katsikoula Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, iSAD είπε Παιδια μια ερωτηση...Το ρολογακι το αγοραζεις μεσα απο το καταστημα με VISA καρτα? Γιατι το σκεφτομαι για ενα apple watch Το αγοράζεις με το "Skroutz έξυπνο καλάθι" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 30 λεπτά πριν, PSYHAS είπε Ερώτηση σχετική: για ποιον λόγο να πάρει κάποιος το huawei gt3, όταν το gt2 πάει κάνα 100άρικο+ κάτω? για την esim και το nfc? γιατί αυτά βλέπω ως κύριες διαφορές. Παρομοίως, προσπαθώ να καταλάβω αν έχει νόημα το pro σε σχέση με το απλό.Τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες, δεν φαίνεται να έχει. Με την ίδια λογική γιατί να πάρει και το GT2 ή οποιοδήποτε άλλο ρολόι όταν και το Xiaomi Mi Smart Band 6 πιθανόν να σε καλύπτει και βγαίνει στα 28 ευρώ…;;; Και το GT2 όταν πωλούνταν αρχικά ήταν ακριβό… τώρα που ήρθε ο αντικαταστάτης του έπεσε η τιμή για να ξεστοκάρουν… το ίδιο θα γίνει από του χρόνου για το 3… Πάντος γενικά τα γούστα ποικίλουν… έτος κατασκευής… σχέδιο… λογισμικό… οθόνη… λειτουργικότητα… κλπ κλπ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iSAD Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, katsikoula είπε Το αγοράζεις με το "Skroutz έξυπνο καλάθι" Αυτο ειναι αγορα μεσω skroutz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, iSAD είπε Αυτο ειναι αγορα μεσω skroutz? Αγοράζεις από εδώ και όχι μέσα από κάποιο κατάστημα. Πληρώνεις online με κάρτα VISA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iSAD Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, andreas1gr είπε Αγοράζεις από εδώ και όχι μέσα από κάποιο κατάστημα. Πληρώνεις online με κάρτα VISA. αρα δηλαδη εκει παει 303€ενω στο αλλο 317? η κατι μετραω λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, iSAD είπε αρα δηλαδη εκει παει 303€ενω στο αλλο 317? η κατι μετραω λαθος Πες μου λίγο πιο συγκεκριμένο μοντέλο θέλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iSAD Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, andreas1gr είπε Πες μου λίγο πιο συγκεκριμένο μοντέλο θέλεις; Κοιταω το SE αλλα και το 6αρι...44mm μαυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, iSAD είπε Κοιταω το SE αλλα και το 6αρι...44mm μαυρο Παράδειγμα το 6, αν το αγοράσεις από κατάστημα θα το πληρώσεις 428 χωρίς μεταφορικά. Αν το αγοράσεις από το ίδιο το skroutz, θα έχει τιμή 470 -20%= 376 τελική τιμή. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από andreas1gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iSAD Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Παράδειγμα το 6, αν το αγοράσεις από κατάστημα θα το πληρώσεις 428 χωρίς μεταφορικά. Αν το αγοράσεις από το ίδιο το skroutz, θα έχει τιμή 470 -20%= 376 τελική τιμή. καταλαβα , κατι κερδιζουμε! Ωραιος ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, stathisgs800 είπε μιλάω για galaxy watch Apple Watch που έχουν οθόνη και λειτουργίες όπως ακριβως ένα κινητό! το galaxy watch 46mm παντως το φορτιζω καθε 4 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgs800 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε το galaxy watch 46mm παντως το φορτιζω καθε 4 μερες Εξαρτάται εγώ άμα το έχω να μετράει παλμούς, να χτυπάνε τηλέφωνα ειδοποιησεισ όλη μέρα και πάω και ένα γυμναστήριο τρέξιμο και βάλω το Nike run η μπαταρια πέφτει γρήγορα άμα δε κάνω τίποτα όλη μέρα δε χτυπάει το κινητό το βράδυ το κλείνω και κάθομαι κρατάει δυο μέρες γεμάτες εξαρτάται πάντα τη χρήση… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, Konstantin77 είπε Καλό χρυσό το gt3 αλλά διπλάσια τιμή από το gt2pro??? Πανάκριβο, για την ώρα δεν αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argosixna Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, PSYHAS είπε Ερώτηση σχετική: για ποιον λόγο να πάρει κάποιος το huawei gt3, όταν το gt2 πάει κάνα 100άρικο+ κάτω? για την esim και το nfc? γιατί αυτά βλέπω ως κύριες διαφορές. Παρομοίως, προσπαθώ να καταλάβω αν έχει νόημα το pro σε σχέση με το απλό.Τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες, δεν φαίνεται να έχει. Πάντως η προσφορά είναι γενικά καλή, δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει σε αγορά μέσω skroutz. Είμαι στο τσακ να παραγγείλω.. Δεν εχει nfc payments , μονο nfc για να αλλαζεις εικονα στο ρολοι 3 ώρες πριν, PSYHAS είπε Ερώτηση σχετική: για ποιον λόγο να πάρει κάποιος το huawei gt3, όταν το gt2 πάει κάνα 100άρικο+ κάτω? για την esim και το nfc? γιατί αυτά βλέπω ως κύριες διαφορές. Παρομοίως, προσπαθώ να καταλάβω αν έχει νόημα το pro σε σχέση με το απλό.Τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες, δεν φαίνεται να έχει. Πάντως η προσφορά είναι γενικά καλή, δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει σε αγορά μέσω skroutz. Είμαι στο τσακ να παραγγείλω.. Δεν εχει nfc payments , μονο nfc για να αλλαζεις εικονα στο ρολοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnie44 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Το Apple Watch se 44mm white ποσό βγαίνει; Μέσω Σκρουτζ λέει 312 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στην αρχη νομιζα οτι ειναι για ολα τα μαγαζια, οχι μονο μεσω καλαθιου. Στα ρολογια που με διαφερουν (κυριως αμαζαφιτ) η εκπτωση δεν ξεπερνα το δεκαρικο σε σχεση με το πιο φθηνο... Ενω υπαρχουν περιπτωσεις που και με την εκπτωση ειναι ακριβοτερα απο το πιο φθηνο... Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από eko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα