Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Έκανα βλακεία και πήρα από ένα Κωτσόβολο μία κανονική ηλεκτρική σκούπα karchner. Τους είχα πάρει κάποια στιγμή για να ακυρώσω την αγορά κάτι στο οποίο συμφωνήσανε αλλά τελικά μου τη φέρανε και δε το προχώρησα γιατί τη χρειαζόμουν οπότε την άνοιξα και την χρησιμοποίησα. Δεν είναι κακή σκούπα αλλά είναι εξαιρετικά άβολη και με πολύ μικρό καλώδιο, εργονομικά είναι άθλια. Αν το ήξερα αυτό θα είχα προτιμήσει χίλιες φορές να πάρω φορητή και ας δώσω παραπάνω. Οκ, δεν έχω ανάγκη να μου επιστρέψουν τα λεφτά αλλά μπορώ ας πούμε να την επιστρέψω και να μου κατεβάσουν τη τιμή για μία φορητή? Η κατάσταση της είναι πολύ καλή και έχω και το κουτί της με τις οδηγίες και όλα. Ζήτημα να την έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές.
dtzgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 https://www.kotsovolos.gr/politiki-epistrofon Παράγραφος 9. Αν δεν έχουν περάσει 14 μέρες από τότε που σου παραδόθηκε, ζήτα υπαναχώρηση αναφέροντας ότι την έχεις χρησιμοποιήσει αλλά δεν σε βόλεψε καθώς και ότι δεν ζητάς πλήρη επιστροφή χρημάτων αλλά πιστωτικό. Μετά περιμένεις να σου πούν αν το δέχονται (έχουν δικαίωμα να αρνηθούν) καθώς και τι ύψους πιστωτικό δίνουν. Στη συνέχεια βλέπεις αν σε συμφέρει και προχωράς αναλόγως. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Το μήκος του καλωδίου δε νομίζω ότι αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, βάλε μια προέκταση. Εσύ ξέρεις βέβαια καλύτερα τι σου αρέσει/καλύπτει και τι όχι.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Το μήκος του καλωδίου δε νομίζω ότι αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, βάλε μια προέκταση. Εσύ ξέρεις βέβαια καλύτερα τι σου αρέσει/καλύπτει και τι όχι. Κάτσε γιατί μπορεί να μην ξέρει ότι το καλώδιο είναι μαζεμένο μέσα στην σκούπα .
lasithi12 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Κάτσε γιατί μπορεί να μην ξέρει ότι το καλώδιο είναι μαζεμένο μέσα στην σκούπα . χαχαχαχαχαχαχαχα
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Κάτσε γιατί μπορεί να μην ξέρει ότι το καλώδιο είναι μαζεμένο μέσα στην σκούπα . Ε ενταξει είπαμε.....
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε Ε ενταξει είπαμε..... Ποτέ δεν ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα