Nabuko Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Δε μπορω να εξηγω οτι ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ το να πηγαινεις με 100 σε κατοικημενη. Ναι αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν γνωρίζουμε αυτό αν πήγαινε με 100. Απλά είναι η προσωπική άποψη του ts που ενδεχομένως να μεγαλοποιεί τα γεγονότα για να κερδίσει συμπάθεια.
StamTheMan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Ναι αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν γνωρίζουμε αυτό αν πήγαινε με 100. Απλά είναι η προσωπική άποψη του ts που ενδεχομένως να μεγαλοποιεί τα γεγονότα για να κερδίσει συμπάθεια. Εμεις αυτο εχουμε ως δεδομενο,αλλα δεν παιζει ρολο. Θες να ηταν 80; Σιγουρα πηγαινε πανω απο το οριο. Εγω φωναζω για τα ορια γιατι καποιοι ξεχνανε τα αυτονοητα,και απαντανε με χιλιες δυο υποθεσεις και μεταβλητες.
Nabuko Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Σιγουρα πηγαινε πανω απο το οριο. Ποιος το λέει? Εγώ λέω ότι πήγαινε με 49 χλμ 1
corsair04 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ναι αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν γνωρίζουμε αυτό αν πήγαινε με 100. Απλά είναι η προσωπική άποψη του ts που ενδεχομένως να μεγαλοποιεί τα γεγονότα για να κερδίσει συμπάθεια. Φίλε μου δεν αποζητώ καμία συμπάθεια ...απλά σαν πολίτης Θέλω να νιώθω την ασφάλεια που θα πρέπει να μου παρέχουν....Σου δείχνω το δάσος και κοιτάς το δάχτυλο ... Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από corsair04 1
Nabuko Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, corsair04 είπε Σου δείχνω το δάσος και κοιτάς το δάχτυλο ... Αυθαίρετη προσωπική σου εκτίμηση 2 λεπτά πριν, corsair04 είπε ...απλά σαν πολίτης Θέλω να νιώθω την ασφάλεια που θα πρέπει να μου παρέχουν Και οι άλλοι πολίτες θέλουν να νιώθουν ασφαλείς και να μην κινδυνεύουν παντοιοτρόπως από ανεύθυνους ιδιοκτήτες ζώων 1
StamTheMan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ποιος το λέει? Εγώ λέω ότι πήγαινε με 49 χλμ Εγω το λεω.
corsair04 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παρακαλώ να κλείσει τις απαντήσεις μου τις πήρα ....ευχαριστώ Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από corsair04
NTC Labs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 58 λεπτά πριν, Dante80 είπε Εξαρτάται το όριο. Την περασμένη τετάρτη πάτησα μια γάτα δυστυχώς. Κατέβαινα την Κηφισίας, ΑΡ λωρίδα με 80 περίπου. Πετάχτηκε από το διάζωμα αριστερά μου πέντε μέτρα μπροστά στο αμάξι. Πάτησα φρένο αλλά δεν γινόταν τπτ (αριστερά μπαριέρα, δεξιά μου αμάξι). Κρίμα ρε πστ..😭 Στην πλατεια γρηγορα για απαγχονισμο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 H συζήτηση ακολουθεί αδιέξοδη κατεύθυνση, φοβάμαι. Με αυτά που έχουν συμβεί, όπως μας περιγράφονται, δεν βλέπω πώς μπορεί να βεβαιωθεί παράβαση του οδηγού, ακόμη και αν τα "100 χιλιόμετρα" είναι κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά. Δεν θα πω ότι, και με 30 χιλιόμετρα να βρεις τη γάτα, την έχεις σκοτώσει ακαριαία, δεν νομίζω πως είναι αυτό το ζήτημα. 'Ηδη κατηγορήθηκα μία φορά πως προσπάθησα να "δικαιολογήσω" τον οδηγό, μην κατηγορηθώ ξανά... Όμως, ως άνθρωπος που μεγάλωσε με σκύλους και γάτες στο σπίτι, είχε στο δικό του σπίτι γάτο επί 17 χρόνια κι εδώ και 7 μήνες συμβιώνει και πάλι με γάτο, θα πω ότι το να μπαινοβγαίνει η γάτα είναι επικίνδυνο πρώτα και κύρια για την ίδια. Της δημιουργεί λάθος αντίληψη των κινδύνων του περιβάλλοντός της, από την απόλυτη ασφάλεια στο εσωτερικό, μέχρι το χάος που επικρατεί έξω. Οπότε, ως φιλόζωος, συμβουλή μου είναι, αν έχετε γάτα στο σπίτι, έχετέ τη στο σπίτι. 5 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις