Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, no_thanks18 είπε

Κακιστα προληρωσαν. 

Αυτη ισως ειναι και η πηγη του κακου, πηραν τα λεφτα τους και δεν εχουν τιποτα να περιμενουν απο τον εκαστοτε πελατη.

Οι απαραδεκτες συμεριφορες παραμενουν(η γινονται και ενονοτερες) γιατι τις ανακυκλωνουμε με την εκαστοτη συμπεριφορα μας.

Επρεπε το πλαισιο και το καθε πλαισιο να δινει ενα σαφες deadline window για την παραλαβη, οταν εκανες την αγορα, γραπτος. Και μετα σου λεει αν θες τα λεφτα σου πισω περιμενε και 10-15 εργασιμες. Αναρωτιεμαι πιος συνεχιζει και κατω αγοραζει υπο αυτες συυνθηκες. Απλα γοραζεις οταν υπαρξει αποθεμα.

Βλεπουν και αυτοι την ζητηση που υπαρχει και πατανε εκει, κρατανε τα λεφτα του πελατη για extra liquidity της εταιρια για 2+ μηνες interest free.

Υγ:Μου κανει εντυπωση η ζητηση/σκοτωμος που υπαρχει για ενα κινητο των 1200+ ευρω ελλαδα==1.5+ φορες ο βασικος. Αλλα αυτο ειναι συγητηση για μια αλλη μερα.

Ούτε εγω  συμφωνώ με την λογική να πάει να προπληρώσει κάποιος ένα προϊόν που του λένε ότι έχει άγνωστη ημερομηνία παράδοσης.Αλλά βρίσκω το λιγότερο αστείο  αυτό που πρότεινες, πάρτε αεροπλάνο και πεταχτείτε Λονδίνο να το πάρετε αν το βιάζεστε.  

Πάντως εγω που δεν έχω δώσει ούτε ευρώ από 13/10 ακόμη στην αναμονή είμαι κοντευει 2 μήνες πλέον, όποτε ούτε αυτό που λες βγάζει λογική, ότι δηλαδή επειδή προπληρώθηκαν ήδη τα καθυστερούν γιατί δεν έχουν κάτι παραπάνω να πάρουνε.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Ούτε εγω  συμφωνώ με την λογική να πάει να προπληρώσει κάποιος ένα προϊόν που του λένε ότι έχει άγνωστη ημερομηνία παράδοσης.Αλλά βρίσκω το λιγότερο αστείο  αυτό που πρότεινες, πάρτε αεροπλάνο και πεταχτείτε Λονδίνο να το πάρετε αν το βιάζεστε.  

Πάντως εγω που δεν έχω δώσει ούτε ευρώ από 13/10 ακόμη στην αναμονή είμαι κοντευει 2 μήνες πλέον, όποτε ούτε αυτό που λες βγάζει λογική, ότι δηλαδή επειδή προπληρώθηκαν ήδη τα καθυστερούν γιατί δεν έχουν κάτι παραπάνω να πάρουνε.

Καθολου αστειο δεν ειναι.

Συνδιασε το με ενα ταξιδι, με αυτο τον τροπο θα παρεις και πισω πραγματα/εμπειριες και την δουλεια σου θα κανεις και θα συμβαλεις στο να σταματησει το πλαισιο και το καθε πλαισιο την απαισια συμπεριφορα του.

1,105 ευρω εχει αγγλια το μηλοφωνο + πιθανα δωρακια ισως παιζουν ακομα απο black Friday. 1229 Ελλαδα

Εχει πηγαινε-ελα εισητηριο 68 λιρες ακομη και αυριο και αλλες 50-60 ενα airbnb για μια νυχτα. Αυτο που μενει ειναι να σκεφτεις αν ειναι worth it η μιια διαφορα στην overall τιμη(σε συνδιασμο με το τουρ στο Χριστουγεννιατικο Λονδινο)

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, no_thanks18 είπε

Κακιστα προληρωσαν. 

Αυτη ισως ειναι και η πηγη του κακου, πηραν τα λεφτα τους και δεν εχουν τιποτα να περιμενουν απο τον εκαστοτε πελατη.

Οι απαραδεκτες συμεριφορες παραμενουν(η γινονται και εντονοτερες) γιατι τις ανακυκλωνουμε με την εκαστοτη συμπεριφορα μας.

Επρεπε το πλαισιο και το καθε πλαισιο να δινει ενα σαφες deadline window για την παραλαβη, οταν εκανες την αγορα, γραπτος. Και μετα σου λεει αν θες τα λεφτα σου πισω περιμενε και 10-15 εργασιμες. Αναρωτιεμαι πιος συνεχιζει και κατω αγοραζει υπο αυτες συνθηκες. Απλα αγοραζεις οταν υπαρξει αποθεμα.

Βλεπουν και αυτοι την ζητηση που υπαρχει και πατανε εκει, κρατανε τα λεφτα του πελατη για extra liquidity της εταιρια για 2+ μηνες interest free.

Υγ:Μου κανει εντυπωση η ζητηση/σκοτωμος που υπαρχει για ενα κινητο των 1200+ ευρω ελλαδα==1.5+ φορες ο βασικος. Αλλα αυτο ειναι συζητηση για μια αλλη μερα.

Πόσο συμφωνώ,μεγάλο λάθος το ότι προπλήρωσαν.Βέβαια ο καθένας το βλέπει διαφορετικά.Πχ αν εξοφλήσει θεωρεί ότι ίσως να έχει προτεραιότητα.Αντιθέτως εγώ το βλέπω όπως εσύ,εκανες εξόφληση πριν το πάρεις=σε έχουν σίγουρο.Ασχέτως ότι δν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ήδη υπάρχουσες παραγγελίες,κοιτάνε να βρούν νέους πελάτες.Όπως ακριβώς συνέβη στη δική μου περίπτωση.Με το που τους είπα ότι θα πληρώσω επιτόπου μετρητά αρκεί να το έχω σίγουρα,κατευθείαν βρήκα.Και όχι δεν ήταν εκθεσιακό,γτ το άκουσα κ αυτό να λέγεται.(Το κάθε μαγαζί χρεώνεται πχ μια συσκευή ως εκθεσιακή,αν την πουλήσουν θα πρέπει να τν αντικαταστήσουν κ να χρεωθεί κάποιος τν ζημιά.Διότι αν ανοιχτεί μια συσκευή χάνει τν αξία της.Συν ότι ήταν σφραγισμένο,αν ανοιχτεί το συγκεκριμένο σημείο φαίνεται)Sorry ήταν μεγάλη η παρένθεση.Σχετικά με το ταξίδι,ok είναι καλή ιδέα.Όμως δν έχουν όλοι την ίδια οικονομική άνεση.Θα μου πεις για το iphone την έχουν..Όπως είπες κ εσύ αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.Ας πούμε ότι ο καθένας επενδύει/ξοδεύει τα χρηματά του εκεί που θέλει.Μία ακόμα λύση είναι αν έχεις κάποιον γνωστό στο εξωτερικό.Αν δν το είχα πάρει ως τώρα πιστεύω ότι θα ακολουθούσα αυτή την επιλογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακυρώνω τον Κώτσο Σάββατο μετά από χορταστικότατο καυγά με τον τοπικό φύλαρχο έξω απʼτο μαγαζί.. Μπαίνω στα internets να δω αν υπάρχει πουθενά αυτή η κάλτσα του διαόλου σε 256GB - SB.. Τσουπ, βλέπω διαθέσιμο στο πλαίσιο! Του πατάω μια παραγγελία και μένω με την απορία... Χωρίς παρεξήγηση σε όσους το προπαράγγειλαν από Οκτώβρη του 1972 και ακόμα τους έχουν στο περίμενε — Υπάρχει άραγε η πιθανότητα για μας τους φρεσκο-Δεκέμβρηδες να παραλάβουμε πριν τις γιορτές η θα έρθει όταν με το καλό μαζί με κόκκινα αυγά και λαμπάδα Tim Cook..;

Επεξ/σία από Rocket88
Δημοσ.
Στις 4/12/2021 στις 9:28 ΜΜ, IreneMos είπε

Έχει κάνει κανένας από Public η Media Markt ? Και πότε; Εγω 22/10 public 16/11 Media καμία ενημέρωση 

17 νοεμβριου εκανα παραγγελία iphone 13 pro max Sierra blue και 3 Δεκεμβρίου παρελαβα από MEDIA MARKT

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Rocket88 είπε

Ακυρώνω τον Κώτσο Σάββατο μετά από χορταστικότατο καυγά με τον τοπικό φύλαρχο έξω απʼτο μαγαζί.. Μπαίνω στα internets να δω αν υπάρχει πουθενά αυτή η κάλτσα του διαόλου σε 256GB - SB.. Τσουπ, βλέπω διαθέσιμο στο πλαίσιο! Του πατάω μια παραγγελία και μένω με την απορία... Χωρίς παρεξήγηση σε όσους το προπαράγγειλαν από Οκτώβρη του 1972 και ακόμα τους έχουν στο περίμενε — Υπάρχει άραγε η πιθανότητα για μας τους φρεσκο-Δεκέμβρηδες να παραλάβουμε πριν τις γιορτές η θα έρθει όταν με το καλό μαζί με κόκκινα αυγά και λαμπάδα Tim Cook..;

Εγώ από παραγγελία Οκτώβρη ακόμα περιμένω 

Δημοσ.

56 ημέρες,σχεδόν 1,5 μήνας...🙁 Έχετε πάρει τηλέφωνο να φανταστώ.Θέλει κ να πιέσεις λίγο κ να κράξεις κ να στείλεις κ κανένα email,όπως σας βγει.Αλλιώς δεν παίρνουν μπρος

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, semi-kat είπε

56 ημέρες,σχεδόν 1,5 μήνας...🙁 Έχετε πάρει τηλέφωνο να φανταστώ.Θέλει κ να πιέσεις λίγο κ να κράξεις κ να στείλεις κ κανένα email,όπως σας βγει.Αλλιώς δεν παίρνουν μπρος

Γνωρίζει κανείς για νέα παραλαβη;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, semi-kat είπε

Να παρω να μου πουν τι; Οταν ειναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε;  

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Terse είπε

Πραγματικα τετοια ξενερα δεν εχει ξαναυπαρξει. Θα ερθει το κινητο ΚΑΠΟΤΕ και δεν θα εχουμε κανεναν ενθουσιασμο να το παραλαβουμε. Ημουν νιος και γερασα η φαση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Terse είπε

Όχι φίλε μου,δν θα κάτσεις να ακούς τν κασέτα τους!Εμένα μου έλεγαν ότι να'ναι για αυτό κ εκνευρίστηκα.Απο τν στιγμή που εκνευρίστηκα κ μετά έγινα πάρα πολύ ενοχλητική.Έστελνα mails,τους ψιλό έκραζα στα τηλέφωνα(παρόλο που ξέρω ότι οι υπάλληλοι δν φταίνε.Όμως,ας μου έλεγαν από την αρχή δν ξέρουμε πότε θα έρθει κλπ)Άφησα αρνητική κριτική στο κατάστημα που έκανα τν παραγγελία.Στην τλκ μια χαρά με πήρανε τηλ,όχι μια αλλά 2 φορές.Την πρώτη φορά στις 19/11 για να με ενημερώσουν ότι το κινητό ήρθε,έκανα ακύρωση γτ το είχα πάρει ήδη από αλλού.Η δεύτερη φορά ήταν τις προάλλες κ τους είπα οτι ήδη έχω κάνει ακύρωση.Αυτοί,απο ότι κατάλαβα έκαναν δέσμευση 2 συσκευών στο όνομα μου,γτ αλλαξα την χωρητικότητα.Άρα 2 συσκευές pro max gold 128 κ 256 που πήγανε από τν στιγμή που τις ακύρωσα??Μέχρι στιγμής στο forum δν έχω δει κάποιος να έχει παραλάβει pro max gold 128 ή 256 απο πλαίσιο

Επεξ/σία από semi-kat
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, semi-kat είπε

Όχι φίλε μου,δν θα κάτσεις να ακούς τν κασέτα τους!Εμένα μου έλεγαν ότι να'ναι για αυτό κ εκνευρίστηκα.Απο τν στιγμή που εκνευρίστηκα κ μετά έγινα πάρα πολύ ενοχλητική.Έστελνα mails,τους ψιλό έκραζα στα τηλέφωνα(παρόλο που ξέρω ότι οι υπάλληλοι δν φταίνε.Όμως,ας μου έλεγαν από την αρχή δν ξέρουμε πότε θα έρθει κλπ)Άφησα αρνητική κριτική στο κατάστημα που έκανα τν παραγγελία.Στην τλκ μια χαρά με πήρανε τηλ,όχι μια αλλά 2 φορές

Εγω τους εχω ζαλισει πραγματικα παντου. Facebook, mail, τηλεφωνο τα παντα και τιποτα. Σιγουρα δεν φταινε κι αυτοι οι υπαλληλοι που αδικως τα ακουνε, αλλα ας οργανωθουν επιτελους εκει περα μπας και δουμε ασπρη μερα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...