Orion91 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Θυμάσαι κατι απο τον κωδικό;Ποσοι χαρακτήρες;Αριθμοί;Γράμματα; Το brute force μπορεί να πάρει και χρόνια και πάλι να βρεις λύση.Απο εκεί που τα αντέγραψες στην κάρτα; Έχω hint τη λέξη maths. Άρα είναι σίγουρα σε συνδυασμό με κάποιες άλλες λέξεις που χρησιμοποιω σε διάφορους κωδικούς. Έχω φτιάξει μια λίστα με τις λέξεις που χρησιμοποιώ στους κωδικούς και φτιάχνω συνδυασμούς αλλά δεν το έχω πετύχει, τουλάχιστον ακόμη. 9 ώρες πριν, lasithi12 είπε τα μυστιικα του κρατους ειχες ρε μαν;χαχαχαχαχαχα τι κοσμος ρε φιλε Έχω αναφέρει ήδη τι είδους αρχεία έχω στην κάρτα. Εάν δεν καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά είναι δουλειά τουλάχιτον 8 χρόνων, τότε μπορώ να πω και γω "τι κόσμος ρε φίλε" 2 ώρες πριν, epinki είπε Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, το Recoverit ανακτά αρχεία και μετά από formating. Για ψάξε το λίγο αν δηλαδή όντως δουλεύει μετά από formating ενός εξωτερικού media. Στο Mac βλέπω πως δεν το κάνει. Επόμενο βήμα να κατεβάσω το ίδιο στα windows αλλά πρέπει να βρω σταθερό γιατί ο δικός μου δεν έχει αυτή τη στιγμή κάρτα γραφικών (εδώ και 1 χρόνο) και λόγω των τιμών δεν προχώρησα σε αγορά ακόμη. Θα προσπαθήσω να κάνω ένα virtual machine σήμερα βράδυ μετά τη δουλειά. 2 ώρες πριν, dpolal είπε Απευθύνσου σε μια εταιρεία ανάκτησης δεδομένων αλλά πρώτα να προετοιμαστείς ψυχολογικά διότι χρεώνουν τα κέρατα τους για την ανάκτηση. Είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αφού εξαντλήσω κάθε πιθανό ενδεχόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, dpolal είπε Απευθύνσου σε μια εταιρεία ανάκτησης δεδομένων αλλά πρώτα να προετοιμαστείς ψυχολογικά διότι χρεώνουν τα κέρατα τους για την ανάκτηση. Τι σχεση εχει το κλείδωμα με την ανάκτηση;Ειλικρινά ρωτάω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι σχεση εχει το κλείδωμα με την ανάκτηση;Ειλικρινά ρωτάω. Μπορεί να έχουν τα κατάλληλα εργαλεία να τραβήξουν τα αρχεία, μια ερώτηση θα κάνει εξάλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Orion91 είπε Έχω hint τη λέξη maths. Άρα είναι σίγουρα σε συνδυασμό με κάποιες άλλες λέξεις που χρησιμοποιω σε διάφορους κωδικούς. Έχω φτιάξει μια λίστα με τις λέξεις που χρησιμοποιώ στους κωδικούς και φτιάχνω συνδυασμούς αλλά δεν το έχω πετύχει, τουλάχιστον ακόμη Αν έχεις συνδιασμούς λέξεων θα βρεις τον κωδικό κάνε τις προσπάθειες σου και θα βγεί. Πάντως ενεργοποίησε την κλειδοθήκη είναι σωτήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyShock Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Συγνώμη αλλά η ανάκτηση δεν έχει σχέση με το να σπάσουν τον κωδικό και να πάρουν τα αρχεία οπότε το να σβήσει την κάρτα και να τα ανακτήσει δεν θα εχει αποτέλεσμα. Λογικά αφου έχει βάλει κωδικό το πιο πιθανό είναι τα δεδομένα να ειναι κρυπτογραφημένα οπότε αν τα σβήσει και τα ανακτήσει θα τα ανακτήσει κρυπτογραφημένα. Αυτή ειναι η δουλεια των passwords. Ισως μια εταιρεία data recovery να σε βοηθήσει να το σπάσεις αλλα και αυτές σπάνε ορισμένες εφαρμογές όχι τα πάντα. Στη θέση σου, θα έψαχνα παλιές σημειώσεις που κάπου θα τον έχεις σημειώσει τον κωδικό. Αφου έχεις βάλει hint προσπάθησε να θυμηθείς εκείνη την περίοδο με τι μπορεί να το έχεις συνδυάσει. Μήπως έχεις βάλει καμιά εξίσωση ή τύπο που χρησιμοποιούσες συχνά ή καμια πράξη? 1+1=2? Αμα έχεις υπομονή να δεις σε hacking forum τρόπους για να το σπάσεις, ή βάλε το με brute force σε ένα δυνατό pc και κάνε υπομονή. Δοκίμασε και κανα 12345 ή κανα συνδυασμό που κάνεις οταν πληκτρολογείς κάτι. Μετά σκέψου τη λύση να πας σε εταιρεία data recovery, έχει ένα κόστος αλλά δεν ειναι και απλησίαστο, αφού ειναι σημαντικά αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα