Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, gio2739 είπε

Εγώ μετά από εποικινωνια με το πλαίσιο παραγγελία 9/10 μου είπαν να περιμένω από μέρα σε μέρα.πολυ δούλεμα 

Η όλοι ιστορία αρχίζει να μου θυμηζει ps5

Κάτι παίζει με το κατάστημα που το έχεις παραγγείλει,προσωπικά ξέρω άτομο που έκανε παραγγελία 8/10 και 11/11 είχε παραλάβει,επίσης να επισημάνω ότι μιλάω για το κατάστημα Ηρακλείου Κρήτης 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panmar02 είπε

Χαχαχαχα κι εγω μια απο τα ιδια. Βλεπω τηλ να με καλει και λεω ελα το πλαισιο ειναι. Ε δεν ηταν 😂

Ναι γεια σας για 300% έκπτωση στο ρεύμα σας καλουμε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Τα all over αποτελούν αξεσουάρ του iPhone; 😛

Χαχαχαχαχα ναιιιιι είναι αλυσιδακι για το κινητό μου το έκαναν δωρο όποτε δεν μπορούσε να λείπει από την φωτό 😂

333ECA45-DEA6-4DD6-9974-D7E9B241EB49.jpeg

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Stella4296 είπε

Κάτι παίζει με το κατάστημα που το έχεις παραγγείλει,προσωπικά ξέρω άτομο που έκανε παραγγελία 8/10 και 11/11 είχε παραλάβει,επίσης να επισημάνω ότι μιλάω για το κατάστημα Ηρακλείου Κρήτης 

Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το κατάστημα στη Κρήτη με το κατάστημα στο mall  λογικά μεγάλη διαφορά στης προπαραγγελιες

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, bostonaki είπε

Χαχαχαχαχα ναιιιιι είναι αλυσιδακι για το κινητό μου το έκαναν δωρο όποτε δεν μπορούσε να λείπει από την φωτό 😂

🤤🤤🤤🤤

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, bostonaki είπε

Αρχικά καλορίζικο βρε☺ θέλω κ εγώ αλυδιδάκι😅Από που?Είδα την photo σου τώρα κ θυμήθηκα τν μέρα που είχε έρθει το δικό μου.Κατευθείαν story κ tag τους φίλους κ τις φίλες μου που άκουγαν την γκρίνια μου 24/7 😁 

Επεξ/σία από semi-kat
Δημοσ.

Ειναι καποιος που εχει παραγγειλει το 13pro 256 sb πριν της 11/11 απο πλαισιο και δεν εχει παραλαβει ακομη; Και οσοι εχετε παραλαβει το συγκεκριμενο ποτε παραγγειλατε και ποτε σας ηρθε;

Δημοσ.

Ενα σας λεω. Με επαιρνε στις 22:00 το βραδυ το καταστημα που ειχα παραγγειλει φαγητο και σκεφτηκα μηπως ειναι το πλαισιο😭😩😂

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, margarita2 είπε

Ειναι καποιος που εχει παραγγειλει το 13pro 256 sb πριν της 11/11 απο πλαισιο και δεν εχει παραλαβει ακομη; Και οσοι εχετε παραλαβει το συγκεκριμενο ποτε παραγγειλατε και ποτε σας ηρθε;

25/10 ακριβώς την έκδοση στην οποία ανφέρεσαι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Grisos είπε

25/10 ακριβώς την έκδοση στην οποία ανφέρεσαι

να φανταστω καμια ενημερωση ακομη; ηθελα να δω αν μπορουμε να καταλαβουμε που ακριβως βρισκονται οι προπαραγγελιες τους,δηλαδη τι ημερομηνιες εξυπηρετουν τωρα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, margarita2 είπε

να φανταστω καμια ενημερωση ακομη; ηθελα να δω αν μπορουμε να καταλαβουμε που ακριβως βρισκονται οι προπαραγγελιες τους,δηλαδη τι ημερομηνιες εξυπηρετουν τωρα.

Αποδεδειγμένα δεν μπορείς να καταλάβεις. Δεν υπάρχει κανένα μοτίβο. Υπάρχει κόσμος απο αρχές Οκτωβρίου που δεν έχει παραλάβει και άλλοι από 20/10 ξέρω γω που παραλάβανε. Δεν βγαίνει άκρη. Δλδ δεν ξέρω πλέον αν κρατείται και προτεραιότητα ή απλά κλείνουν τα μάτια και λένε "Το κουτάκι αυτό θα το πάρει...." και κατεβάζουν τυχαία το δάχτυλο στην λίστα που αφορά στην κάθε έκδοση.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, panoskaska είπε

Καλησπερα παιδια
Δυστυχως αργησα να κανω την παραγγελια μου για το νεο iphone (13 pro max 128 gb sb) (με ημερομηνια 25/1) και απο οτι βλεπω απο πολλους με πολυ νωριτερη ημερομηνια και ακομα περιμενουν, με βλεπω να το παιρνω μαζι με το καινουργιο

Εχω δει κατι καταστηματα στο skroutz (πχ ekaravasilis, arena 77) που το εχουν αμεσα διαθεσιμο με διαφορα τιμης γυρω στο 50ευρω
Αξιζει να αγορασει κανεις απο εκει ή θα κλαιμε τσαμπα τα λεφτα μας;

αγόρασε το από εκεί αν θες να το παραλάβεις φέτος και όχι το Πάσχα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...