Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, giannapan96 είπε

Απλα ηθελα να μαθω αν ειναι οντως ο σωστος τροπος φορτισης 

ΥΓ: παντως η μπαταρια δεν παιζεται στο κινητο 

Είναι φοβερή η κατάσταση που κρατιέται η υγεία της μπαταρίας με αυτό το τρόπο.

• Απαντ. 846
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannapan96 είπε

Απλα ηθελα να μαθω αν ειναι οντως ο σωστος τροπος φορτισης 

ΥΓ: παντως η μπαταρια δεν παιζεται στο κινητο 

1 ώρα πριν, AIRTSIOY είπε

Είναι φοβερή η κατάσταση που κρατιέται η υγεία της μπαταρίας με αυτό το τρόπο.

Παιδιά ας επικεντρωθουμε στο θέμα του τίτλου ώστε να ενημερωνόμαστε τι γίνετε με τις παραλαβές από το πλαίσιο. Ανοίξτε ένα καινούργιο θέμα για συζήτηση σχετικά με την μπαταρία, μην γεμίσουμε το παρόν νήμα με άσχετα πράματα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vanity είπε

Μόλις με πήραν από Πλαίσιο. Παράγγειλα 21/10, το Pro Siera Blue. Το παραλαμβάνω Τετάρτη.

Σε τι gb? Γτ εγω εχω το 128 pro max και ακομα τίποτα απο  12 Οκτωβρίου.  

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Terse είπε

Κι εγω απο 11/10 pro max 128 graphite καμια ενημερωση. Απαραδεκτοι το λιγοτερο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Terse είπε

128. Αλλά είναι το Pro. Όχι το pro max

Επεξ/σία από Vanity
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, panmar02 είπε

Κι εγω απο 11/10 pro max 128 graphite καμια ενημερωση. Απαραδεκτοι το λιγοτερο. 

Δηλαδή άμα δεν έχεις προ παραγγελία και το κανεις τωρα ποτε θα το παρεις το καλοκαίρι; 

Παμε κοντα 2 μηνες και ακόμα τίποτα. 

Δημοσ.
Στις 23/11/2021 στις 4:15 ΜΜ, cosniko είπε

Με κάλεσαν σήμερα για 256 GRAPHITE και μόνο σε αυτό το χρώμα.. προπαραγγελία 12/10

Επίσης να ενημερώσω ότι αλλαγές σε προπαραγγελίες ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Αν έχεις παραγγείλει 256 SILVER δεν γίνεται αλλαγή πχ σε 512 SILVER ούτε σε 256 BLUE.

Χάνεις την σειρά σου και οποιαδήποτε αλλαγή θεωρείται ως νέα προπαραγγελία μπαίνοντας ουσιαστικά ξανά στο τέλος της ουράς. Κάτι που δεν είχαν ενημερώσει όταν ξεκίνησε όλο αυτό το τσίρκο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, cosniko είπε

Επίσης να ενημερώσω ότι αλλαγές σε προπαραγγελίες ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Αν έχεις παραγγείλει 256 SILVER δεν γίνεται αλλαγή πχ σε 512 SILVER ούτε σε 256 BLUE.

Χάνεις την σειρά σου και οποιαδήποτε αλλαγή θεωρείται ως νέα προπαραγγελία μπαίνοντας ουσιαστικά ξανά στο τέλος της ουράς. Κάτι που δεν είχαν ενημερώσει όταν ξεκίνησε όλο αυτό το τσίρκο.

Ωραιο ανεκδοτο,  προπαραγγελια απο 13/10 και ακομη καμια ενημερωση, στην χωρα μας καταντησαμε να θελουμε βυσμα για να παρουμε μια συσκευη μου φαινεται...Αυριο μπαινει ο Δεκεβρης και δεν εχουν εξυπηρετηθει ακομη καποιες προπαραγγελιες του πρωτου 10ημερου του Οκτωμβριου, αυτα ειναι ανηκουστα πραγματα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Τους κράζω σε fb mail κτλ αλλα δεν ιδρώνει το αυτι τους. Το μονο που λενε ειναι οτι τηρειται η σειρα προτεραιοτητας και οχι υπαρχει προβλημα γενικα στις παραλαβες για το pro max. Δεν καταλαβαινω γιατι δεχονται ακομα παραγγελιες αφου δεν μπορουν ακομα να εκτελεσουν τις προπαραγγελιες δυο μηνων πριν. Τραγικοτατοι. 

Επεξ/σία από panmar02
Δημοσ.

Εγώ πάντως μόλις μίλησα μεΠλαίσιο, iPhone Pro 256 SB 25/10, και μου είπε η κοπέλα ότι έρχονται παραλαβές αλλά η ζήτηση είναι μεγάλη. Παίζει να έρχονται με καρότσια αντί για φορτηγά. Ντάξει τώρα τι να πουν και οι υπάλληλοι.

Γελάω με την γνωστή συνέντευξη του CEO της iSquare που έλεγε για όποιον παραγγείλει τώρα, 26/10 ήταν, θα το έχει μέσα Νοεμβρίου. Φυσικά πρόσθεσε "θεωρητικά" για να είναι ο κ0λ0ς του καλυμένος. Μιλάμε απλά τραγικός.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Grisos είπε

Εγώ πάντως μόλις μίλησα μεΠλαίσιο, iPhone Pro 256 SB 25/10, και μου είπε η κοπέλα ότι έρχονται παραλαβές αλλά η ζήτηση είναι μεγάλη. Παίζει να έρχονται με καρότσια αντί για φορτηγά. Ντάξει τώρα τι να πουν και οι υπάλληλοι.

Γελάω με την γνωστή συνέντευξη του CEO της iSquare που έλεγε για όποιον παραγγείλει τώρα, 26/10 ήταν, θα το έχει μέσα Νοεμβρίου. Φυσικά πρόσθεσε "θεωρητικά" για να είναι ο κ0λ0ς του καλυμένος. Μιλάμε απλά τραγικός.

εγω πηρα πλαισιο πριν λιγο και μου ειπαν να καλεσω αυριο μετα της 9 γιατι εχουν ειδικη ομαδα για τις παραγγελιες iphone, ωστε να με ενημερωσουν σχετικα για την παραγγελια μου και οτι αυτη τη στιγμη δεν ειναι καποιος συνεργατης διαθεσιμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...