panmar02 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Kατι πρπει να πουνε και αυτοι ως δικαιολογια στο τηλεφωνο, προφανως δεν ισχυει. Τι να πω. Ελπιζω εστω να ισχυει οτι θα εξυπηρετησουν εστω τις προπαραγγελιες κι παραγγελιες οκτωβρη μεχρι τελος του ετους.
semi-kat Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Lizzy είπε Ξέχασα να το γράψω GOLD💛 Αχ το gold!Με για!!!!Το gold είχα παραγγείλει,αλλά αναγκάστηκα να το ακυρώσω γιατί βρήκα διαθέσιμο το sb.Δεν θα πω ότι με χαλάει το sb,ίσα ίσα.Βασικά έτσι κ αλλιώς θήκη βάζεις οπότε...Το έκανα gold marble χαχαχα μόνο κ μόνο για να μου φύγει το σκαλωμα του gold.Άντε να το χαρείς είναι top
panmar02 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, semi-kat είπε Αχ το gold!Με για!!!!Το gold είχα παραγγείλει,αλλά αναγκάστηκα να το ακυρώσω γιατί βρήκα διαθέσιμο το sb.Δεν θα πω ότι με χαλάει το sb,ίσα ίσα.Βασικά έτσι κ αλλιώς θήκη βάζεις οπότε...Το έκανα gold marble χαχαχα μόνο κ μόνο για να μου φύγει το σκαλωμα του gold.Άντε να το χαρείς είναι top Λυπηθειτε κι εμας που δεν εχουμε ουτε το gold ουτε το sb και δεν θα εχουμε κινητο ουτε το 2023 😂😂
Lizzy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, semi-kat είπε Αχ το gold!Με για!!!!Το gold είχα παραγγείλει,αλλά αναγκάστηκα να το ακυρώσω γιατί βρήκα διαθέσιμο το sb.Δεν θα πω ότι με χαλάει το sb,ίσα ίσα.Βασικά έτσι κ αλλιώς θήκη βάζεις οπότε...Το έκανα gold marble χαχαχα μόνο κ μόνο για να μου φύγει το σκαλωμα του gold.Άντε να το χαρείς είναι top ωραία είναι όλα τα χρώματα, μόνο του το κινητό είναι ένα κόσμημα τι να λέμε τώρα!! αυτό ακριβώς βάζεις θήκη μετά απλά εγώ είχα φάει κόλλημα με το χρυσό χρόνια και δεν το άλλαζα κι ας περίμενα 1 χρόνο (που λέει ο λόγος) σ ευχαριστώ πολύ! κι εσυυ 🙂 6 λεπτά πριν, panmar02 είπε Λυπηθειτε κι εμας που δεν εχουμε ουτε το gold ουτε το sb και δεν θα εχουμε κινητο ουτε το 2023 😂😂 πότε το είχες παραγγείλει?
semi-kat Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, panmar02 είπε Λυπηθειτε κι εμας που δεν εχουμε ουτε το gold ουτε το sb και δεν θα εχουμε κινητο ουτε το 2023 😂😂 Sorry 😭😂😂 Όχι καλέ!Θα δεις ότι μέσα στις γιορτές θα το έχεις!Κοίτα,η ζήτηση έχει πέσει λόγο του ότι γίνεται ένα μπάχαλο plus του ότι περιμένουν μεγάλη παραγγελία,από οτι λενε τουλάχιστον.Εγώ είμαι αισιόδοξη σχετικά με τις δικές σας παραγγελίες,αλήθεια! Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από semi-kat
Lizzy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 ξέρετε μήπως κάποια ιστοσελίδα που να έχει καλές θήκες με κορδόνι/αλυσίδα που τις κρεμας απ το λαιμό?
