jeanthira7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα σας, Ενώ υπάρχει άφθονη χωρητικότητα και στην εσωτερική αποθήκευση και στο εξωτερικό microSD δεν έχω πρόσβαση στα "αρχεία" από τις ρυθμίσεις και όταν πηγαίνω στην κάμερα που βγάζει μήνυμα "δεν υπάρχει ελεύθερος εξωτερικός χώρος διαθέσιμος"... Ολα είναι άδεια, έχω εγκαταστήσει εκ νέου λογισμικό και πάλι ίδια... Τι λύση υπάρχει?
Tsilitheo2 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Απο τα λιγα που καταλαβαινω απ'οσα λες ειναι οτι εχεις ορισει χωρο αποθηκευσης την sd αλλα αυτη μαλλον τα εφτυσε. Δοκιμασε σε αλλη συσκευη αν ειναι readable Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από Tsilitheo2
jp77s Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Tab E με android 7? Ειναι αμερικάνικη έκδοση (Verizon, T-Mobile κλπ) ή έχεις κάποια custom ROM? Αν ισχύει το δεύτερο, πολύ πιθανόν να είναι bug της rom.
jeanthira7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε Απο τα λιγα που καταλαβαινω απ'οσα λες ειναι οτι εχεις ορισει χωρο αποθηκευσης την sd αλλα αυτη μαλλον τα εφτυσε. Δοκιμασε σε αλλη συσκευη αν ειναι readable Αρχικά τα είχε φτύσει αλλά μετά με format επανήλθε! ΤΟ θέμα είναι πώς ορίζω... 8 ώρες πριν, jp77s είπε Tab E με android 7? Ειναι αμερικάνικη έκδοση (Verizon, T-Mobile κλπ) ή έχεις κάποια custom ROM? Αν ισχύει το δεύτερο, πολύ πιθανόν να είναι bug της rom. ΤΗν έχω δουλέψει αρκετές φορές αλλά κυρίως τώρα τα έχω σβήσει όλα και την έχω ξαναφορτώσει με το ίδιο πρόβλημα....
Tsilitheo2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Πως οριζεις αποθηκευτικο χωρο;;;;. Ανοιξε καμερα ρυθμισεις αποθηκευτικος χωρος
jeanthira7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν ανοίγει η καμερα Camera keeps stopping λεει Αλλά ούτε μπορώ να βάλω και λογαριασμό στο google . Πατάω το κουμπί και δεν κάνει τίποτα 5 λεπτά πριν, jeanthira7 είπε Δεν ανοίγει η καμερα Camera keeps stopping λεει Αλλά ούτε μπορώ να βάλω και λογαριασμό στο google . Πατάω το κουμπί και δεν κάνει τίποτα Και δεν μπορώ να αλλάξω και τίποτα στους αποθηκευτικούς χώρους Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από jeanthira7
jeanthira7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε Αφαιρεσε την sd και ξαναδοκιμασε To έχω κάνει . Και ROM άλλαξα αλλά κάνει τα ίδια... Μόνο mail κατάφερα να βάλω αλλα και που μπαίνει στο Google Play λέει "ελευθερώστε χώρο" που έχω άπλετο.... Στις φωτογραφίες που πάω να μπω λέει "Δεν υπάρχει διαθέσιμος εξωτερικός χώρος αποθήκευσης"... Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από jeanthira7
Tsilitheo2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Η καμερα σου βγαζει failure , βλεπω 2 καρτα sd not inserted που δεν θα επρεπε να υπηρχαν, δεν δεχοταν gmail τελικα δεχθηκε.... Κατι λαθος υπαρχει εδω.... Φταιει η καρτα;;;; φταιει η ρομ;;;;; φταιει η emmc;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα