Lizzy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, bostonaki είπε Ναι η αλήθεια είναι έπαιρνα μέρα παρά μέρα 😂 ξέρουν ποιοι είμαστε από τον αριθμό τηλεφώνου!!! Πήρα πολλές φορές αλλά σε όλες ήμουν τρομερά ευγενική! Καποια στιγμή, οπως έγραψα και παλαιότερα, μου είπαν πως έχω προτεραιοποιηθει γιατί η παραγγελία μου είναι μέσα στον Οκτώβρη και πως θα έχουν συχνά παραλαβές όποτε μάλλον θα παραλάβω μέσα στον Δεκέμβρη. Όταν με πήραν τηλέφωνο προχθες να πουν πως ήρθε το τηλέφωνο δεν το περίμενα καν 😂 παραγγελία έχω κάνει από το σαιτ, κι έχω προπληρωσει δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Εγώ τηλεφωνικά έκανα και δεν έχω πλήρωση τίποτα ακόμα με τιμολόγιο μπορει να παίζει ρόλο τι να πω
semi-kat Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Ok δν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.Πριν από 5 λεπτά με πήρανε τηλέφωνο από το πλαίσιο για 2η φορα!Το 1ο τηλεφώνημα έγινε 19/11.Μου λένε:καλησπέρα,τηλεφωνούμε για μια παραγγελία iphone 13 pro max gold 128(πάλι λάθος η χωρητικότητα,όπως κ την πρώτη φορά που με πήραν).Τους λέω,παιδιά το έχω πάρει ήδη το κινητό,όχι από εσας,άλλα το έχω πάρει όπως σας ξανά είπα.Το γελοίο είναι ότι με πήρανε δυο φορές για να μου δώσουν το κινητό😅Το καλό είναι ότι λογικά θα πάρουν κ όσους δν έχουν παραλάβει ακόμα
Stella4296 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, semi-kat είπε Ok δν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.Πριν από 5 λεπτά με πήρανε τηλέφωνο από το πλαίσιο για 2η φορα!Το 1ο τηλεφώνημα έγινε 19/11.Μου λένε:καλησπέρα,τηλεφωνούμε για μια παραγγελία iphone 13 pro max gold 128(πάλι λάθος η χωρητικότητα,όπως κ την πρώτη φορά που με πήραν).Τους λέω,παιδιά το έχω πάρει ήδη το κινητό,όχι από εσας,άλλα το έχω πάρει όπως σας ξανά είπα.Το γελοίο είναι ότι με πήρανε δυο φορές για να μου δώσουν το κινητό😅Το καλό είναι ότι λογικά θα πάρουν κ όσους δν έχουν παραλάβει ακόμα Θύμισε μου ημερομηνία της παραγγελίας σου
semi-kat Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Lizzy είπε Εγώ τηλεφωνικά έκανα και δεν έχω πλήρωση τίποτα Όχι δεν παίζει κανένα ρόλο.Εγω την έκανα στο κατάστημα κ όταν άλλαξα την χωρητικότητα την έκανα τηλεφωνικός.Ούτε προκαταβολή ούτε τπτ δεν έδωσα. 1
Lizzy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, semi-kat είπε Ok δν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.Πριν από 5 λεπτά με πήρανε τηλέφωνο από το πλαίσιο για 2η φορα!Το 1ο τηλεφώνημα έγινε 19/11.Μου λένε:καλησπέρα,τηλεφωνούμε για μια παραγγελία iphone 13 pro max gold 128(πάλι λάθος η χωρητικότητα,όπως κ την πρώτη φορά που με πήραν).Τους λέω,παιδιά το έχω πάρει ήδη το κινητό,όχι από εσας,άλλα το έχω πάρει όπως σας ξανά είπα.Το γελοίο είναι ότι με πήρανε δυο φορές για να μου δώσουν το κινητό😅Το καλό είναι ότι λογικά θα πάρουν κ όσους δν έχουν παραλάβει ακόμα Ε δεν το πιστεύω και δεν παίρνουν εμάς που περιμένουμε τόσο καιρό…. εχουν μπερδέψει τα μπούτια τους 1
semi-kat Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Stella4296 είπε Θύμισε μου ημερομηνία της παραγγελίας σου 27/10 ή 26/10 ,δεν θυμάμαι.Αλλα μία μέρα διαφορά δεν νομίζω να παίζει κ τόσο ρόλο 20 ώρες πριν, Lizzy είπε Ε δεν το πιστεύω και δεν παίρνουν εμάς που περιμένουμε τόσο καιρό…. εχουν μπερδέψει τα μπούτια τους Για αυτό κ είπα δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω.Καλέ μου μιλούσε κ έλεγα,σοβαρά τώρα?!Τηλέφωνο κ δεύτερη φορά ενώ έχω κάνει ήδη ακύρωση? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από semi-kat 1
panmar02 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μας φανταζομαι ολους εμας με προπαραγγελιες και παραγγελιες μεσα οκτωβρη, του χρονου τετοια εποχη να περιμενουμε την παραγγελια ακομα. Τραγικοι οι τυποι πραγματικα. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από panmar02
TSIOYAIR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα, Εγω σήμερα παρέλαβα pro max 128 sb απο 11/10.
panmar02 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, TSIOYAIR είπε Καλησπέρα, Εγω σήμερα παρέλαβα pro max 128 sb απο 11/10. Κι εγω απο 11/10 ειμαι αλλα χρωμα graphite. Ποτε σε πηραν τηλ;
Terse Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, TSIOYAIR είπε Καλησπέρα, Εγω σήμερα παρέλαβα pro max 128 sb απο 11/10. Τι χρωμα;
Pwpwpw Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 48 λεπτά πριν, Terse είπε Τι χρωμα; Το αναφερει sb (sierra blue)
IreneMos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Έχει κάνει κανένας από Public η Media Markt ? Και πότε; Εγω 22/10 public 16/11 Media καμία ενημέρωση
no_thanks18 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Πολυ αγχος σε αυτο το θεμα. Η λυση ειναι απλη. Αν το θελετε ASAP να πεταχτειτε ενα 2ημερο ταξιδακι σι καποια αλλη χωρα να το παρετε on the spot, ισως και φτηνοτερα? Να το συνδιασετε και με τουρισμο. Πηρα το δικο μου πριν μια βδομαδα απο το apple store στο Λονδινο την ιδια μερα που το παρηγγειλα(με βαση την ισοτιμια βγαινει και φτηνοτερα απο Ελλαδα). Για πιο λογο περιμενετε 2 μηνες+ και χαλατε εργατοωρες να περνετε τηλεφωνα και να χαλιεστε?
Pwpwpw Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, no_thanks18 είπε Πολυ αγχος σε αυτο το θεμα. Η λυση ειναι απλη. Αν το θελετε ASAP να πεταχτειτε ενα 2ημερο ταξιδακι σι καποια αλλη χωρα να το παρετε on the spot, ισως και φτηνοτερα? Να το συνδιασετε και με τουρισμο. Πηρα το δικο μου πριν μια βδομαδα απο το apple store στο Λονδινο την ιδια μερα που το παρηγγειλα(με βαση την ισοτιμια βγαινει και φτηνοτερα απο Ελλαδα). Για πιο λογο περιμενετε 2 μηνες+ και χαλατε εργατοωρες να περνετε τηλεφωνα και να χαλιεστε? Το οτι υπαρχει απογοητευση για τις μεγαλες καθυστερησεις δεν συνεπαγεται σε αγχος, οταν καποιος εχει προπαραγγειλει και πιθανον να εχει προεξοφλησει και ολας και βρισκεται 2 μηνες ηδη στην αναμονη και μαλιστα χωρις να του δινουνε estimated delivery ειναι λογικο να εκενευριζεται και να γκρινιαζει. Το να παρω το αεροπλανο να παω Λονδινο για να αγορασω ενα iphone, προσωπικη μου αποψη κατι τετοιο ξεφευγει κατα πολυ απο τα ορια της λογικης, μπορει να υπαρχει γκρινια αλλα μιλαμε για ενα τηλεφωνο στην τελικη. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
no_thanks18 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κακιστα προληρωσαν. Αυτη ισως ειναι και η πηγη του κακου, πηραν τα λεφτα τους και δεν εχουν τιποτα να περιμενουν απο τον εκαστοτε πελατη. Οι απαραδεκτες συμεριφορες παραμενουν(η γινονται και εντονοτερες) γιατι τις ανακυκλωνουμε με την εκαστοτη συμπεριφορα μας. Επρεπε το πλαισιο και το καθε πλαισιο να δινει ενα σαφες deadline window για την παραλαβη, οταν εκανες την αγορα, γραπτος. Και μετα σου λεει αν θες τα λεφτα σου πισω περιμενε και 10-15 εργασιμες. Αναρωτιεμαι πιος συνεχιζει και κατω αγοραζει υπο αυτες συνθηκες. Απλα αγοραζεις οταν υπαρξει αποθεμα. Βλεπουν και αυτοι την ζητηση που υπαρχει και πατανε εκει, κρατανε τα λεφτα του πελατη για extra liquidity της εταιρια για 2+ μηνες interest free. Υγ:Μου κανει εντυπωση η ζητηση/σκοτωμος που υπαρχει για ενα κινητο των 1200+ ευρω ελλαδα==1.5+ φορες ο βασικος. Αλλα αυτο ειναι συζητηση για μια αλλη μερα. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από no_thanks18 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα