Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 846
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Stella4296 είπε

Τελικά παρελαβε κάνεις σήμερα η μαπα το καρπουζι;

Μαπα το καρπουζι. Δεν ειδα κανενας να πει καν οτι επικοινωνησε μαζι τους 😩😩😩😩

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, bostonaki είπε

Παρέλαβα εγώ!! Άντε παιδιά καλή και γρήγορη παραλαβή και στους υπόλοιπους!!

40D30B01-3525-455E-A47F-3713F6898913.jpeg

Σαν ονειρο ακουγεται!😂 με γεια!

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, panmar02 είπε

Μαπα το καρπουζι. Δεν ειδα κανενας να πει καν οτι επικοινωνησε μαζι τους 😩😩😩😩

Εγώ επικοινώνησα,αλλά κλασσικά η ίδια απάντηση πως η παραγγελία μυ λόγω παλαιοτητας έχει μπει σε προτεραιότητα δηλαδή στην επόμενη παραλαβή και του λέω Ναι ποτέ είναι η επόμενη παραλαβη; Η απάντηση ήταν πριν τις γιορτές σίγουρα

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Stella4296 είπε

Εγώ επικοινώνησα,αλλά κλασσικά η ίδια απάντηση πως η παραγγελία μυ λόγω παλαιοτητας έχει μπει σε προτεραιότητα δηλαδή στην επόμενη παραλαβή και του λέω Ναι ποτέ είναι η επόμενη παραλαβη; Η απάντηση ήταν πριν τις γιορτές σίγουρα

Η κλασσική απάντηση που μου έδιναν:τις επόμενες ημέρες

Ναι,το"τις επόμενες ημέρες"ειναι πολύ σχετικό.Μακάρι ρε συ να το έχετε πριν τις γιορτές,ειδικά εσείς του Οκτωβρίου

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Stella4296 είπε

Καλά το τι γέλια πρέπει να ρίχνουν εκεί οι μασκοφόροι που'χουν στα τηλέφωνα να μας “ενημερώνουν”, δε λέγετε... Ειδικά όταν μου λένε την ατάκα “είστε σε προτεραιότητα” σχεδόν ακούγεται το γέλιο του κοινού όπως στα φιλαράκια

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, panmar02 είπε

Ουτε γκομενος/α να ηταν τετοιο πραγμα

😂Ουτε καν!Σιγα να μην περίμενα 24ς μέρες και βάλε για γκόμενο.Το κινητό περισσότερο αξίζει😆

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Θα με παρουν καμια μερα και δεν θα θυμάμαι οτι το εχω αγοράσει σχεδόν 2 μήνες πριν.

Το μονο που τους αξίζει ειναι να καναμε μαζικές ακυρώσεις και να τρέχανε μετά να τους έμεναν στο ράφι...

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Terse είπε

Θα με παρουν καμια μερα και δεν θα θυμάμαι οτι το εχω αγοράσει σχεδόν 2 μήνες πριν.

Το μονο που τους αξίζει ειναι να καναμε μαζικές ακυρώσεις και να τρέχανε μετά να τους έμεναν στο ράφι...

Αυτό θα ήταν το καλύτερο μετά από τόσο δουλεμα,δεν υφίσταται να περιμένουμε 1μιση μήνα για ένα τηλέφωνο και η μοναδική απάντηση τους να είναι 'δεν γνωρίζουμε'

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Stella4296 είπε

Αυτό θα ήταν το καλύτερο μετά από τόσο δουλεμα,δεν υφίσταται να περιμένουμε 1μιση μήνα για ένα τηλέφωνο και η μοναδική απάντηση τους να είναι 'δεν γνωρίζουμε'

Τωρα μου ήρθε μήνυμα απο πλαισιο λεω ... τι εγινε εδω είμαστε. Το ανοίγω και ειναι διαφήμιση για nespresso...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Terse είπε

Τωρα μου ήρθε μήνυμα απο πλαισιο λεω ... τι εγινε εδω είμαστε. Το ανοίγω και ειναι διαφήμιση για nespresso...

Χαχαχαχα κι εγω μια απο τα ιδια. Βλεπω τηλ να με καλει και λεω ελα το πλαισιο ειναι. Ε δεν ηταν 😂

Δημοσ.

Εγώ μετά από εποικινωνια με το πλαίσιο παραγγελία 9/10 μου είπαν να περιμένω από μέρα σε μέρα.πολυ δούλεμα 

4 λεπτά πριν, gio2739 είπε

Εγώ μετά από εποικινωνια με το πλαίσιο παραγγελία 9/10 μου είπαν να περιμένω από μέρα σε μέρα.πολυ δούλεμα 

Η όλοι ιστορία αρχίζει να μου θυμηζει ps5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...