sakis92 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Παραααα πολλες ωρες invested εχουν γινει στα εξης: Lineage 2 GTA San andreas SAMP Counter Strike (1.5) 1.6 League of Legends Gunz The duel 1
dalan2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Championship manager 2 Diablo Doom Command and conquer Tetris (game boy) Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από dalan2007 2
Ashvill Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Sonic σε Game gear .NBA Jam game gear. Mortal Kombat 2 mega drive. Nights Saturn . Final fantasy 7 original. Half life 2. Και 15 και χρόνια warcraft λιώσιμο άσχημο παλιά . Στις 11/3/2023 στις 1:41 ΜΜ, Mr Aris είπε Final fantasy 7, ps1 Μιλάμε για το κάψιμο, τα πάντα όλα χωρίς walk through κτλ, μου άρεσε και το story λίγο, αλλά σα gameplay ήταν εθιστικό τότε που το έπαιξα για τα γούστα μου, μπορεί και 600 ώρες να κόλλησα σε αυτό το game σε 3 walk through 🤣🤣🤣 Wonder boy in master land, coin up Το ότι ήταν το πρώτο game που έπαιξα και είχε currency, να αγοράζεις πανοπλίες, το έκανε κάτι απίστευτο στα μάτια μου τότε 😍, επίσης κρυφές τοποθεσίες και ψευτοδιαλογοι με το μπάρμαν να δίνει hints and tips 🤣, πολύ κέρμα, ο παππούς που το είχε τότε στο μαγαζί της γειτονιάς μου έλεγε, το έμαθες, με λίγα λεφτά 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 δυστυχώς το πάρα μάθαμε πολλά άτομα τότε και δε έβγαζε το ρεύμα του παππού για να συνεχίσει να το έχει 😞🤣 Oblivion, PC Το παίρνω από θείο Παίζω 4 ώρες, καπάκια πάω πλαίσιο αγοράζω collectors, το παιχνίδι τότε σε 1080p μου έμοιαζε σα να βλέπω φωτορεαλιστικα γραφικά 🤣🤣🤣🤣 κάψιμο μέχρι θανάτου, πόσο γούσταρα να περιπλανουμε στο κόσμο του δε περιγράφετε 🥳 το ίδιο κάψιμο και με το επόμενο elder scrolls Virtua racing, mega drive Το πρώτο racing που έπαιξα και δε μου θύμιζε αυτό το παιχνίδι για παιδιά, με τη τημονιερα και την οθόνη στο καντράν, με τη ροδέλα μέσα στην οθόνη να γυρνάει το δρόμο 🤣🤣🤣🤣, απίστευτο μου είχε φανεί τότε το ότι μπορούσες να γυρίσεις και προς τα πίσω 🤣🤣🤣 πολύ κάψιμο με φίλο σε split screen Tomp raider, ps1 Άλλο παιχνίδι κάψιμο όταν βγήκε, πρέπει να περπάτησα τη Lara τότε και στο τελευταίο πιξελ που μπορούσε να πατήσει 🤣, αυτή η αίσθηση εξερεύνησης που μπορεί να είχε κάτι να βρεις μπορεί και όχι, ψευτοπαγιδες, επίσης ο ήρωας του παιχνιδιού ανήκε σε τρομαχτική μειονότητα για τη εποχή, ήξερε να κολυμπάει 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 και να βουτάει βαθειά στο νερό 🤣🤣🤣🤣και save σε συγκεκριμένα σημεία όχι όπου θες, αυτό σε έβαζε σε σκέψεις πριν αποφασίσεις να πάρεις ένα ρίσκο που πιθανόν θα κατέληγε σε reload, επίσης υπέροχη μουσική Final fantasy 7 είχα βγάλει τους Τιτάνες στο παιχνίδι και ξαφνικά έγινε ένας μεγάλος σεισμός στην Αθήνα και για λίγα λεπτά ήμουν τόσο χαμένος στο παιχνίδι που νόμιζα ότι το rumble του χειριστηρίου τα έπαιξε 😂 Στις 19/10/2021 στις 11:53 ΜΜ, Twisted_Metal είπε Twisted Metal 2 Super Mario World / SM64 (κλέβω λίγο εδώ) Final Fantasy VII WipEout 2097 Donkey Kong Country Wipeout fucking love it!
Mute_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 1. Super Mario world 2. Dino crisis 3. World of Warcraft 4. Diablo 2 5. Age of empires 2 2
Mr Aris Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Στις 22/5/2023 στις 5:28 ΜΜ, Ashvill είπε Sonic σε Game gear .NBA Jam game gear. Mortal Kombat 2 mega drive. Nights Saturn . Final fantasy 7 original. Half life 2. Και 15 και χρόνια warcraft λιώσιμο άσχημο παλιά . Final fantasy 7 είχα βγάλει τους Τιτάνες στο παιχνίδι και ξαφνικά έγινε ένας μεγάλος σεισμός στην Αθήνα και για λίγα λεπτά ήμουν τόσο χαμένος στο παιχνίδι που νόμιζα ότι το rumble του χειριστηρίου τα έπαιξε 😂 Wipeout fucking love it! Το Wipeout, δε θυμάμαι πιο από όλα είχε μουσική από γνωστούς πριοναδες της εποχής prodigy chemical brothers underworld κτλ, ήταν έπος, η ταχύτητα και τα γραφικά για την εποχή του απίστευτα 1
Hk2004gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1. Super Mario Bros ( με έμφαση σε 1,3, super mario world snes, Mario 64) 2. Zelda, A link to the past. Αξεπέραστο παιχνίδι για μένα & μεγάλο απωθημένο γιατί δεν το έχω τερματίσε! 3. Age of Empires 2 4. Flight Simulator '98 5. Myst, επίσης απωθημένο ότι δεν το έχω τερματίσει και θέλω πολύ να ασχοληθώ ξανά. Πραγματικά, δύσκολο να διαλέξει κανείς μόνο 5. Από τη λίστα λειπουν σπουδαία παιχνίδια όπως Donkey Kong 1,2,3, Mario Kart 64, Monkey Island, Need for speed 3, nfs Porsche challenge, Age of mythology, Doom 1-2-3, Tomb Raider 3, Witcher 3, Red Dead Redemption, Tetris Nes, GTA & πολλά άλλα... Επεξ/σία 24 Μαΐου 2023 από Hk2004gr 1
boombastik Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 1) Diablo 2 2) Medal of honor Allied assault 3) Summoner for pc 4) Grandia 2 for pc 4) warcraft III
Fatu Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Εγώ δεν είχα pc μέχρι το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, και το pc του σπιτιού το είχε ο μεγάλος αδερφος που έλιωνε και εγώ τον χάζευα. Οπότε θα κινηθώ αναλόγως: 1) Street Fighter/Cadillacs and Dinosaurs - Τα πρώτα παιχνίδια που θυμάμαι να παίζω ποτέ στην παρακμιακή καφετερια-κρεπερι-ξενοδοχειο-ταβέρνα-ουφαδικο του χωριού. Άπειρα χαμένα 100αρικα, άπειρο ξύλο από γονείς που τους βουτούσα λεφτά να πάω να παίξω. 2) Δεν μπορω να μην βάλω το Πόκεμον Blue, όπου λίγο μεταγενέστερα και όντας 8-9 χρονών έλιωνα σε κατασκηνωση, χωριό, σχολειο με καλώδιο και ανταλλαγές,κλπ. Άπειρες ώρες, θυμαμαι να το παίρνω στην τουαλέτα, να κάθομαι, και να σηκώνομαι κανα 2ωρο μετά με τους γονείς να με ψάχνουν. 3) Lineage 2 - το πρώτο online game που έπαιξα, απλά δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Κοπάνες από σχολείο για να λιώσω και να σκοτώσω κόσμο με τον spellsinger μου. 4) Dota/Counter Strike - Απλά λιώσιμο σε BnB με φιλους βράδια. 5) Football Manager - Τα αγοράζω από το 2010 ανα 2 χρόνια με κάπου 800-1200 ωρες παιχνιδιού έκαστο. Ειδικά καλοκαίρια με ανοιχτό αθλητικό ραδιόφωνο και φραπεδάκι.. Διαχρονική αξία. 6) Εκτός ανταγωνισμού - και η πιο ωραία εμπειρία μου, να βλέπω τον αδερφό μου να παίζει Morrowind. Είχα τρελαθεί με το game, πρώτη φορά έβλεπα ιστορία σε παιχνίδι, σαν να βλέπω ταινία. Επίσης το καλύτερο questing που έχω δει μέχρι και σήμερα, όπου αντί να σου εμφανίζει κατευθείαν σημείο στο χάρτη, σου έλεγε που να πας μέσω του journal, τυπου θα βγεις απο την πολη ανατολικά και σε καμποσο θα δεις 2 δεντρα, εκεί στριβεις δεξιά, βλεπεις ενα βράχο σαν νεκροκεφαλή κ.ο.κ. Honorable mentions: Rome Total War - άπειρες ώρες παιχνιδιού κατι καλοκαίρια, όταν ο αδερφός μου ήταν διακοπές και είχα free το pc PES 3 - Master League με Miranda, Castolo, Jimenez, Perea και δεν συμμαζέυεται. Dragon Age - Ανέλπιστο διαμαντάκι , απλά τέλειο χωρίς να το περιμένω. Skyrim - δεν έχω να πω πολλά Dungeon Siege 2 - πολύ ωραίο game, πολυ λιώσιμο. 4
sstratos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Ενα θέμα με πολύ νοσταλγία , ιδίως για εμάς τους παλαιότερους... Αμέτρητές ωρές στα εξής : 1) ufo enemy unknown και αργότερα terror from the deep (το τερμάτιζα και ξανα απο την αρχή άπειρες φορές. Μετά απο καιρό που το pcgames και computer για όλους έβαζαν hex editors στις δισκέτες τους , ανοιγα τα save games και έβαζα FF στο σημείο με τα λεφτά και μόλις φόρτωνα το παιχνίδι ........... 1.331.331.133.133.333 χρήματα 🤑) 2) diablo και αργότερα diablo 2 (πολλές φορές τελείωνε και το ξανάρχιζα διότι καθε φορά τα dungeons ήταν random. Ιδιώς εαν στην αρχή δεν εβρισκα το buchers cleaver που θέριζε , το ξαναάρχιζα ) 3) double dragon III και shinobi σε πορτοκαλι οθόνη... ενα ολόκληρο καλοκαίρι δεν σηκώθηκα. 4) command and conquer (ολα με λίγη παραπάνω αγάπη στο red alert) 5) crazy cars III (χωρίς λόγια ) 5 παιχνίδια είναι πολύ λίγα , πρέπει επίσης να αναφέρω και τα ultima 8 (11 δισκέτες 3.5" +3 δισκέτες το voice pack) , test drive , joust , commander keen , mortal kombat , simcity 1 , alone in the dark .... Και πολλά ακόμα !! Μπράβο στον ts 1
_Theo_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Τυχαία σειρά: 1) Thief: The Dark Project και Thief II: the Metal Age 2) Age of Empires 1 3) Command and Conquer Tiberian Sun και Red Alert 2 4) Deus Ex 1 5) Half Life 2 Ίσως να ξέχασα και κάποια...
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Μιας και είμαι στο θέμα pc ας πάω με pc games. - Doom - Monkey island - deus ex - starctaft - baldurs gate 2
costacurta Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 1)super mario world 2)red alert 2 3)football Manager early 2000s 4)dragon age origin 5)final Fantasy 8
Neo4 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2023 από Neo4 1
omghi2u Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 honorable mentions Golden Axe Battletoads Gabriel Knight
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα