Προς το περιεχόμενο

.tk απορία ξανά

daidalus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά!

Αποφάσισα και εγώ να σηκώσω σελίδα σε δικό μου server και ήθελα να παίξω πρώτα με το .tk πριν αγοράσω κάποιο domain.Επειδή είμαι τελείως άσχετος με το θέμα θέλω την βοηθεια σας.

Από όσα διαβασα πρέπει αφου κάνω register ενα (free) .tk domain, να βάλω τους DNS servers να δείχνουν όπου έχω ορίσει εγώ σωστά?Ας πουμε λοιπόν οτι κάνω εγγραφή και στο zoneedit για να έχω DNS servers για το domain μου.Στην συνέχεια πρέπει να βάλω αυτους τους nameservers στο .tk domain μου σωστά?

Και κάτι ακόμα, στο .tk είδα πως πρέπει να βάλω ένα URL οπου είναι η current web address μου.Το προβλημα είναι οτι βάζω την IP του server μου (π.χ. http://100.100.100.100) και δεν την δέχεται :evil:

Καμμιά ιδεα?

Thanks!

Δημοσ.

Έβαλα /http://100.100.100.100/index.html αλλά τιποτα.

Παίρνω το εξής μήνυμα:It seems that the URL you provided does not exist or is by itself already a redirected URL, which cannot be redirected again by Dot TK. Please choose another URL.

Το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή ο server μου είναι κάτω λετε να παίζει ρόλο?(Σίγα μην είναι τοσο εξυπνοι :D )

Δημοσ.

Ναι αλλά το domain name δεν το έχω κάνει register ακόμα...Στη διάρκεια αυτής της διαδικασιας, του registration δηλαδή, δεν περίμενα να χρειάζεται ο server να είναι πάνω.Νόμιζα ότι κολλάει απλώς στο οτι του δίνω IP διευθυνση αντι για ονομα.Θα το δοκιμάσω όμως με τον server πάνω.

Κατα τα άλλα η διαδικασία είναι σωστή?

Σε ευχαρίστω για την βοήθεια! :)

Δημοσ.

Δοκίμασα με τον server up και δούλεψε τελικά.Είναι πιο έξυπνοι από οτι νόμιζα αφού προφανώς ελέγχουν αν ο web server είναι up οταν κάνεις registration.Δεν χρειάστηκα να βάλω /index.html παρα μόνο την IP διευθυνση.

Δεν βρίσκω όμως πουθενά που βάζω nameservers για το domain μου οπότε υποθέτω οτι δεν χρειάζεται...(?)

Thanks!

EDIT:Πότε περίπου θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω?24/48 ώρες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...