triplex1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, giorgos1966 είπε Επειδή δε γνωρίζω από αυτά για αυτό ρωτάω εδώ και σου έχω εμπιστοσύνη μιας και εσύ είσαι γνώστης. οπως θα τα συμπεριφερθεις το ιδιο θα κανουν κι αυτα , αν τα λειωνεις καθε μερα και τα δουλευεις στο τερμα με κανα gaming και overclock θα κανεις τον σταυρο σου να εισαι εντος εγγυησης
giorgos1966 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, triplex1 είπε οπως θα τα συμπεριφερθεις το ιδιο θα κανουν κι αυτα , αν τα λειωνεις καθε μερα και τα δουλευεις στο τερμα με κανα gaming και overclock θα κανεις τον σταυρο σου να εισαι εντος εγγυησης Οχι δε παίζω παιχνίδια ούτε overclock προτίθoμαι να κάνω,μιας και δε ξέρω από αυτά.Αυτο που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι το editing video και photoshop. Να μην έχω προβλήματα σε κοληματα κτλ κατά την επεξεργασία. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από giorgos1966
triplex1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, giorgos1966 είπε Οχι δε παίζω παιχνίδια ούτε overclock προτίθενται να κάνω,μιας και δε ξέρω από αυτά.Αυτο που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι το editing video και photoshop. και τα 2 αν τα δουλευεις συστηματικα θα χρειαστεις ακομη 16gb να το ξερεις 1
giorgos1966 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, triplex1 είπε και τα 2 αν τα δουλευεις συστηματικα θα χρειαστεις ακομη 16gb να το ξερεις Ναι θα το βάλω στο πρόγραμμα για άλλες 2 ram Μήπως γνωρίζεις κάποιο μαγαζί να τα πάρω όλα από εκεί; Μένω επαρχία και να μην πληρώνω μεταφορικά συνέχεια. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από giorgos1966
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα