Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, semi-kat είπε

Ειπα,ότι είναι πιθανό να καλυφθούν οι παραγγελίες οι οποίες έχουν γίνει τον Οκτώβριο,όχι του Νοεμβρίου.Τουλάχιστον βάση"λογικής",γιατί λογική στην πραγματικότητα δεν υπάρχει.

Εγω εκανα λαθος απο Οκτώβριο εχω. 

Screenshot_20211202-203853_Chrome.jpg

15 λεπτά πριν, cincgr είπε

Μιλησα παλι πριν κανα μισαωρο με το chat, κατα 99% μιλησα με botακι βεβαια. Κλασικα δεν εχουν εικονα για το ποτε θα παραλαβω. Τους ειπα πως εχω κωδικο κουπονιου μονο και αν γινεται να μου στειλουν τον κωδικο παραγγελιας για να ελεγχω την πορεια της. Μου ζητησαν τηλεφωνο και μου ειπαν θα επικοινωνησουν μαζι μου συντομα. Μακαρι να ισχυει αυτα που λενε παραπανω και να εξυπηρετουνται σιγα σιγα και οι τελευταιες παραγγελιες του Οκτωβρη. Την περασμενη βδομαδα που ειχα μιλησει στο τηλ με ενα παιδι μου πε κατα πασα πιθανοτητα μεσα Δεκεμβρη θα παραλαβω. Τι να πω, το ευχομαι. Σαφως αν εχω καποια ενημερωση θα σου πω!

Φίλε δεν θέλω να στο χαλάσω  αλλα πολυ δύσκολα θα παραλάβεις εγω εχω προ παραγγελία απο τις 12 Οκτώβρη το 128 pro max silver και ξερω και αλλον ενα που εχει απο τις 11 Οκτώβρη και δεν εχει παραλάβει.      

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλησα με πλαισιο. Μου ειπαν οτι περιμενουν παραλαβες αυτες τις μερες. Κι οτι οι μισες παραγγελιες αφορουν το προ μαξ 128 graphite για αυτο και τοση καθυστερηση σε οσους το εχουν παραγγειλει. Εγω ειμαι με προπαραγγελια 11/10 και μου ειπε οτι μαλλον θα παραλαβω αυτη ή την αλλη βδομαδα. Φυσικα τιποτα δεν ειναι σιγουρο γιατι δεν εχουν ιδεα τι χρωματα, χωρητικοτητες και συσκευες θα παραλαβουν. Θεωρουν, ωστοσο, οτι μεχρι το τελος του ετους θα εχω παραλαβει. 

Επεξ/σία από panmar02
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Terse είπε

Φίλε δεν θέλω να στο χαλάσω  αλλα πολυ δύσκολα θα παραλάβεις εγω εχω προ παραγγελία απο τις 12 Οκτώβρη το 128 pro max silver και ξερω και αλλον ενα που εχει απο τις 11 Οκτώβρη και δεν εχει παραλάβει.      

Α μου εφτιαξες τη μερα 😢
Ευχομαι να ισχυει αυτο που λεει ο φιλος απο πανω και να παραλαβουμε συντομα. Τετοια αναμονη πρωτη φορα αντιμετωπιζω προσωπικα. Blue balls εδω και 1μιση μηνα με αυτο το τηλεφωνο 😅

Δημοσ.

Προπαραγγελία 23/10 από πλαίσιο (13 pro max 128gb gold)

έχω μιλήσει μαζί τους 2-3 φορές και κάθε φορά μου λένε το ίδιο ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου όταν το εχουν, τους πήρα και χθες μια ακόμη φορά να μου δώσουν κάποιο tracking number να παρακολουθήσω τουλαχιστον σε τι πορεία βρισκεται αλλα μου ειπαν οτι δεν φαινεται κατι και οτι θα ειναι κολλημενο σ ενα σημείο και οτι η συγκεκριμενη χωρητικοτητα εχει πολυ ζητηση γι αυτο αργει, ενω τις προαλλες που πηγα στο καταστηματα (εχει περιπου 3 εβδομαδες) μου ειπε ο υπαλληλος οτι το δικο μου μοντελο δεν θα αργησει... αντε βγάλε ακρη μετα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ μίλησα μαζί τους για να μου δώσουν τον κωδικό παραγγελίας μου και μου είπε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό παραγγελιών του Οκτώβρη θα εξυπηρετηθεί μέχρι τέλος του Δεκέμβρη και πως τουλάχιστον για το κατάστημα που έχω κάνει εγώ την παραγγελία τωρα παραλαμβάνουν αυτοί που παράγγειλαν μετά τα μισά του Οκτώβρη 

Επεξ/σία από Stella4296
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Stella4296 είπε

Εγώ μίλησα μαζί τους για να μου δώσουν τον κωδικό παραγγελίας μου και μου είπε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό παραγγελιών του Οκτώβρη θα εξυπηρετηθεί μέχρι τέλος του Δεκέμβρη και πως τουλάχιστον για το κατάστημα που έχω κάνει εγώ την παραγγελία τωρα παραλαμβάνουν αυτοί που παράγγειλαν μετά τα μισά του Οκτώβρη 

Μακάρι 🙏🙏

ποιο κατάστημα αν επιτρέπεται?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Terse είπε

Εγω εκανα λαθος απο Οκτώβριο εχω. 

Τι να πω ρε φίλε δν ξέρω,έχω μπερδεύτει πλέον.!!Η δική μου παραγγελία ήταν τέλη Οκτωβρίου(pro max 256)Στις 19/11 με πήραν τηλέφωνο για να πάω να το παραλάβω 2 μέρες μετά.Όπως βλέπεις λογική δεν υπάρχει

4 ώρες πριν, cincgr είπε

Παραγγελια για 13 Pro 128 Graphite στις 29/10. Στην αρχη η κοπελα μου λεει μπορει να ερθει και σε καμια βδομαδα.

Και εσύ,και η @Stella4296 ,σίγουρα κ άλλα παιδιά(sorry αλλα δεν θυμάμαι ολα τα ονόματα)θα έπρεπε ήδη να είχατε παραλάβει!Ανέφερα εσάς τους 2 γιατί οι ημερομηνίες παραγγελίες μας είναι κοντινές,τύπου με διαφορά τριών ημερών.Ευελπιστώ ότι θα παραλάβετε σύντομα.Καλές γιορτές με υγεία 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, semi-kat είπε

Και εσύ,και η @Stella4296 ,σίγουρα κ άλλα παιδιά(sorry αλλα δεν θυμάμαι ολα τα ονόματα)θα έπρεπε ήδη να είχατε παραλάβει!Ανέφερα εσάς τους 2 γιατί οι ημερομηνίες παραγγελίες μας είναι κοντινές,τύπου με διαφορά τριών ημερών.Ευελπιστώ ότι θα παραλάβετε σύντομα.Καλές γιορτές με υγεία 

Να σαι καλά, ελπίζω και εγώ για μεσα στην ερχόμενη βδομάδα. Καλές γιορτές! 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lizzy είπε

έχω μιλήσει μαζί τους 2-3 φορές και κάθε φορά μου λένε το ίδιο ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου όταν το εχουν, τους πήρα και χθες μια ακόμη φορά να μου δώσουν κάποιο tracking number να παρακολουθήσω τουλαχιστον σε τι πορεία βρισκεται αλλα μου ειπαν οτι δεν φαινεται κατι και οτι θα ειναι κολλημενο σ ενα σημείο και οτι η συγκεκριμενη χωρητικοτητα εχει πολυ ζητηση γι αυτο αργει, ενω τις προαλλες που πηγα στο καταστηματα (εχει περιπου 3 εβδομαδες) μου ειπε ο υπαλληλος οτι το δικο μου μοντελο δεν θα αργησει... αντε βγάλε ακρη μετα

Να τους πιέσεις λιγάκι!!! Εγώ παραγγελία 29/10 iPhone 13 pro max gold 128gb και παραλαμβάνω την άλλη εβδομάδα!

2AB34380-F7C0-47A1-8632-47386E589A2C.png

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, bostonaki είπε

Να τους πιέσεις λιγάκι!!! Εγώ παραγγελία 29/10 iPhone 13 pro max gold 128gb και παραλαμβάνω την άλλη εβδομάδα!

Αρα δεν τηρουν καμια σειρα προτεραιοτητας οπως λενε συνεχεια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, bostonaki είπε

εσύ τι έκανες έπαιρνες τηλέφωνα συχνά δλδ?

και να φανταστείς την τελευταία φορά που τους κάλεσα δεν πρόλαβα να πω ποια είμαι με ήξεραν ήδη 

Επεξ/σία από Lizzy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Lizzy είπε

1 ώρα πριν, bostonaki είπε

Είναι που τηρούνε αυστηρή σειρά προτεραιότητας, πάει το δούλεμα σύννεφο μας δουλεύουν κανονικά. Ερε μαζικές ακυρώσεις παραγγελιών που τους χρειάζονται.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Lizzy είπε

εσύ τι έκανες έπαιρνες τηλέφωνα συχνά δλδ?

και να φανταστείς την τελευταία φορά που τους κάλεσα δεν πρόλαβα να πω ποια είμαι με ήξεραν ήδη 

Ναι η αλήθεια είναι έπαιρνα μέρα παρά μέρα 😂 ξέρουν ποιοι είμαστε από τον αριθμό τηλεφώνου!!! Πήρα πολλές φορές αλλά σε όλες ήμουν τρομερά ευγενική! Καποια στιγμή, οπως έγραψα και παλαιότερα, μου είπαν πως έχω προτεραιοποιηθει γιατί η παραγγελία μου είναι μέσα στον Οκτώβρη  και πως θα έχουν συχνά παραλαβές όποτε μάλλον θα παραλάβω μέσα στον Δεκέμβρη. Όταν με πήραν τηλέφωνο προχθες να πουν πως ήρθε το τηλέφωνο δεν το περίμενα καν 😂 παραγγελία έχω κάνει από το σαιτ, κι έχω προπληρωσει δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

Επεξ/σία από bostonaki
Δημοσ.
2 ώρες πριν, semi-kat είπε

Τι να πω ρε φίλε δν ξέρω,έχω μπερδεύτει πλέον.!!Η δική μου παραγγελία ήταν τέλη Οκτωβρίου(pro max 256)Στις 19/11 με πήραν τηλέφωνο για να πάω να το παραλάβω 2 μέρες μετά.Όπως βλέπεις λογική δεν υπάρχει

Μακάρι!!! Σου εύχομαι καλές γιορτές 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...