Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, semi-kat είπε

Χαχαχαχ κ όμως ισχύει.Στον Κωτσοβολο πέφτουν κορμιά 

Εγω παντως σε μια βδομαδα κλεινω δυο μηνες αναμονης. Και δεν βλεπω φως μεχρι τελος του ετους. 

• Απαντ. 846
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panmar02 είπε

Εγω παντως σε μια βδομαδα κλεινω δυο μηνες αναμονης. Και δεν βλεπω φως μεχρι τελος του ετους. 

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο άρχισα να βλέπω φως όταν άρχισα το κράξιμο,γιατί περίμενα 24ς μέρες και(εννοείτε οτι δν συγκρίνετε με τους 2 μήνες!).Το ξέρω ότι οι υπάλληλοι δν φταίνε,όμως θα εκτιμούσα την αλήθεια.Να μου έλεγαν δν ξέρουμε πότε θα είναι διαθέσιμο.Αντ'αυτού μου είπαν πάνω κάτω σε 20 εργάσιμες.Στην πορεία το 20 εργάσιμες άλλαζε συνεχώς.Δν ξέρω αν τλκ τους έπρηξα τόσο πολύ κ για αυτό είπαν,ας της βρούμε κινητό μπας κ ησυχάσουμε από αυτή😂Θέλει πρήξιμο,απο τν στιγμή που άλλα λένε κ άλλα κάνουν έχεις κάθε δικαίωμα να τους"ενοχλείς"στο τηλ,στα e-mail κτλ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, navajos είπε

Ενημερωση σημερα για διαθεσιμοτητα σε δυο προπαραγγελιες για iphone 13 pro 256 sb . Θα ενδιεφερε καποιον να παραλαβει το ενα απο τα δυο?

Για πες τιμή χρώμα και περιοχή. 

Δημοσ.

Παραγγελία 18/10 και ακόμη στην αναμονή. Σε επικοινωνία σήμερα μου είπαν ότι περιμένουν 07/12 νέα παραλαβή αλλά δεν είναι και 100% σίγουροι. Άντε να δούμε...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jordan30 είπε

Παραγγελία 18/10 και ακόμη στην αναμονή. Σε επικοινωνία σήμερα μου είπαν ότι περιμένουν 07/12 νέα παραλαβή αλλά δεν είναι και 100% σίγουροι. Άντε να δούμε...

Εγώ χθες που μίλησα μαζί τους μου είπαν ότι έχει αρχίσει και κινείται πιο γρήγορα το πράγμα και θέλουν να πιστεύουν πως μέχρι τις γιορτές θα έχει εξυπηρετηθεί ένα μεγάλο μέρος των παραγγελιών γιατί τώρα οι παραλαβές τους είναι πιο συχνα

Δημοσ.

Την εντύπωση για τις πιο συχνές παραγγελίες μου δώσανε και μένα από Πλαίσιο. Μου πε η κοπέλα οτι αρχίζει και εξυπηρετούνται οι παραγγελίες του Οκτωβρίου. Άντε να δούμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, jordan30 είπε

Πιθανώς να ισχύει ότι σου είπε.Στις 15/11 πάνω κάτω που είχα πάει στο κατάστημα για να ρωτήσω τι γίνεται,μου ειχαν πει ότι όσοι κάνουν τώρα τις παραγγελίες τους δλδ 15/11 ίσως κ να το έχουν μετά απο 2 βδομάδες.Πράγμα που σημαίνει ότι όντως τώρα στα κοντά θα έχουν παραλαβές.(Άσχετα το ότι αυτη μίλησε για παραγγελίες Νοεμβρίου)

Επεξ/σία από semi-kat
Δημοσ.
1 ώρα πριν, semi-kat είπε

Πιθανώς να ισχύει ότι σου είπε.Στις 15/11 πάνω κάτω που είχα πάει στο κατάστημα για να ρωτήσω τι γίνεται,μου ειχαν πει ότι όσοι κάνουν τώρα τις παραγγελίες τους δλδ 15/11 ίσως κ να το έχουν μετά απο 2 βδομάδες.Πράγμα που σημαίνει ότι όντως τώρα στα κοντά θα έχουν παραλαβές.(Άσχετα το ότι αυτη μίλησε για παραγγελίες Νοεμβρίου)

Καλα αστα αυτα... εχω απο τις 12/11 και ακομα τίποτα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Terse είπε

Καλα αστα αυτα... εχω απο τις 12/11 και ακομα τίποτα. 

Ειπα,ότι είναι πιθανό να καλυφθούν οι παραγγελίες οι οποίες έχουν γίνει τον Οκτώβριο,όχι του Νοεμβρίου.Τουλάχιστον βάση"λογικής",γιατί λογική στην πραγματικότητα δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Καλα αν μεχρι τις γιορτες δεν εχουν στειλει τις παραγγελιες του οκτωβρη και ειδικα τις προπαραγγελιες που ακομα ειναι στον αερα θα ειναι απαραδεκτοι. Οχι οτι τωρα δεν ειναι τραγικοι αλλα λεμε. 

Δημοσ.

Παραγγελια για 13 Pro 128 Graphite στις 29/10. Στην αρχη η κοπελα μου λεει μπορει να ερθει και σε καμια βδομαδα. Περιμενα εγω ο καψερος ανυπομονος. Εχω παρει 2 τηλεφωνα και εχω ρωτησει και στο chat 2 φορες, η απαντηση ειναι παντα η ιδια, δεν ξερουμε. Θελω να ελπιζω οτι θα παραλαβω πριν τα Χριστουγεννα, κανενα success story απο καποιον με παραπλησια ημερομηνια που να παρελαβε?

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, cincgr είπε

Παραγγελια για 13 Pro 128 Graphite στις 29/10. Στην αρχη η κοπελα μου λεει μπορει να ερθει και σε καμια βδομαδα. Περιμενα εγω ο καψερος ανυπομονος. Εχω παρει 2 τηλεφωνα και εχω ρωτησει και στο chat 2 φορες, η απαντηση ειναι παντα η ιδια, δεν ξερουμε. Θελω να ελπιζω οτι θα παραλαβω πριν τα Χριστουγεννα, κανενα success story απο καποιον με παραπλησια ημερομηνια που να παρελαβε?

Έχουμε ακριβώς την ίδια παραγγελία την ίδια μέρα,όποιος παραλάβει πρώτος να ενημερώσει τον άλλο,χαχα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Stella4296 είπε

Έχουμε ακριβώς την ίδια παραγγελία την ίδια μέρα,όποιος παραλάβει πρώτος να ενημερώσει τον άλλο,χαχα

Μιλησα παλι πριν κανα μισαωρο με το chat, κατα 99% μιλησα με botακι βεβαια. Κλασικα δεν εχουν εικονα για το ποτε θα παραλαβω. Τους ειπα πως εχω κωδικο κουπονιου μονο και αν γινεται να μου στειλουν τον κωδικο παραγγελιας για να ελεγχω την πορεια της. Μου ζητησαν τηλεφωνο και μου ειπαν θα επικοινωνησουν μαζι μου συντομα. Μακαρι να ισχυει αυτα που λενε παραπανω και να εξυπηρετουνται σιγα σιγα και οι τελευταιες παραγγελιες του Οκτωβρη. Την περασμενη βδομαδα που ειχα μιλησει στο τηλ με ενα παιδι μου πε κατα πασα πιθανοτητα μεσα Δεκεμβρη θα παραλαβω. Τι να πω, το ευχομαι. Σαφως αν εχω καποια ενημερωση θα σου πω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...