Orion91 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Έχω μια κάρτα sd, lexar των 32GB. Μέσα στη μνήμη είχα αποθηκεύσει πριν περίπου μισό χρόνο όλες τις προσωπικές σημειώσεις μου, δημοσιεύσεις και το διδακτορικό μου και είχα ασφαλίσει τη μνήμη με κωδικό που δεν θυμάμαι πλέον. Έχω δοκιμάσει άπειρους κωδικούς που βάζω συνήθως σε ιμειλ κτλ αλλά άδικα. Η συγκεκριμένα μνήμη για μένα είναι ο,τι πιο σημαντικό από θέμα σπουδών και δουλειάς και δεν θέλω με τίποτα να χάσω τα αρχεία μου. Έχω δοκιμάσει ένα πρόγραμμα, το easeus αλλά το recover τα βγάζει μεν αλλά επίσης locked. Προσπάθησα με λίγο search και το brute force χρησιμοποιώντας το davegrohl αλλά δεν νομίζω να κάνει τη δουλειά που ζητάω. Δουλεύω σε Mac OS Big Sur. Οποια βοήθεια μου είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Orion91 είπε Καλησπέρα. Έχω μια κάρτα sd, lexar των 32GB. Μέσα στη μνήμη είχα αποθηκεύσει πριν περίπου μισό χρόνο όλες τις προσωπικές σημειώσεις μου, δημοσιεύσεις και το διδακτορικό μου και είχα ασφαλίσει τη μνήμη με κωδικό που δεν θυμάμαι πλέον. Έχω δοκιμάσει άπειρους κωδικούς που βάζω συνήθως σε ιμειλ κτλ αλλά άδικα. Η συγκεκριμένα μνήμη για μένα είναι ο,τι πιο σημαντικό από θέμα σπουδών και δουλειάς και δεν θέλω με τίποτα να χάσω τα αρχεία μου. Έχω δοκιμάσει ένα πρόγραμμα, το easeus αλλά το recover τα βγάζει μεν αλλά επίσης locked. Προσπάθησα με λίγο search και το brute force χρησιμοποιώντας το davegrohl αλλά δεν νομίζω να κάνει τη δουλειά που ζητάω. Δουλεύω σε Mac OS Big Sur. Οποια βοήθεια μου είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βιταμίνη Ε ,βοηθάει στην μνήμη. Γιατί βάζετε κωδικούς όταν δεν μπορείτε να τους θυμάστε;Γιατί νομίζετε ότι είναι τόσο σημαντικά για άλλους τα αρχεια σας; 1 1
Orion91 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Απευθύνομαι εδώ για να βρω μια λύση στο πρόβλημα μου. Εάν δεν έχετε να προτείνετε κάτι τέτοιο αλλά μπήκατε στον κόπο να σχολιάσετε μόνο και μόνο για να ειρωνευτείτε, ειλικρινά λυπάμαι για λογαριασμό σας.
nick0lis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Ρίξε μια ματιά στο φορουμ της Apple ίσως κάπου να είναι αποθηκευμένος ο κωδικός και μέσο του super user στο τερματικό να τον βρεις. Αν έχεις ενεργοποιήσει την κλειδοθήκη τότε ο κωδικός σου είναι προσβάσιμος.
Orion91 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δυστυχώς δεν είναι στην κλειδοθηκη και η χαζομάρα είναι πως η όλη διαδικασία έγινε όταν ήμουν στα Catalina. Εφόσον έκανα clean install τα big sur δεν πιστεύω να έχει κρατήσει κάτι.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Orion91 είπε Απευθύνομαι εδώ για να βρω μια λύση στο πρόβλημα μου. Εάν δεν έχετε να προτείνετε κάτι τέτοιο αλλά μπήκατε στον κόπο να σχολιάσετε μόνο και μόνο για να ειρωνευτείτε, ειλικρινά λυπάμαι για λογαριασμό σας. Καμία ειρωνεία και μην λυπάστε για κανενός τον λογαριασμό. Αν δεν ξερει καποιος τον κωδικό πως θα σας βοηθήσει; 2
Orion91 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Εάν δεν γνωρίζετε πως μπορείτε να με βοηθήσετε σταματήστε να σπαμμάρετε το τοπικ μου και αφήστε κάποιον άλλον να σχολιάσει που μπορεί να προτείνει κάτι χρήσιμο.
onelonelystar Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 δεν σπαμάρουμε, απλά προσπαθούμε να καταλάβουμε. Δηλ το ότι έχεις σημαντικά αρχεία στην κάρτα, δεν είναι στοιχείο που θα βοηθήσει στο να βρεθεί ο κωδικός. Είναι στοιχείο που λέει ότι έπρεπε να έχεις ΚΑΠΟΥ σημειωμένο αυτό τον κωδικό. ΛΟΓΙΚΑ, εφόσον είναι κλειδωμένο, ξεκλειδώνει μόνο με τον κωδικό του. δεν στέλνεις κάνα email στο suppοrt της Lexar μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν?
lasithi12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 back up σε κάρτα SD το ακουσαμε και αυτο. ρε πάτε καλά;
epinki Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρίξε μια ματιά στο Recoverit. Υποστηρίζει ότι ανακτά το 95% των διαγραφέντων αρχείων. Θα πρέπει δηλαδή να φορμάρεις την κάρτα στο file format που έχει τώρα και στη συνέχεια να προσπαθήσεις να ανακτήσεις τα αρχεία. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για μια ριψοκίνδυνη ιστορία, αλλά αφού το password δεν μπορεί να παραβιαστεί, ίσως να είναι η μοναδική προσέγγιση. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από epinki
Orion91 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, onelonelystar είπε δεν σπαμάρουμε, απλά προσπαθούμε να καταλάβουμε. Δηλ το ότι έχεις σημαντικά αρχεία στην κάρτα, δεν είναι στοιχείο που θα βοηθήσει στο να βρεθεί ο κωδικός. Είναι στοιχείο που λέει ότι έπρεπε να έχεις ΚΑΠΟΥ σημειωμένο αυτό τον κωδικό. ΛΟΓΙΚΑ, εφόσον είναι κλειδωμένο, ξεκλειδώνει μόνο με τον κωδικό του. δεν στέλνεις κάνα email στο suppοrt της Lexar μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν? Δηλώνω ότι είναι σημαντικά αρχεία στην κάρτα για να δείξω τη βαρύτητα της κατάστασης που αντιμετωπίζω. Ιμέιλ έχω στείλει ήδη αλλά είμαι ακόμη στο περίμενε. 3 ώρες πριν, epinki είπε Ρίξε μια ματιά στο Recoverit. Υποστηρίζει ότι ανακτά το 95% των διαγραφέντων αρχείων. Θα πρέπει δηλαδή να φορμάρεις την κάρτα στο file format που έχει τώρα και στη συνέχεια να προσπαθήσεις να ανακτήσεις τα αρχεία. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για μια ριψοκίνδυνη ιστορία, αλλά αφού το password δεν μπορεί να παραβιαστεί, ίσως να είναι η μοναδική προσέγγιση. To recoverit το έχω κάνει install. Σκανάρει την κάρτα, βλέπω τα αρχεία αλλά δεν με αφήνει να έχω πρόσβαση δίχως τον κωδικό. Γενικά είμαι σε μια κατάσταση απογοήτευσης και το μόνο που βλέπω ως λύση είναι το brute force. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό βέβαια και αυτό γιατί δεν έχω τόσες γνώσης επί του θέματος και εαν το βλέπει κάποιος σχετικός με αυτά θα του ήμουν ευγνώμων εαν μου απαντούσε. Όπως και να έχει, ευχαριστώ για τον χρόνο σας, όλους σας.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Orion91 είπε Δηλώνω ότι είναι σημαντικά αρχεία στην κάρτα για να δείξω τη βαρύτητα της κατάστασης που αντιμετωπίζω. Ιμέιλ έχω στείλει ήδη αλλά είμαι ακόμη στο περίμενε. To recoverit το έχω κάνει install. Σκανάρει την κάρτα, βλέπω τα αρχεία αλλά δεν με αφήνει να έχω πρόσβαση δίχως τον κωδικό. Γενικά είμαι σε μια κατάσταση απογοήτευσης και το μόνο που βλέπω ως λύση είναι το brute force. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό βέβαια και αυτό γιατί δεν έχω τόσες γνώσης επί του θέματος και εαν το βλέπει κάποιος σχετικός με αυτά θα του ήμουν ευγνώμων εαν μου απαντούσε. Όπως και να έχει, ευχαριστώ για τον χρόνο σας, όλους σας. Θυμάσαι κατι απο τον κωδικό;Ποσοι χαρακτήρες;Αριθμοί;Γράμματα; Το brute force μπορεί να πάρει και χρόνια και πάλι να βρεις λύση.Απο εκεί που τα αντέγραψες στην κάρτα;
lasithi12 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 τα μυστιικα του κρατους ειχες ρε μαν;χαχαχαχαχαχα τι κοσμος ρε φιλε
epinki Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Orion91 είπε To recoverit το έχω κάνει install. Σκανάρει την κάρτα, βλέπω τα αρχεία αλλά δεν με αφήνει να έχω πρόσβαση δίχως τον κωδικό. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, το Recoverit ανακτά αρχεία και μετά από formating. Για ψάξε το λίγο αν δηλαδή όντως δουλεύει μετά από formating ενός εξωτερικού media. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από epinki
dpolal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, Orion91 είπε Δηλώνω ότι είναι σημαντικά αρχεία στην κάρτα για να δείξω τη βαρύτητα της κατάστασης που αντιμετωπίζω. Ιμέιλ έχω στείλει ήδη αλλά είμαι ακόμη στο περίμενε. Απευθύνσου σε μια εταιρεία ανάκτησης δεδομένων αλλά πρώτα να προετοιμαστείς ψυχολογικά διότι χρεώνουν τα κέρατα τους για την ανάκτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα