giannapan96 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, Paris97 είπε Σε παρεξήγησα ! Θα ρωτήσουμε κανεναν που εχει κανα 3ο ξάδερφο που ο κουνιαδος του εχει εναν φιλο που ο κολλητος του δουλευει στο πλαισιο,να μας πει ποτε θα εχει παραλαβή 😂 τρεεελα μιλαμε αλλα ενταξει ειμαι ηδη ψημένος απο τις καθυστερήσεις που ειχα με το PS5.Αστα να πανε υπομονη ειδικα αυτοι που εχουν πουλησει την συσκευη τους και περιμενουν,εγω αυτους σκεφτομαι … Καλο μας κουραγιο ! Δεν ισχυει!! Εχω γνωστο που δουλευει στο πλαισιο και οταν τον ρωτησα τι γινεται με τις συσκευες και ποτε θα παραλαβουμε τις παραγγελιες μας δεν ηξερε να μου απαντησει, η απαντηση του ηταν πως και αυτοι ειναι στο περιμενε! το μονο που μου ειχε πει ενας πωλητης κρατησα οτι απο μεσα Νοεμβρη θα στρωσει η κατασταση
Phlegon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, giannapan96 είπε Δεν ισχυει!! Εχω γνωστο που δουλευει στο πλαισιο και οταν τον ρωτησα τι γινεται με τις συσκευες και ποτε θα παραλαβουμε τις παραγγελιες μας δεν ηξερε να μου απαντησει, η απαντηση του ηταν πως και αυτοι ειναι στο περιμενε! το μονο που μου ειχε πει ενας πωλητης κρατησα οτι απο μεσα Νοεμβρη θα στρωσει η κατασταση Περάσαμε τα μέσα Νοέμβρη και δεν έχει στρώσει απολύτως τίποτα. Πάμε και Δεκέμβρη τώρα πια.
giannapan96 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Ισως να μην ειναι το καταλληλο φορουμ, αλλα θελω να νου πειτε αν κανει καποιος το 20%-80% με την μπαταρια που λενε ολοι
NoDiaC Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Εγώ όπως έγραψα προχθές παρέλαβα, αλλά μοιραζομαι μαζι σας μια ιδεα μπας και βοηθησω: Επειδή τον 1.5 μήνα που περίμενα πήρα 6-7 τηλεφωνα και περασα και 1-2 φορές απο κατάστηματα, κατάλαβα ότι έχει πολλη μεγάλη σημασία σε ποιον θα πέσεις. Υπήρχαν καποιοι που έλεγαν "δεν ξέρουμε", "δεν ξέρει κανεις", "δεν μας λέει η apple" αλλά υπήρξαν και καποιοι που σου έδιναν έξτρα info, πχ στα τελευταια 1-2 τηλ που έκανα μίλησα με 2 παιδια που μου είπαν και κάτι παραπανω. Ο τελευταίος συγκεκριμένα στις 16/11 μου είπε οτι βλέπει 2 ημ/νιες παραλαβής, μία στις 18/11 (νομίζω) και μία 30/11 και ότι το 18 μπορεί να είναι 17 ή 19 και το 30 αντίστοιχα +- 1,2 μερες. Εμένα λοιπόν 19 με κάλεσαν να παραλάβω. Εν κατακλείδι, να είστε πάντα ευγενικοί και να πέρνετε 1-2-3 τηλ την εβδομάδα ώστε να τύχει να πέσετε σε καποιον που ίσως ξέρει και θέλει να βοηθήσει. Υπομονή παιδια 🙂
Terse Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 22 Νοεμβρίου και ακομα τίποτα... και η παραγγελία 12 Οκτώβρη. 13 pro max 128 μπλε. 1
AIRTSIOY Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, giannapan96 είπε Ισως να μην ειναι το καταλληλο φορουμ, αλλα θελω να νου πειτε αν κανει καποιος το 20%-80% με την μπαταρια που λενε ολοι Εγώ το κάνω.Τι θέλεις να μάθεις; 1
koutsis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, giannapan96 είπε Ισως να μην ειναι το καταλληλο φορουμ, αλλα θελω να νου πειτε αν κανει καποιος το 20%-80% με την μπαταρια που λενε ολοι Κι εγώ το κάνω... 2
tarantino2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, giannapan96 είπε Ισως να μην ειναι το καταλληλο φορουμ, αλλα θελω να νου πειτε αν κανει καποιος το 20%-80% με την μπαταρια που λενε ολοι Φυσικά και το κάνω !! Συνήθεια είναι
karemil26 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, NoDiaC είπε Εγώ όπως έγραψα προχθές παρέλαβα, αλλά μοιραζομαι μαζι σας μια ιδεα μπας και βοηθησω: Επειδή τον 1.5 μήνα που περίμενα πήρα 6-7 τηλεφωνα και περασα και 1-2 φορές απο κατάστηματα, κατάλαβα ότι έχει πολλη μεγάλη σημασία σε ποιον θα πέσεις. Υπήρχαν καποιοι που έλεγαν "δεν ξέρουμε", "δεν ξέρει κανεις", "δεν μας λέει η apple" αλλά υπήρξαν και καποιοι που σου έδιναν έξτρα info, πχ στα τελευταια 1-2 τηλ που έκανα μίλησα με 2 παιδια που μου είπαν και κάτι παραπανω. Ο τελευταίος συγκεκριμένα στις 16/11 μου είπε οτι βλέπει 2 ημ/νιες παραλαβής, μία στις 18/11 (νομίζω) και μία 30/11 και ότι το 18 μπορεί να είναι 17 ή 19 και το 30 αντίστοιχα +- 1,2 μερες. Εμένα λοιπόν 19 με κάλεσαν να παραλάβω. Εν κατακλείδι, να είστε πάντα ευγενικοί και να πέρνετε 1-2-3 τηλ την εβδομάδα ώστε να τύχει να πέσετε σε καποιον που ίσως ξέρει και θέλει να βοηθήσει. Υπομονή παιδια 🙂 Λες να είμαστε τυχεροί και εμείς από 16/11 να χαρούμε το 13 pro max silver πριν τις γιορτές;
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 46 μέρες και συνεχίζουμε γερά! (Σορρυ κάπου πρέπει να πω κι εγώ τον πόνο μου.)
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε 46 μέρες και συνεχίζουμε γερά! (Σορρυ κάπου πρέπει να πω κι εγώ τον πόνο μου.) First world problems φίλε ... Καλό είναι να έχεις τέτοιο πόνο.
Antonisandros7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα την προηγούμενη πεμπτη σας ειχα κοινοποιήσει εδω πως με κάλεσαν απο το πλαίσιο και πως επιτέλους ηρθε η σειρα μου να παραλάβω , προπαραγγελια 8,10 την πεμπτη με κάλεσαν που λέτε οτι θα μου στείλουν την συσκευη , χθες δευτερα έλαβα μηνημα πως η συσκευη ετοιμάζεται να παραδοθεί σε μια εταιρία μεταφορών διακίνησης α.ε, τον προβλημα ειναι πως μενω επαρχία και εδω εχουμε μονο κουριερ , οποτε η εταιρία θα μεταφορών θα το δωσει σε καποιο αλλο κουριερ για να μου το στειλει , εδω στην επαρχία αυτη τη στιγμη γινεται ενας χαμος με τα courier λόγο Black Friday , εχουν βαλει εκτιμώμενη παράδοση 26/11 , πραγματικα πρώτη φορα τοση μεγάλη αναμονή για κατι
stefanosnik Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά μια ερώτηση, επειδή βαρέθηκα να περιμένω το πλαίσιο βρήκα ένα παλικάρι που το δίνει σφραγισμένο.. μπορώ κάπως να τσεκάρω ότι είναι αυθεντικό ? Ευχαριστώ
AIRTSIOY Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Στις 22/11/2021 στις 10:25 ΠΜ, giannapan96 είπε Ισως να μην ειναι το καταλληλο φορουμ, αλλα θελω να νου πειτε αν κανει καποιος το 20%-80% με την μπαταρια που λενε ολοι Καλησπέρα και από εμενα. Προπαραγγελια από 11/10 και πριν λίγο που μίλησα δεν ξέρουν τίποτα όπως μου είπαν.
Pwpwpw Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stefanosnik είπε Παιδιά μια ερώτηση, επειδή βαρέθηκα να περιμένω το πλαίσιο βρήκα ένα παλικάρι που το δίνει σφραγισμένο.. μπορώ κάπως να τσεκάρω ότι είναι αυθεντικό ? Ευχαριστώ Μπορεις τον αριθμο imei να τον τσεκαρεις εδω https://checkcoverage.apple.com/gr/el/ Αν το κινητο ειναι σφραγισμενο και υπαρχει και η αποδειξη αγορας του δεν βλεπω πως μπορει η συσκευη να μην ειναι αυθεντικη αλλα οκ. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από Pwpwpw 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα