😡🤬

Επεξ/σία από panmar02
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stella4296 είπε

Καιρός ηταν.Δν γίνεται να περιμένει ο οποιοσδήποτε,όχι μόνο εσύ 1,5 μήνα χωρίς να κάνει τπτ,ακούγοντας μονίμως τν κλασσική τους απάντηση.Αν περίμενα 1,5 μήνα ακούγοντας"δεν γνωρίζουμε ούτε εμείς"θα είχε κλονιστεί όλο το νευρικό μου σύστημα.Αν δεν ξέρουν κ καλά αυτοί,τότε ποιος σκ@τ@ ξέρει?!?Παλι συγχύστηκα πφφφ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Paris97 είπε

Από 18/10 έχω παραγγείλει το ίδιο ακριβώς και ακόμη αγνοείται... τραγικοί απλά. Το παρήγγειλα από σκρουτζ

Επεξ/σία από jordan30
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jordan30 είπε

Από 18/10 έχω παραγγείλει το ίδιο ακριβώς και ακόμη αγνοείται... τραγικοί απλά

Πραγματικα τραγικο. Παρε τηλ και βριστους. Δεν ειναι δυνατον να προσπερνούν τις παραγγελιες του οκτωβρη και να εκτελουν οποιες θελουν. Εννοειται δεν εχουμε τιποτα με το φιλο που παρελαβε. Με το πλαισιο τα εχουμε. Ελεος με την κοροιδια «τηρειται σειρα προτεραιοτητας» και αλλες τετοιες μπουρδες. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panmar02 είπε

Πραγματικα τραγικο. Παρε τηλ και βριστους. Δεν ειναι δυνατον να προσπερνούν τις παραγγελιες του οκτωβρη και να εκτελουν οποιες θελουν. Εννοειται δεν εχουμε τιποτα με το φιλο που παρελαβε. Με το πλαισιο τα εχουμε. Ελεος με την κοροιδια «τηρειται σειρα προτεραιοτητας» και αλλες τετοιες μπουρδες. 

Και να τους βρίσω, δεν πρόκειται να ιδρώσει το αυτί τους. Τζάμπα το σάλιο. Κάνεις από αλλού παραγγελία και τέλος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jordan30 είπε

Και να τους βρίσω, δεν πρόκειται να ιδρώσει το αυτί τους. Τζάμπα το σάλιο. Κάνεις από αλλού παραγγελία και τέλος.

Απο που ομως; Εγω ήθελα το 128 pro max silver ειχα σκεφτεί και για το 256 αλλα σε σκρουτζ και τέτοια παει 1700 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Terse είπε

Απο που ομως; Εγω ήθελα το 128 pro max silver ειχα σκεφτεί και για το 256 αλλα σε σκρουτζ και τέτοια παει 1700 

Από το ABOX το pro max 256 graphite και το είχε 50€ παραπάνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Terse είπε

Eγω παντως καπου στα μεσα Νοεμβρη ειχα βρει αμεσα διαθεσιμο σε skroytzoμαγαζο, με κανονικοτατη τιμη χωρις ουτε μισο ευρω καπελο(για να ειμαι ακριβης ηταν και λιγο φθηντοτερο απο την λιανικη τιμη που κυκλοφορει σε ολες τις αλυσιδες), το παραγγειλα για πλακα χωρις να πιστευω οτι θα ερθει και την επομενη εργασιμη ηρθε στην πορτα μου και μαλιστα με θηκη και τζαμακι δωρο.Η ιστορια εδειξε οτι εκανα  καλα που εκανα αυτη την κινηση και εχω εδω και 1 μηνα πλεον συσκευη στα χερια μου, γιατι ακομη θα περιμενα το πλαισιο. Τωρα απλα περιμενω ποτε θα με ενημερωσουν για εκεινη την ρημαδα προπαραγγελια απο 13.10 για να ακυρωσω. 

Η συσκευη της προπαραγγελιας ηταν να παει αρχικα σε συγγενικο προσωπο μετα την αγορα της δικη μου συσκευης , αλλα μετα απο 2 μηνες αναμονη και μηδενικη ενημερωση θα ακυρωθει για το γαμωτο και μονο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Eγω παντως καπου στα μεσα Νοεμβρη ειχα βρει αμεσα διαθεσιμο σε skroytzoμαγαζο, με κανονικοτατη τιμη χωρις ουτε μισο ευρω καπελο(για να ειμαι ακριβης ηταν και λιγο φθηντοτερο απο την λιανικη τιμη που κυκλοφορει σε ολες τις αλυσιδες), το παραγγειλα για πλακα χωρις να πιστευω οτι θα ερθει και την επομενη εργασιμη ηρθε στην πορτα μου και μαλιστα με θηκη και τζαμακι δωρο.Παλι καλα που εκανα αυτη την κινηση και εχω εδω και 1 μηνα πλειν συσκευη στα χερια μου γιατι ακομη θα περιμενα το πλαισιο, τωρα απλα περιμενω ποτε θα με ενημερωσουν για εκεινη την ρημαδα προπαραγγελια απο 13.10 για να ακυρωσω, η συσκευη της προπαραγγελιας ηταν να παει αρχικα σε συγγενικο προσωπο, αλλα μετα απο 2 μηνες αναμονη και μηδενικη ενημερωση θα ακυρωθει για το γαμωτο και μονο.

Εχω βρει αυτα στο bestprice τα εμπιστεύεσαι ομως; 

Screenshot_20211208-134934_Chrome.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...