semi-kat Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Lizzy είπε ξέρετε μήπως κάποια ιστοσελίδα που να έχει καλές θήκες με κορδόνι/αλυσίδα που τις κρεμας απ το λαιμό? Mozik,εγω απο εκεί παρήγγειλα μια spigen μαύρη που είναι τέτοια φάση.Αλλα παίζει ρόλο κ τι σου αρέσει αισθητικά.Ααα κ στο ideal of Sweden έχει παρόμοια αλλά δν μου άρεσε.Βέβαια το ότι δν άρεσε σε εμένα δν σημαίνει κάτι Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από semi-kat
cincgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μ@λ@κιες ειναι αυτα περι χρωματος μαλλον. Εν τελει ουτε οι ιδιοι ξερουνε τι θα ερθει και ποτε. Οταν εκανα την παραγγελια με ρωτησε τι χρωμα θελω και πριν προλαβω να της πω, μου λεει "αν μου πεις sierra blue, θα σου πω καλη χρονια"¨, της λεω σοβαρα τετοια αναμονη? Ε ναι μου λεει αλλα το graphite μου λεει δεν εχει τοση ζητηση οσο το sb. Graphite θα επαιρνα ετσι και αλλιως αλλα εφοσον εχουν παραλαβει ατομα με παραγγελιες μετα απο τη δικη μου, για ιδιο μοντελο σε sb νομιζω απλα δεν εχουν ιδεα τι πραγματικα θα παραλαβουν και ποτε. 1
Lizzy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, semi-kat είπε Mozik,εγω απο εκεί παρήγγειλα μια spigen μαύρη που είναι τέτοια φάση.Αλλα παίζει ρόλο κ τι σου αρέσει αισθητικά ωραίες είναι αλλά δεν έχει πολύ ποικιλία μια είδα μόνο με λουράκι
cincgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Lizzy είπε ξέρετε μήπως κάποια ιστοσελίδα που να έχει καλές θήκες με κορδόνι/αλυσίδα που τις κρεμας απ το λαιμό? τσεκαρε Keebos
semi-kat Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Lizzy είπε ωραίες είναι αλλά δεν έχει πολύ ποικιλία μια είδα μόνο με λουράκι Ναι,σε αυτές δεν έχει ποικιλία,μόνο μαύρη.Στο ideal of Sweden έχει ποικιλία στα χρώματα κ στα σχέδια,αν θυμάμαι σωστά.Κανε ενα search στο google την συγκεκριμένη θήκη κ όπου έχει θα στην βγάλει.Απλά οι spigen είναι καλές για αυτό κ την παρήγγειλα.Πάντως θα βρεις,υπάρχουν σε αρκετά sites☺
Lizzy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, cincgr είπε τσεκαρε Keebos πολύ ωραίες κι αυτές ευχαριστώ πολύ!! 1 λεπτό πριν, semi-kat είπε Ναι,σε αυτές δεν έχει ποικιλία,μόνο μαύρη.Στο ideal of Sweden έχει ποικιλία στα χρώματα κ στα σχέδια,αν θυμάμαι σωστά.Κανε ενα search στο google την συγκεκριμένη θήκη κ όπου έχει θα στην βγάλει.Απλά οι spigen είναι καλές για αυτό κ την παρήγγειλα.Πάντως θα βρεις,υπάρχουν σε αρκετά sites☺ τέλεια θα κοιτάξω! Σ ευχαριστώ πολύ!!
Stella4296 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, cincgr είπε Μ@λ@κιες ειναι αυτα περι χρωματος μαλλον. Εν τελει ουτε οι ιδιοι ξερουνε τι θα ερθει και ποτε. Οταν εκανα την παραγγελια με ρωτησε τι χρωμα θελω και πριν προλαβω να της πω, μου λεει "αν μου πεις sierra blue, θα σου πω καλη χρονια"¨, της λεω σοβαρα τετοια αναμονη? Ε ναι μου λεει αλλα το graphite μου λεει δεν εχει τοση ζητηση οσο το sb. Graphite θα επαιρνα ετσι και αλλιως αλλα εφοσον εχουν παραλαβει ατομα με παραγγελιες μετα απο τη δικη μου, για ιδιο μοντελο σε sb νομιζω απλα δεν εχουν ιδεα τι πραγματικα θα παραλαβουν και ποτε. Μην ξεχνάς ότι την ίδια ποσότητα δίνουν σε όλα τα καταστήματα,το θέμα είναι το κάθε κατάστημα πόσες παραγγελίες έχει από το κάθε ένα κινητό είτε silver είτε sb και για να το πω καλύτερα,το πλαίσιο στην περιοχή μου εξυπηρέτησε παραγγελίες για 11/10 πριν ενα μήνα,ενώ κάποιοι δεν έχουν παραλαβει μέχρι και τώρα από την συγκεκριμένη ημερομηνία Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από Stella4296
gio2739 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα και από εμένα και εγώ Έχω παραγγείλει το 13 pro max 09/10 καμία ενημέρωση κανείς δεν ξέρει τιποτα
Stella4296 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, gio2739 είπε Καλησπερα και από εμένα και εγώ Έχω παραγγείλει το 13 pro max 09/10 καμία ενημέρωση κανείς δεν ξέρει τιποτα Ποια περιοχή αν επιτρέπεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα