zerol Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 καλησπερα παιδια για (adidas/nike μου εχουν πει συνηθως αυτες η εταιριες βγαζουν καλα αθλητικα) δεν ξερω αμα ισχυει η καποια αλλη εταιρια πειτε κανα καλο παππουτσι για χρηση τρεξιμο/περπατημα ορθοστασια και μαλακους πατους . Γιατι εχω καιρο να αγορασω παππουτσια και δεν ξερω τι παιζει στην αγορα τιμη 130 σας ευχαριστω
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Hoka One One. Παιζει να ειναι ο,τι καλυτερο εχω δοκιμασει. Θα σου προτεινα το Bondi 7 αλλα βλεπω τωρα εχει βγει και Clifton 8 που ισως αξιζει να του ριξεις μια ματια. 2
Doubt Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, zerol είπε καλησπερα παιδια για (adidas/nike μου εχουν πει συνηθως αυτες η εταιριες βγαζουν καλα αθλητικα) δεν ξερω αμα ισχυει η καποια αλλη εταιρια πειτε κανα καλο παππουτσι για χρηση τρεξιμο/περπατημα ορθοστασια και μαλακους πατους . Γιατι εχω καιρο να αγορασω παππουτσια και δεν ξερω τι παιζει στην αγορα τιμη 130 σας ευχαριστω Κάνεις μια αναζήτηση 5 δευτερολέπτων και δεν γράφεις παπούτσι με 2π. Επίσης υπάρχουν αυτόματοι διορθωτές και Τ9 στα κινητά, για όνομα δηλαδή.. 2 1
Alexomnia Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Όποιο παπουτσι παρεις, θα σου συνιστουσα να κοιταξεις να έχει ο πατος αφρο μνήμης .
michael92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Doubt είπε και Τ9 στα κινητά, για όνομα δηλαδή..
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μην πας σε nike, είχα 20 χρόνια τέτοια, υπάρχουν πολλές άλλες εφάμιλλες η καλύτερες μάρκες με καλύτερες τιμές.
Doubt Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, michael92 είπε Πολύ σωστό, έχω χάσει επεισόδια στο πως λέγεται. Υπάρχει όμως από τη χρονιά που υπονοείς, δεν είναι κάποια νέα, επαναστατική τεχνολογία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα