Grisos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, margarita2 είπε εγω πηρα πλαισιο πριν λιγο και μου ειπαν να καλεσω αυριο μετα της 9 γιατι εχουν ειδικη ομαδα για τις παραγγελιες iphone, ωστε να με ενημερωσουν σχετικα για την παραγγελια μου και οτι αυτη τη στιγμη δεν ειναι καποιος συνεργατης διαθεσιμος. Εξαιρετικά! Αν θες δώσε μας ένα feedback σχετικά, δηλαδή για το αν ενημερώνουν όντως ή είναι απλά επιτροπή καθησυχασμού. 1
Terse Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Grisos είπε Εξαιρετικά! Αν θες δώσε μας ένα feedback σχετικά, δηλαδή για το αν ενημερώνουν όντως ή είναι απλά επιτροπή καθησυχασμού. Αμα γινουν μαζικές ακυρώσεις εκει να δεις τι επιτροπές θα κανουν και πως θα τα φτιάξουν ολα. Γτ εγω σημερα του λεω σε λιγες μερες κλείνουμε 2 μηνες και μου λεει ναι σωστα. Του λεω το κουπόνι που εχω απο το πλαισιο που βοηθάει ή μπορω να μαθω τι σειρά ειμαι για να το παραλάβω και μου λεει σε αυτο δεν εχουμε ουτε εμεις πρόσβαση για να γινει αξιοκρατικά και να μην αλλαξει καποιος την σειρα(εδω γελαμε γιατι πολυ απλα κανεις δεν ξέρει σε ποια θεση ειναι).
Pwpwpw Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, Terse είπε . Του λεω το κουπόνι που εχω απο το πλαισιο που βοηθάει ή μπορω να μαθω τι σειρά ειμαι για να το παραλάβω Αυτο ρε παιδια το ειχα απο την αρχη που το ειδα απορια, γνωριζει κανεις αυτο το κουπονι με τον κωδικο που στειλανε μολις καναμε προπαραγγελια τι υποτιθεται οτι ειναι και σε τι εξυπηρετει?
Ladybegood Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Είμαι η μόνη που παρηγγειλα από το πλαίσιο iPhone 13 pro max στις 23/10 και με πήραν τηλέφωνο 24/11 και 25 το χα σπίτι; Και χωρίς να δώσω κάποια λεφτά μπροστά πολύ περιεργο
Pwpwpw Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Ladybegood είπε Είμαι η μόνη που παρηγγειλα από το πλαίσιο iPhone 13 pro max στις 23/10 και με πήραν τηλέφωνο 24/11 και 25 το χα σπίτι; Και χωρίς να δώσω κάποια λεφτά μπροστά πολύ περιεργο Σιγουρα εισαι απο τους τυχερους πελατες, μαλλον εχει να κανει με το χρωμα και την χωρητικοτητα μνημης του μοντελου που παραγγειλες. Εδω μεσα ειμαστε αρκετα ατομα που εχουμε κανει προπαραγγελια αρκετες ημερες πριν απο την ημερομηνια που γραφεις και ακομη περιμενουμε. Προσωπικα εχω προπαραγγειλει απο 13/10 και δεν εχω την παραμικρη ενημερωση για το ποτε αναμενεται να παραλαβω. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
Ladybegood Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, panmar02 είπε Ποιο μοντέλο και gb? To 13 pro max sierra blue 256gb 31 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Σιγουρα εισαι απο τους τυχερους πελατες, μαλλον εχει να κανει με το χρωμα και την χωρητικοτητα μνημης του μοντελου που παραγγειλες. Εδω μεσα ειμαστε αρκετα ατομα που εχουμε κανει προπαραγγελια αρκετες ημερες πριν απο την ημερομηνια που γραφεις και ακομη περιμενουμε. Προσωπικα εχω προπαραγγειλει απο 13/10 και δεν εχω την παραμικρη ενημερωση για το ποτε αναμενεται να παραλαβω. Ναι μπορεί δεν ξέρω και επειδή διάβασα ότι αργεί περισσότερο σε κάποιους το sierra blue και εγώ το sierra blue πήρα και 256 gb
margarita2 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μολις μιλησα με πλαισιο! Μου ειπαν οτι τωρα εχουν πιο συχνα παραλαβες, βεβαια καποιες παραγγελιες καθυστερουν λογω μεγαλης ζητησης οπως τα προ μαξ, εγω που πηρα το απλο προ μου ειπε οτι μεσος χρονος ειναι ενας μηνας. Βεβαια εχω κλεισει ηδη τρεις βδομαδες παραγγελιας οποτε χλωμο 1
Pwpwpw Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Ladybegood είπε Ναι μπορεί δεν ξέρω και επειδή διάβασα ότι αργεί περισσότερο σε κάποιους το sierra blue και εγώ το sierra blue πήρα και 256 gb Μπα δεν είναι κανόνας ότι το sb αργεί περισσότερο. Εγω ας πούμε Silver περιμένω από 13/10 και είναι άφαντο ενώ για παράδειγμα εσυ παραγγειλες sb μετά από μένα και έχεις παραλάβει ήδη. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Ενημερώνω ότι παρέλαβα SILVER 256 PRO MAX τη Δευτέρα από το you, ύστερα από 53 μέρες αναμονής. Δεν νιώθω ότι έκανα και καμία τρελή μετάβαση από το galaxy note 10+ πάντως. Μου λείπει το back button και το side panel με τις συντομεύσεις😅 Η μπαταρία είναι απίστευτη πάντως. 1
Sezersf Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παραγγελία 17/11 Iphone 13 pro max Sierra blue απο media markt και μου έστειλαν σημερα ότι έχει έρθει και μου το έστειλαν με ACS και αυριο η μεθαύριο θα το παραλάβω σπιτι Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από Sezersf
cosniko Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Ήρθε το τέλος. Μετά από προπαραγγελία που έκανα στις 12/10 και αναμονή σχεδόν 2 μηνών με καθημερινή παρακολούθηση σε forum και σε καταστήματα παρατήρησα τα εξής. Α. Το ΠΛΑΙΣΙΟ απέδειξε για άλλη μια φορά την αδυναμία του ως μεγάλος προμηθευτής και διαχειριστής καθώς σημειώθηκαν παρόμοια γεγονότα με τεχνολογικές ελλείψεις (βλέπε GPU). Β. Γεγονότα οικογενειοκρατίας και αναξιοκρατίας για άλλη μια φορά. Παρατηρήθηκαν περιπτώσεις εξυπηρέτησης μέσω γνωστών, καταπάτησης προτεραιοτήτων, υπερκοστολογήσεων και κάτι νέο. Οι ακυρώσεις δεν εξυπηρετούσαν τις προτεραιότητες αλλά τυχαίους αγοραστές με γεγονότα σε VODAFONE και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ. Και για να μην κριθώ αδίκως, είναι διαφορετικό να γινεί ακύρωση σε μια παραγγελία που βρίσκετε σε λίστα αναμονών από μια που δεν βρίσκεται. Επίσης, μετά από επικοινωνία με άτομο μέσω messenger είδα ότι έγιναν μαζικές παραγγελίες άνω των 20 τεμαχίων (πολύ πιθανό με την χρήση απαλλαγής ΦΠΑ), όταν ζητήθηκε έγγραφο συναλλαγής με ενημέρωσαν ότι θα δοθεί μια απόδειξη από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ με ημερομηνία πρώτης αγοράς. Γ. Στα μέσα του Νοεμβρίου αποφάσισα να κάνω τυχαίες παραγγελίες χρησιμοποιώντας αντικαταβολή ή παραλαβή από το κατάστημα σε μερικά μαγαζιά για διασπορά. Εντελώς τυχαία με πήραν από ISTORM χτες για παραγγελία που είχα κάνει στις 15/11 για ένα 512 SILVER και παρέλαβα. Δ. Τα καταστήματα ARENA77, ABOX, DOTPOWER, IMOB, KARAVASILIS, DRELE, MOBICELL, THINKD, JUSTECH, OFFLINE, TERRABYTE, KAIZERSHOP, MOBILE-PHONES σήμερα 1/12/2021 και μετά από σχεδόν 2 μήνες αναμονών προπαραγγελίων συνεχίζουν και πουλούν κινητά προτεινόμενης λιανικής τιμής 1499 (πχ. IPHONE 13 PRO MAX 256 SILVER από την επίσημη αντιπροσωπεία) σε τιμές από 1700. Τα συμπεράσματα δικά σας όπως και το κατά πόσο θα τους εμπιστευτείτε και θα τους στηρίξετε μελλοντικά. 1 1
Terse Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Μπα δεν είναι κανόνας ότι το sb αργεί περισσότερο. Εγω ας πούμε Silver περιμένω από 13/10 και είναι άφαντο ενώ για παράδειγμα εσυ παραγγειλες sb μετά από μένα και έχεις παραλάβει ήδη. Αν έχεις το 128 pro max σε silver θα σου πω γτ εγω την εκανα στις 12.
Sezersf Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παραγγελία 17/11 Iphone 13 pro max Sierra blue 128GB και με κάλεσαν σημερα ότι ήρθε και το έστειλαν με κουριερ από MEDIA MARKT... Σε 14 μέρες ηρθε.. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από Sezersf
Pwpwpw Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Terse είπε Αν έχεις το 128 pro max σε silver θα σου πω γτ εγω την εκανα στις 12. Αυτο ακριβως εχω κανει προπαραγγελια φιλε μου αλλα δεν εχει και ιδιαιτερο νοημα πλεον γιατι θα ακυρωσω ετσι και αλλιως, εχω αγορασει απο αλλου συσκευη εδω και αρκετες μερες, ημουν νιος και γερασα περιμενοντας το πλαισιο απλα βαρεθηκα. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα