semi-kat Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, panmar02 είπε Σιγουρα δεν φταινε κι αυτοι οι υπαλληλοι που αδικως τα ακουνε, αλλα ας οργανωθουν επιτελους εκει περα μπας και δουμε ασπρη μερα. Γράψε κ μια αρνητική κριτική εαν έχεις κάνει την παραγγελία σου από κατάστημα.Σίγουρα δν φταίνε.Όμως σίγουρα γίνεται ότι να'ναι εκεί μέσα Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από semi-kat 1
Rocket88 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Stella4296 είπε Εγώ από παραγγελία Οκτώβρη ακόμα περιμένω Κατάλαβα.. Χ ημίχρονο διπλό τελικό... Πήρα πρωί τηλέφωνο στο αΠλαίσιο να προσπαθήσω να μάθω τον καιρό, και μου επαναλάμβανε εκεί το παλικάρι ότι εντός του μήνα "θα εξυπηρέτηθουν όλοι γιατί περιμένουμε μεγάλη παραλαβή ΣΙΓΟΥΡΑ πριν τις γιορτές", αλλά επειδής (δίκαια και αυτονόητα) θα εξυπηρέτηθουν πρώτα του Οκτωβρίου καλή ώρα, και επειδή στον Κωτσοβόλα-δώστα-ολα θα με έχουν βάλει persona non grata και shoot on sight μετά την θεατρική μου έξοδο.. Με βλέπω Κυριακή του Πάσχα να τσουγκρίζω εδώ με όποιον έχει μείνει στο forum.. \m/ Χρόνια πολλά στους Νικολήδες/Νικολέτες!
Stella4296 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Rocket88 είπε Κατάλαβα.. Χ ημίχρονο διπλό τελικό... Πήρα πρωί τηλέφωνο στο αΠλαίσιο να προσπαθήσω να μάθω τον καιρό, και μου επαναλάμβανε εκεί το παλικάρι ότι εντός του μήνα "θα εξυπηρέτηθουν όλοι γιατί περιμένουμε μεγάλη παραλαβή ΣΙΓΟΥΡΑ πριν τις γιορτές", αλλά επειδής (δίκαια και αυτονόητα) θα εξυπηρέτηθουν πρώτα του Οκτωβρίου καλή ώρα, και επειδή στον Κωτσοβόλα-δώστα-ολα θα με έχουν βάλει persona non grata και shoot on sight μετά την θεατρική μου έξοδο.. Με βλέπω Κυριακή του Πάσχα να τσουγκρίζω εδώ με όποιον έχει μείνει στο forum.. \m/ Χρόνια πολλά στους Νικολήδες/Νικολέτες! Άντε να δούμε γιατί δεν βλέπω φως στο τουνελ,έχει καταντήσει κωμικοτραγικό 1
cincgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Βλεπω να εχει βγει το 14 μεχρι να παραλαβουμε εμεις απο τελη Οκτωβρη. 38 μερες και συνεχιζουμε.
panmar02 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, cincgr είπε Βλεπω να εχει βγει το 14 μεχρι να παραλαβουμε εμεις απο τελη Οκτωβρη. 38 μερες και συνεχιζουμε. Ουυυ για πλακα. 56 μερες εδω 😔 1
Terse Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Rocket88 είπε Κατάλαβα.. Χ ημίχρονο διπλό τελικό... Πήρα πρωί τηλέφωνο στο αΠλαίσιο να προσπαθήσω να μάθω τον καιρό, και μου επαναλάμβανε εκεί το παλικάρι ότι εντός του μήνα "θα εξυπηρέτηθουν όλοι γιατί περιμένουμε μεγάλη παραλαβή ΣΙΓΟΥΡΑ πριν τις γιορτές", αλλά επειδής (δίκαια και αυτονόητα) θα εξυπηρέτηθουν πρώτα του Οκτωβρίου καλή ώρα, και επειδή στον Κωτσοβόλα-δώστα-ολα θα με έχουν βάλει persona non grata και shoot on sight μετά την θεατρική μου έξοδο.. Με βλέπω Κυριακή του Πάσχα να τσουγκρίζω εδώ με όποιον έχει μείνει στο forum.. \m/ Χρόνια πολλά στους Νικολήδες/Νικολέτες! Εγω λεω να το ακυρώσεις και να πας κατευθείαν για το 14... νωρίτερα θα σου έρθει ή οπως έλεγε ενας αλλος πετάξου ενα Λονδίνο να το παρεις 😂😂
Lizzy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα!! Με πήραν σήμερα το πρωί να πάω να παραλάβω. Προπαραγγελία 23/10 13PM 128GB. (Πλαίσιο)
panmar02 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Lizzy είπε Καλησπέρα!! Με πήραν σήμερα το πρωί να πάω να παραλάβω. Προπαραγγελία 23/10 13PM 128GB. (Πλαίσιο) Τι χρωμα;
Lizzy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, panmar02 είπε Τι χρωμα; Ξέχασα να το γράψω GOLD💛 1
panmar02 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Lizzy είπε Ξέχασα να το γράψω GOLD💛 Πραγματικα αν ηξερα οτι το graphite θα ειχε τετοια καθυστερηση δεν θα το επαιρνα ποτε. Θα ειχα παραγγειλει χρυσο ή οποιοδήποτε αλλο χρωμα. Λες και φαινεται με τις θηκες. Αλλα δεν σου δινουν ουτε τη δυνατοτητα να αλλαξεις χρωμα 😩
Pwpwpw Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, panmar02 είπε Πραγματικα αν ηξερα οτι το graphite θα ειχε τετοια καθυστερηση δεν θα το επαιρνα ποτε. Θα ειχα παραγγειλει χρυσο ή οποιοδήποτε αλλο χρωμα. Λες και φαινεται με τις θηκες. Αλλα δεν σου δινουν ουτε τη δυνατοτητα να αλλαξεις χρωμα 😩 Λαχειο ειναι, και sliver που παραγγειλα εγω αναμονη απο 13/10 τιποτα ακομη, που να φανταστεις πιο χρωμα θα ερθει πρωτο. Εγω δεν παραγγειλα το sierra blue γιατι εκτος του οτι δεν μου αρεσε ιδιαιτερα θεωρουσα οτι θα εχει και την μεγαλυτερη ζητηση στην αρχη σαν νεο χρωμα που συνεπαγεται σε καθυστερηση, αλλα τελικα βλεπω οτι υπαρχει γεκικως καθυστερηση σε ολα τα χρωματα λιγο πολυ Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
Lizzy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, panmar02 είπε Πραγματικα αν ηξερα οτι το graphite θα ειχε τετοια καθυστερηση δεν θα το επαιρνα ποτε. Θα ειχα παραγγειλει χρυσο ή οποιοδήποτε αλλο χρωμα. Λες και φαινεται με τις θηκες. Αλλα δεν σου δινουν ουτε τη δυνατοτητα να αλλαξεις χρωμα 😩 Ε ναι από που να το ξέρεις, δεν νομιζω να παει με το χρωμα, δε νομιζω να παει με τιποτα, απλα πιστευω ειναι αναλόγως οτι παραλαβουν κι αυτοί, εδω βλεπεις ο ενας εκανε παραγγελία στις 11/10 και δεν παρελαβε ακομα και άλλοι που εκαναν 29/10 εχουν παραλαβει ηδη... εγώ όλα τα χρόνια είχα space grey ή matte black επειδή μου τα επαιρναν δώρο και δεν με ρωτουσαν αλλά παντα ηθελα το χρυσο.
Rocket88 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Stella4296 είπε Άντε να δούμε γιατί δεν βλέπω φως στο τουνελ,έχει καταντήσει κωμικοτραγικό Τι κωμικοτραγικό να πούμε... Η κατάσταση έχει γίνει μΑΝΤΡί καπέλο (PG-13).. Ούτε η Νικολούλη δε βρίσκει το διακόπτη με δ`αυτους..
panmar02 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Λαχειο ειναι, και sliver που παραγγειλα εγω αναμονη απο 13/10 τιποτα ακομη, που να φανταστεις πιο χρωμα θα ερθει πρωτο. Εγω δεν παραγγειλα το sierra blue γιατι εκτος του οτι δεν μου αρεσε ιδιαιτερα θεωρουσα οτι θα εχει και την μεγαλυτερη ζητηση στην αρχη σαν νεο χρωμα που συνεπαγεται σε καθυστερηση, αλλα τελικα βλεπω οτι υπαρχει γεκικως καθυστερηση σε ολα τα χρωματα λιγο πολυ Ναι αυτο θεωρησα κι εγω για το sb αλλα εχουν παραλαβει αρκετα μετα απο εμας παραγγελιες. Μου ειχαν πει οτι οι μισες παραγγελιες αφορουν το Προ μαξ graphite αλλα φανταζομαι σε ολους τα ιδια λενε. Αφου κι εσυ με silver ακομα τιποτα. Πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν εχουν παραλαβει ακομα συσκευες για να στειλουν τις προπαραγγελιες εστω.
Pwpwpw Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, panmar02 είπε Ναι αυτο θεωρησα κι εγω για το sb αλλα εχουν παραλαβει αρκετα μετα απο εμας παραγγελιες. Μου ειχαν πει οτι οι μισες παραγγελιες αφορουν το Προ μαξ graphite αλλα φανταζομαι σε ολους τα ιδια λενε. Αφου κι εσυ με silver ακομα τιποτα. Πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν εχουν παραλαβει ακομα συσκευες για να στειλουν τις προπαραγγελιες εστω. Kατι πρπει να πουνε και αυτοι ως δικαιολογια στο τηλεφωνο, προφανως δεν ισχυει. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα