Stella4296 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Τελικά παρελαβε κάνεις σήμερα η μαπα το καρπουζι;
panmar02 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Stella4296 είπε Τελικά παρελαβε κάνεις σήμερα η μαπα το καρπουζι; Μαπα το καρπουζι. Δεν ειδα κανενας να πει καν οτι επικοινωνησε μαζι τους 😩😩😩😩
bostonaki Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Παρέλαβα εγώ!! Άντε παιδιά καλή και γρήγορη παραλαβή και στους υπόλοιπους!! 5
panmar02 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, bostonaki είπε Παρέλαβα εγώ!! Άντε παιδιά καλή και γρήγορη παραλαβή και στους υπόλοιπους!! Σαν ονειρο ακουγεται!😂 με γεια!
Stella4296 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, panmar02 είπε Μαπα το καρπουζι. Δεν ειδα κανενας να πει καν οτι επικοινωνησε μαζι τους 😩😩😩😩 Εγώ επικοινώνησα,αλλά κλασσικά η ίδια απάντηση πως η παραγγελία μυ λόγω παλαιοτητας έχει μπει σε προτεραιότητα δηλαδή στην επόμενη παραλαβή και του λέω Ναι ποτέ είναι η επόμενη παραλαβη; Η απάντηση ήταν πριν τις γιορτές σίγουρα
semi-kat Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, Stella4296 είπε Εγώ επικοινώνησα,αλλά κλασσικά η ίδια απάντηση πως η παραγγελία μυ λόγω παλαιοτητας έχει μπει σε προτεραιότητα δηλαδή στην επόμενη παραλαβή και του λέω Ναι ποτέ είναι η επόμενη παραλαβη; Η απάντηση ήταν πριν τις γιορτές σίγουρα Η κλασσική απάντηση που μου έδιναν:τις επόμενες ημέρες Ναι,το"τις επόμενες ημέρες"ειναι πολύ σχετικό.Μακάρι ρε συ να το έχετε πριν τις γιορτές,ειδικά εσείς του Οκτωβρίου
Rocket88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, Stella4296 είπε Εγώ επικοινώνησα,αλλά κλασσικά η ίδια απάντηση πως η παραγγελία μυ λόγω παλαιοτητας έχει μπει σε προτεραιότητα δηλαδή στην επόμενη παραλαβή και του λέω Ναι ποτέ είναι η επόμενη παραλαβη; Η απάντηση ήταν πριν τις γιορτές σίγουρα Καλά το τι γέλια πρέπει να ρίχνουν εκεί οι μασκοφόροι που'χουν στα τηλέφωνα να μας “ενημερώνουν”, δε λέγετε... Ειδικά όταν μου λένε την ατάκα “είστε σε προτεραιότητα” σχεδόν ακούγεται το γέλιο του κοινού όπως στα φιλαράκια 1
semi-kat Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, panmar02 είπε Ουτε γκομενος/α να ηταν τετοιο πραγμα 😂Ουτε καν!Σιγα να μην περίμενα 24ς μέρες και βάλε για γκόμενο.Το κινητό περισσότερο αξίζει😆 1 1
Terse Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Θα με παρουν καμια μερα και δεν θα θυμάμαι οτι το εχω αγοράσει σχεδόν 2 μήνες πριν. Το μονο που τους αξίζει ειναι να καναμε μαζικές ακυρώσεις και να τρέχανε μετά να τους έμεναν στο ράφι... 1
Stella4296 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Terse είπε Θα με παρουν καμια μερα και δεν θα θυμάμαι οτι το εχω αγοράσει σχεδόν 2 μήνες πριν. Το μονο που τους αξίζει ειναι να καναμε μαζικές ακυρώσεις και να τρέχανε μετά να τους έμεναν στο ράφι... Αυτό θα ήταν το καλύτερο μετά από τόσο δουλεμα,δεν υφίσταται να περιμένουμε 1μιση μήνα για ένα τηλέφωνο και η μοναδική απάντηση τους να είναι 'δεν γνωρίζουμε'
panoskaska Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Ενταξει μωρε Στην χειροτερη να το παρουμε μαζι με το 14 2 σε 1 😂 1
Terse Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Stella4296 είπε Αυτό θα ήταν το καλύτερο μετά από τόσο δουλεμα,δεν υφίσταται να περιμένουμε 1μιση μήνα για ένα τηλέφωνο και η μοναδική απάντηση τους να είναι 'δεν γνωρίζουμε' Τωρα μου ήρθε μήνυμα απο πλαισιο λεω ... τι εγινε εδω είμαστε. Το ανοίγω και ειναι διαφήμιση για nespresso...
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, bostonaki είπε Παρέλαβα εγώ!! Άντε παιδιά καλή και γρήγορη παραλαβή και στους υπόλοιπους!! Τα all over αποτελούν αξεσουάρ του iPhone; 😛
panmar02 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Terse είπε Τωρα μου ήρθε μήνυμα απο πλαισιο λεω ... τι εγινε εδω είμαστε. Το ανοίγω και ειναι διαφήμιση για nespresso... Χαχαχαχα κι εγω μια απο τα ιδια. Βλεπω τηλ να με καλει και λεω ελα το πλαισιο ειναι. Ε δεν ηταν 😂
gio2739 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ μετά από εποικινωνια με το πλαίσιο παραγγελία 9/10 μου είπαν να περιμένω από μέρα σε μέρα.πολυ δούλεμα 4 λεπτά πριν, gio2739 είπε Εγώ μετά από εποικινωνια με το πλαίσιο παραγγελία 9/10 μου είπαν να περιμένω από μέρα σε μέρα.πολυ δούλεμα Η όλοι ιστορία αρχίζει να μου θυμηζει ps5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα