Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, cosniko είπε

Με κάλεσαν σήμερα για 256 GRAPHITE και μόνο σε αυτό το χρώμα.. προπαραγγελία 12/10

Μεγειά! Όταν λες όμως "....και μόνο σε αυτό το χρώμα" τι εννοείς ακριβώς;

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Sezersf είπε

Καλησπέρα.. θέλω να ρωτήσω αν έχει παραγγείλει κάποιος το iPhone 13 pro max από MEDIA MARKT και αν του έχει έρθει ?

Παραγγελία από 15/10 13 pro max 256 sierra blue με ενημέρωσαν προχθές να πάω να παραλάβω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jonis είπε

Παραγγελία από 15/10 13 pro max 256 sierra blue με ενημέρωσαν προχθές να πάω να παραλάβω.

Ευχαριστώ φίλε 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ! Υπάρχει κάποιος που να παρήγγειλε από media markt και να έχει παραλάβει ? Έκανα παραγγελία 2/11 και η παραγγελία μου λέει βρίσκεται σε στάδιο συλλογής! Τι είναι αυτό δλδ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Katerinapr είπε

Καλησπέρα σε όλους ! Υπάρχει κάποιος που να παρήγγειλε από media markt και να έχει παραλάβει ? Έκανα παραγγελία 2/11 και η παραγγελία μου λέει βρίσκεται σε στάδιο συλλογής! Τι είναι αυτό δλδ?

Βλέπω να σου έρχεται το 2022 ειδικα αν ειναι το pro max. 

Δημοσ.

iPhone 13 pro max 128gb gold με 

παραγγελία 29/10, μου είπαν σήμερα πως είμαι στην λίστα προτεραιότητας και με την επόμενη παραλαβή παραλαμβάνω 🤷🏻‍♀️ Ποτε είναι η επόμενη παραλαβή ρε παιδιά; 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bostonaki είπε

παραγγελία 29/10, μου είπαν σήμερα πως είμαι στην λίστα προτεραιότητας και με την επόμενη παραλαβή παραλαμβάνω 🤷🏻‍♀️ Ποτε είναι η επόμενη παραλαβή ρε παιδιά; 😂

Εγω παράγγειλα το ιδιο σε ασημί στις 12/10 και ακομα τίποτα. Οποτε σε κόβω απο Φεβρουάριο😂😂😂     

Δημοσ.
17 ώρες πριν, bostonaki είπε

Απ ότι έχω καταλάβει από τις συνομιλίες μου με το Πλαίσιο η επομενη παραλαβή ειναι 29-30/11.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Terse είπε

Βλέπω να σου έρχεται το 2022 ειδικα αν ειναι το pro max. 

Είναι το pro ! Ελπίζω να έρθει μέχρι Χριστούγεννα τι να πω 

2 ώρες πριν, NoDiaC είπε

Απ ότι έχω καταλάβει από τις συνομιλίες μου με το Πλαίσιο η επομενη παραλαβή ειναι 29-30/11.

Ας ελπίσουμε να είμαι εκεί τότε ! Έκανες και εσύ παραγγελία?

Δημοσ.

Ταλαιπωρίας συνέχεια…το έστειλαν Δευτέρα 22 του μηνός και ακόμα να παραλάβω. Δλδ άργησαν που άργησαν μου το στέλνουν και με μεταφορική;;; Υποτίθεται έπρεπε να είχα παραλάβει. Και μάλλον θα παραλάβω από Δευτέρα. Ειλικρινά έχω ξενερώσει με το πλαίσιο. Τσικι ταν και στα @@ μας

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Katerinapr είπε

Είναι το pro ! Ελπίζω να έρθει μέχρι Χριστούγεννα τι να πω 

Ας ελπίσουμε να είμαι εκεί τότε ! Έκανες και εσύ παραγγελία?

Είχα προπαραγγείλει 8/10 και παρέλαβα το σάββατο 20/11 13pro/128/graphite

Δημοσ.
Στις 22/11/2021 στις 12:24 ΜΜ, AIRTSIOY είπε

Εγώ το κάνω.Τι θέλεις να μάθεις;

Απλα ηθελα να μαθω αν ειναι οντως ο σωστος τροπος φορτισης 

ΥΓ: παντως η μπαταρια δεν παιζεται στο κινητο 

Δημοσ.

Επιτέλους η παραγγελία μου πέρασε σε στάδιο τιμολόγησης.

Παραγγελία 07/10 από you. Pro Max Silver 256GB

Το ηθικό δίδαγμα της όλης ιστορίας είναι 1: Μην προπληρώνετε ποτέ τίποτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...