panmar02 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Lizzy είπε ωραία είναι όλα τα χρώματα, μόνο του το κινητό είναι ένα κόσμημα τι να λέμε τώρα!! αυτό ακριβώς βάζεις θήκη μετά απλά εγώ είχα φάει κόλλημα με το χρυσό χρόνια και δεν το άλλαζα κι ας περίμενα 1 χρόνο (που λέει ο λόγος) σ ευχαριστώ πολύ! κι εσυυ 🙂 πότε το είχες παραγγείλει? Απο 11/10 το εχω παραγγελει 😩 1 ώρα πριν, semi-kat είπε Ναι,σε αυτές δεν έχει ποικιλία,μόνο μαύρη.Στο ideal of Sweden έχει ποικιλία στα χρώματα κ στα σχέδια,αν θυμάμαι σωστά.Κανε ενα search στο google την συγκεκριμένη θήκη κ όπου έχει θα στην βγάλει.Απλά οι spigen είναι καλές για αυτό κ την παρήγγειλα.Πάντως θα βρεις,υπάρχουν σε αρκετά sites☺ Spigen εχω παρει κι εγω και ειναι πολυ καλη ποιοτικα. Ideal of sweden επισης πολυ ωραιες εμφανισιακα αλλα πανω και κατω δεν παρεχει πληρη προστασια. Εγω οπως βλεπετε εχω παρει και τις θηκες και μου λειπει το βασικο: το κινητο 😂 1
Lizzy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, panmar02 είπε Απο 11/10 το εχω παραγγελει 😩 Spigen εχω παρει κι εγω και ειναι πολυ καλη ποιοτικα. Ideal of sweden επισης πολυ ωραιες εμφανισιακα αλλα πανω και κατω δεν παρεχει πληρη προστασια. Εγω οπως βλεπετε εχω παρει και τις θηκες και μου λειπει το βασικο: το κινητο 😂 Βλέπω οσο πάει όλο και περισσότερο κινούνται τα πράγματα, δεν υπάρχει περίπτωση θα σε πάρουν μια από αυτές τις μέρες να παραλάβεις.
gio2739 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Stella4296 είπε Ποια περιοχή αν επιτρέπεται Απο το πλαίσιο στο mall
cincgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, panmar02 είπε Κανενα νεο ρε παιδια; Εστειλαν μήνυμα ; 😂 Καποιος ειπε οτι θα εχουν λεει παραλαβη σημερα μεγαλη. Ειμαι πανω απο το τηλ ολο το πρωι 😅
cincgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, panmar02 είπε Ουτε γκομενος/α να ηταν τετοιο πραγμα Ακριβως 🤣
panmar02 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, cincgr είπε Καποιος ειπε οτι θα εχουν λεει παραλαβη σημερα μεγαλη. Ειμαι πανω απο το τηλ ολο το πρωι 😅 Πως ξερουμε οτι εχει σημερα συγκεκριμενα παραλαβη;
cincgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, panmar02 είπε Πως ξερουμε οτι εχει σημερα συγκεκριμενα παραλαβη; Δεν το "ξερω" βασιζομαι στα λεγομενα ενος παιδιου που του το ειπαν στο τηλεφωνο. Το εχει γραψει λιγο πιο πανω.
panmar02 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, cincgr είπε Δεν το "ξερω" βασιζομαι στα λεγομενα ενος παιδιου που του το ειπαν στο τηλεφωνο. Το εχει γραψει λιγο πιο πανω. Μακαρι. Αναμενουμε! 1
panoskaska Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα παιδια Δυστυχως αργησα να κανω την παραγγελια μου για το νεο iphone (13 pro max 128 gb sb) (με ημερομηνια 25/1) και απο οτι βλεπω απο πολλους με πολυ νωριτερη ημερομηνια και ακομα περιμενουν, με βλεπω να το παιρνω μαζι με το καινουργιο Εχω δει κατι καταστηματα στο skroutz (πχ ekaravasilis, arena 77) που το εχουν αμεσα διαθεσιμο με διαφορα τιμης γυρω στο 50ευρω Αξιζει να αγορασει κανεις απο εκει ή θα κλαιμε τσαμπα τα λεφτα μας;
Grisos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, panoskaska είπε Καλησπερα παιδια Δυστυχως αργησα να κανω την παραγγελια μου για το νεο iphone (13 pro max 128 gb sb) (με ημερομηνια 25/1) και απο οτι βλεπω απο πολλους με πολυ νωριτερη ημερομηνια και ακομα περιμενουν, με βλεπω να το παιρνω μαζι με το καινουργιο Εχω δει κατι καταστηματα στο skroutz (πχ ekaravasilis, arena 77) που το εχουν αμεσα διαθεσιμο με διαφορα τιμης γυρω στο 50ευρω Αξιζει να αγορασει κανεις απο εκει ή θα κλαιμε τσαμπα τα λεφτα μας; Καλησπέρα! Αρχικά, να ξέρεις ότι για ντούκου πας Amazon.de με κλειστα μάτια. Τώρα με αυτα που έχουμε ζήσει, μη σου κάνει εντύπωση αν παραλάβεις νωρίτερα από κόσμο που κοντεύει 3μηνο. Εμάς, δεν θα μας κάνει. 2
UncleKim Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, panoskaska είπε Καλησπερα παιδια Δυστυχως αργησα να κανω την παραγγελια μου για το νεο iphone (13 pro max 128 gb sb) (με ημερομηνια 25/1) και απο οτι βλεπω απο πολλους με πολυ νωριτερη ημερομηνια και ακομα περιμενουν, με βλεπω να το παιρνω μαζι με το καινουργιο Εχω δει κατι καταστηματα στο skroutz (πχ ekaravasilis, arena 77) που το εχουν αμεσα διαθεσιμο με διαφορα τιμης γυρω στο 50ευρω Αξιζει να αγορασει κανεις απο εκει ή θα κλαιμε τσαμπα τα λεφτα μας; Μόνο με αντικαταβολή ή παραλαβή από το κατάστημα Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από UncleKim 1
panmar02 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Grisos είπε Καλησπέρα! Αρχικά, να ξέρεις ότι για ντούκου πας Amazon.de με κλειστα μάτια. Τώρα με αυτα που έχουμε ζήσει, μη σου κάνει εντύπωση αν παραλάβεις νωρίτερα από κόσμο που κοντεύει 3μηνο. Εμάς, δεν θα μας κάνει. Χαχαχα πραγματικα αυτο ηθελα να γραψω. Πιο πιθανο να παραλαβεις εσυ παρα εμεις του οκτωβριου 😂 1
Rocket88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, panoskaska είπε Καλησπερα παιδια Δυστυχως αργησα να κανω την παραγγελια μου για το νεο iphone (13 pro max 128 gb sb) (με ημερομηνια 25/1) και απο οτι βλεπω απο πολλους με πολυ νωριτερη ημερομηνια και ακομα περιμενουν, με βλεπω να το παιρνω μαζι με το καινουργιο Εχω δει κατι καταστηματα στο skroutz (πχ ekaravasilis, arena 77) που το εχουν αμεσα διαθεσιμο με διαφορα τιμης γυρω στο 50ευρω Αξιζει να αγορασει κανεις απο εκει ή θα κλαιμε τσαμπα τα λεφτα μας; Μίλησα με ένα τέτοιο μαγαζί χτες γιατί είχα την απορία και εγώ σαν παιδί να δω τι παίζει στα fm, και μου λέει στις 12 άμα το πάρεις τώρα, θα το'χεις το απόγευμα.. Άμα το πάρεις το απόγευμα, θα το'χεις (σήμερα) το πρωί.. Άποψη μου, αν είχα το κασέρι θα του έλεγα φέρτο και θα πήγαινα από κει, δεν χάνεις τίποτα να το δεις από κοντά, άμα είναι μηλαράκι ατόφιο το αξίζει το έξτρα πενηντάρι, και άμα είναι μάπα το καρπούζι δεν του δίνεις φράγκο, του αφήνεις και έναν ωραιότατο άσσο στο skroutz και γειά σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα