Stella4296 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, gio2739 είπε Εγώ μετά από εποικινωνια με το πλαίσιο παραγγελία 9/10 μου είπαν να περιμένω από μέρα σε μέρα.πολυ δούλεμα Η όλοι ιστορία αρχίζει να μου θυμηζει ps5 Κάτι παίζει με το κατάστημα που το έχεις παραγγείλει,προσωπικά ξέρω άτομο που έκανε παραγγελία 8/10 και 11/11 είχε παραλάβει,επίσης να επισημάνω ότι μιλάω για το κατάστημα Ηρακλείου Κρήτης
Terse Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, panmar02 είπε Χαχαχαχα κι εγω μια απο τα ιδια. Βλεπω τηλ να με καλει και λεω ελα το πλαισιο ειναι. Ε δεν ηταν 😂 Ναι γεια σας για 300% έκπτωση στο ρεύμα σας καλουμε
bostonaki Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Τα all over αποτελούν αξεσουάρ του iPhone; 😛 Χαχαχαχαχα ναιιιιι είναι αλυσιδακι για το κινητό μου το έκαναν δωρο όποτε δεν μπορούσε να λείπει από την φωτό 😂 2
gio2739 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 50 λεπτά πριν, Stella4296 είπε Κάτι παίζει με το κατάστημα που το έχεις παραγγείλει,προσωπικά ξέρω άτομο που έκανε παραγγελία 8/10 και 11/11 είχε παραλάβει,επίσης να επισημάνω ότι μιλάω για το κατάστημα Ηρακλείου Κρήτης Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το κατάστημα στη Κρήτη με το κατάστημα στο mall λογικά μεγάλη διαφορά στης προπαραγγελιες
panmar02 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, bostonaki είπε Χαχαχαχαχα ναιιιιι είναι αλυσιδακι για το κινητό μου το έκαναν δωρο όποτε δεν μπορούσε να λείπει από την φωτό 😂 🤤🤤🤤🤤
semi-kat Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, bostonaki είπε Χαχαχαχαχα ναιιιιι είναι αλυσιδακι για το κινητό μου το έκαναν δωρο όποτε δεν μπορούσε να λείπει από την φωτό 😂 Αρχικά καλορίζικο βρε☺ θέλω κ εγώ αλυδιδάκι😅Από που?Είδα την photo σου τώρα κ θυμήθηκα τν μέρα που είχε έρθει το δικό μου.Κατευθείαν story κ tag τους φίλους κ τις φίλες μου που άκουγαν την γκρίνια μου 24/7 😁 Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από semi-kat
margarita2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Ειναι καποιος που εχει παραγγειλει το 13pro 256 sb πριν της 11/11 απο πλαισιο και δεν εχει παραλαβει ακομη; Και οσοι εχετε παραλαβει το συγκεκριμενο ποτε παραγγειλατε και ποτε σας ηρθε;
panmar02 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Ενα σας λεω. Με επαιρνε στις 22:00 το βραδυ το καταστημα που ειχα παραγγειλει φαγητο και σκεφτηκα μηπως ειναι το πλαισιο😭😩😂
bostonaki Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Εμένα μου το πήρε ο κολλητός μου και η γυναίκα του από τα allover.gr και το έχω αγαπήσει χεχε 1
Grisos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, margarita2 είπε Ειναι καποιος που εχει παραγγειλει το 13pro 256 sb πριν της 11/11 απο πλαισιο και δεν εχει παραλαβει ακομη; Και οσοι εχετε παραλαβει το συγκεκριμενο ποτε παραγγειλατε και ποτε σας ηρθε; 25/10 ακριβώς την έκδοση στην οποία ανφέρεσαι
margarita2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Grisos είπε 25/10 ακριβώς την έκδοση στην οποία ανφέρεσαι να φανταστω καμια ενημερωση ακομη; ηθελα να δω αν μπορουμε να καταλαβουμε που ακριβως βρισκονται οι προπαραγγελιες τους,δηλαδη τι ημερομηνιες εξυπηρετουν τωρα.
Cell_7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Στα περισσότερα Apple Store της Ευρώπης αναμένεται restock κατά τις 17 του μήνα, κάπου τότε θα έρθουν και εδώ. 1
Grisos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, margarita2 είπε να φανταστω καμια ενημερωση ακομη; ηθελα να δω αν μπορουμε να καταλαβουμε που ακριβως βρισκονται οι προπαραγγελιες τους,δηλαδη τι ημερομηνιες εξυπηρετουν τωρα. Αποδεδειγμένα δεν μπορείς να καταλάβεις. Δεν υπάρχει κανένα μοτίβο. Υπάρχει κόσμος απο αρχές Οκτωβρίου που δεν έχει παραλάβει και άλλοι από 20/10 ξέρω γω που παραλάβανε. Δεν βγαίνει άκρη. Δλδ δεν ξέρω πλέον αν κρατείται και προτεραιότητα ή απλά κλείνουν τα μάτια και λένε "Το κουτάκι αυτό θα το πάρει...." και κατεβάζουν τυχαία το δάχτυλο στην λίστα που αφορά στην κάθε έκδοση. 1
bioentre Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, panoskaska είπε Καλησπερα παιδια Δυστυχως αργησα να κανω την παραγγελια μου για το νεο iphone (13 pro max 128 gb sb) (με ημερομηνια 25/1) και απο οτι βλεπω απο πολλους με πολυ νωριτερη ημερομηνια και ακομα περιμενουν, με βλεπω να το παιρνω μαζι με το καινουργιο Εχω δει κατι καταστηματα στο skroutz (πχ ekaravasilis, arena 77) που το εχουν αμεσα διαθεσιμο με διαφορα τιμης γυρω στο 50ευρω Αξιζει να αγορασει κανεις απο εκει ή θα κλαιμε τσαμπα τα λεφτα μας; αγόρασε το από εκεί αν θες να το παραλάβεις φέτος και όχι το Πάσχα 1
panmar02 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Ενταξει παιδια παλι τιποτα σημερα. Ουτε το πασχα δεν θα παραλαβουμε οπως το πανε. Ελεος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα