Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Αυτο ακριβως εχω κανει προπαραγγελια φιλε μου αλλα δεν εχει και ιδιαιτερο νοημα πλεον γιατι θα ακυρωσω ετσι και αλλιως, εχω αγορασει απο αλλου συσκευη εδω και αρκετες μερες, ημουν νιος και γερασα περιμενοντας το πλαισιο απλα βαρεθηκα.

Σκέφτομαι και εγω να ακυρώσω αλλα δεν βρίσκω το ιδιο αλλού.

• Απαντ. 846
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο σκρουτζ παντως βγαζει διαθεσιμοτητα σε καποια καταστηματα. Εγω δυστυχως το εχω παρει με τιμολογιο και ειναι ολοκληρη διαδικασια να ξανακανω παραγγελια εκ νεου. Καλο 2022 απο το πλαισιο.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους! Έχει παραlάβει κανένας με παραγγελία από 19/10 13 pro max 128 grey;

Παίρνω στον Κωτσόβολο και με γλεντάνε. Άλλοι μου λένε αρχές Δεκεβρίου, άλλοι πως δίνονται κάποια εκθεσιακά και κάποιοι ότι δε γνρίζουν τίποτα...

Επεξ/σία από ptheodoropoulos
Δημοσ.

παραθετω την δικια μου εμπειρια ! παιρνω την αποφαση για αγορα ενος pro max 128GB ... κανω μια ερευνα στα καταστηματα αλλα τιποτα ! μου μενει ενα καταστημα γερμανου στην περιοχη μου ! παιρνω τηλ ρωταω και μου λεει ναι υπαρχει διαθεσιμο ενα κομματι ! φυσικα το εκλεισα αμεσα , δηλαδη εμενα μου πηρε μια μερα αναζητησης . πεμπτη εψαχνα παρασκευη πρωι το ειχα στα χερια μου . επαιξα και ενα τζοκερ αλλα τιποτα! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, ptheodoropoulos είπε

Καλησπέρα σε όλους! Έχει παραlάβει κανένας με παραγγελία από 19/10 13 pro max 128 grey;

Παίρνω στον Κωτσόβολο και με γλεντάνε. Άλλοι μου λένε αρχές Δεκεβρίου, άλλοι πως δίνονται κάποια εκθεσιακά και κάποιοι ότι δε γνρίζουν τίποτα...

Φιλε εδω συζηταμε για παραγγελιες απο πλαισιο, υπαρχει εδω στο φορουμ αλλο νημα που γινετε συζητηση για τις παραγγελιες απο κωτσοβολο.

Διαβαστε λιγο τους τιτλους των θεματων ρε παιδια πριν ποσταρετε, ειναι που ειναι μπαχαλο η κατασταση με τις διαθεσιμοτητες, μην μπερδευομαστε και μεταξυ μας..

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, bostonaki είπε

Κάτι κινείται σιγά σιγά!!! Άντε παιδιά και στα δικά σας!

iPhone 13 pro max gold 128DA4F44E5-9824-46D5-B8C7-99075E6EA428.png.8e519c032df8676bf16e9a1cc21a4168.png

Μάλλον γλεντάνε και εμένα όπως λέει ο μαστορας επάνω.... 128 pro max silver...

Screenshot_20211202-203853_Chrome.jpg

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Terse είπε

Μάλλον γλεντάνε και εμένα όπως λέει ο μαστορας επάνω.... 128 pro max silver...

Screenshot_20211202-203853_Chrome.jpg

Πήρες τηλέφωνο να ρωτήσεις; Αυτή την εβδομάδα έπαιρνα κάθε μέρα τηλέφωνο αλλά ήμουν πολύ ευγενική έτσι έμαθα πως έχω προτεραιοποιηθει γιατί η παραγγελία μου είναι μέσα στον Οκτώβρη . Εχθές που τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν πως θα έχουν συχνές παραλαβές και οι περισσότερες παραγγελίες του Οκτωβρίου θα εξυπηρετηθούν μέσα στον Δεκέμβρη Ε και πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο πως παρέλαβαν το κινητό και θα σταλεί την Δευτέρα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bostonaki είπε

Πήρες τηλέφωνο να ρωτήσεις; Αυτή την εβδομάδα έπαιρνα κάθε μέρα τηλέφωνο αλλά ήμουν πολύ ευγενική έτσι έμαθα πως έχω προτεραιοποιηθει γιατί η παραγγελία μου είναι μέσα στον Οκτώβρη . Εχθές που τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν πως θα έχουν συχνές παραλαβές και οι περισσότερες παραγγελίες του Οκτωβρίου θα εξυπηρετηθούν μέσα στον Δεκέμβρη Ε και πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο πως παρέλαβαν το κινητό και θα σταλεί την Δευτέρα.

Πήρα χτες και μου λέει λογικά θα το παραλάβω τον Δεκέμβριο. Του λεω σε λιγες μερες θα κλείσουμε 2 μηνες ναι σωστά μου λέει. Ε τι να του πω;  

Δημοσ.

Τελικά όλα αυτά τα σειρά προτεραιότητας και κουπόνια παραγγελίας δεν ξέρω κατά ποσό παίζουν ρόλο.. εκτός αν έχουν τόσο μεγάλη διαφορα διαθεσιμότητας ανάλογα την έκδοση κ το χρωμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...