Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο πάντως που κάποιοι εδω μεσα  εξισώνουν ενα ανθρωπο με ενα ζωο πρεπει να κοιταξουν η να κανουν παιδι.

Επεξ/σία από SPY_oo7
  • Like 2
  • Thanks 2
  • Sad 1
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Αυτο πάντως που κάποιοι εδω μεσα  εξισώνουν ενα ανθρωπο με ενα ζωο πρεπει να κοιταξουν.

Μάλλον, εσύ πρέπει να κοιτάξεις ..τι δεν έχει πάει καλά και δεν μπορείς να αγαπήσεις... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπάω το παιδι μου περισσοτέρο απο το σκυλι μου και δινω στο καθενα την θεση που πρεπει στην ζωη μου χωρίς να μπερδευω τα ορια..Απλα και ομορφα

Αυτο που καθε φορα που θα γινει ενα ατυχημα με ενα ζωο πετιέτε κάποιος και βαζει και το παιδι στην κουβεντα ειναι απαραδεκτο και εκ του πονηρου.

Αν πατησει άνθρωπο ο νόμος προβλεπει συνέπειες για τον οδηγο.Αντιθετα σε ενα ζωο δεν προβλέπει τιποτα.Ουτε καν η ασφάλεια.Απλο και κατανοητο.

Επεξ/σία από SPY_oo7
  • Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Αγαπάω το παιδι μου περισσοτέρο απο το σκυλι μου.Απλα και ομορφα

Αυτο που καθε φορα που θα γινει ενα ατυχημα με ενα ζωο πετιέτε κάποιος και βαζει και το παιδι στην κουβεντα ειναι απαραδεκτο και εκ του πονηρου.

Αν πατησει άνθρωπο ο νόμος προβλεπει συνέπειες για τον οδηγο.Αντιθετα σε ενα ζωο δεν προβλέπει τιποτα.Ουτε καν η ασφάλεια.Απλο και κατανοητο.

Δεν μπορείς να αγαπήσεις απλά γιατί ζεις στα σκοτάδια και η αγάπη είναι φως ...

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω λαμπες.................και πληρωμένο τον λογαριασμο της δεη.

Δοξα τον θεο εχω μπολικο φως στη ζωη μου για να μπορώ να διακρίνω τα ορια.

Επεξ/σία από SPY_oo7
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, george1807 είπε

Δεν ξέρω αν στο μηχανάκι είναι διαφορετικό, αλλά με αυτοκίνητο όσες φορές μου έχει πεταχτεί γάτα έχω καταφέρει να φρενάρω, γιατί πρώτον πήγαινα εντός των ορίων ταχύτητας και δεύτερον είχα τεταμένη την προσοχή μου. 

Εξαρτάται το όριο. Την περασμένη τετάρτη πάτησα μια γάτα δυστυχώς. Κατέβαινα την Κηφισίας, ΑΡ λωρίδα με 80 περίπου. Πετάχτηκε από το διάζωμα αριστερά μου πέντε μέτρα μπροστά στο αμάξι. Πάτησα φρένο αλλά δεν γινόταν τπτ (αριστερά μπαριέρα, δεξιά μου αμάξι). Κρίμα ρε πστ..😭

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Αγαπάω το παιδι μου περισσοτέρο απο το σκυλι μου και δινω στο καθενα την θεση που πρεπει στην ζωη μου χωρίς να μπερδευω τα ορια..Απλα και ομορφα

Καλά πολλά δεν προβλέπει ο νόμος και σε μελλοντικό χρόνο κατόπιν πίεσης της κοινωνίας αναγκάζεται να τα προβλέψει. Εσύ μπορεί να αγαπάς το παιδί σου περισσότερο από το σκυλί σου αλλά υπάρχει και κόσμος που αγαπάει σκυλιά και παιδιά το ίδιο και είναι δικαίωμα του.

Δεν ξέρω ποια πονηριά φοβάσαι σε αυτήν την περίπτωση? Παγκόσμια ραδιουργία να αντικατασταθούν τα παιδιά από σκυλιά? Η μήπως να αντιμετωπίζει ο νόμος τα ζώα όπως θα έπρεπε και όχι σαν αντικείμενα? Και ναι ο νόμος θα έπρεπε να εφασμοστεί σκληρότατα και για κακούς ιδιοκτήτες ζώων όπως για παράδειγμα και ο κόπανος γείτονας που βγάζει κάθε βράδυ το σκύλο του για βολτα ενώ είναι μέσα στο αμάξι ο ίδιος θέτοντας σε κίνδυνο το ζώο και θα έπρεπε να τιμωρηθεί για αυτό κυρίως και δευτερευόντως και για το ότι δεν μαζέυει ακαθαρσίες .Και για αυτόν μάλλον το ζώο είναι βάρος.

Η σύγκριση παιδί/ζώο χρησιμοποιείται για αυτούς που θεωρούν το ζώο ντουλάπι και του φέρονται ανάλογα. Δηλαδή διαφορετικά από ότι θα φέρονταν σε ένα μέλος της οικογένειας.Αυτοί είναι οι κακοί ιδιοκτήτες ζώων συνήθως.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και τι ζημιά έπαθε αυτός στο αμάξι του απο την γάτα;

Καμία ....

4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Όλοι πατάτε γάτα που της έχει μείνει μόνο 1 ζωή απ' τις 7? 

Ε ναι ρε συ πως γίνεται...και δεν έπαιρνε και cheat 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Αυτο πάντως που κάποιοι εδω μεσα  εξισώνουν ενα ανθρωπο με ενα ζωο πρεπει να κοιταξουν η να κανουν παιδι.

Σταματα να γραφεις,πολυ φιλικα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα οπιαδηποτε ψυχολογικα κενα στην ζωη μας πρεπει με καποιο τροπο να τα γεμιζουμε ,ο καθενα με τον τροπο του.Το θεμα ειναι να μην μπλεκουμε τα μπουτια μας και χανουμε τα ορια.Κατι που  ενίοτε επιδιώκετε οπο ιδεολογική μεριδα της εποχής μας.Δεν μπορουμε να εξισώνουμε τα παντα.Αποψη μου και σεβαστη οσο και η δικια σου

16 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

Καλά πολλά δεν προβλέπει ο νόμος και σε μελλοντικό χρόνο κατόπιν πίεσης της κοινωνίας αναγκάζεται να τα προβλέψει. Εσύ μπορεί να αγαπάς το παιδί σου περισσότερο από το σκυλί σου αλλά υπάρχει και κόσμος που αγαπάει σκυλιά και παιδιά το ίδιο και είναι δικαίωμα του.

Δεν ξέρω ποια πονηριά φοβάσαι σε αυτήν την περίπτωση? Παγκόσμια ραδιουργία να αντικατασταθούν τα παιδιά από σκυλιά? Η μήπως να αντιμετωπίζει ο νόμος τα ζώα όπως θα έπρεπε και όχι σαν αντικείμενα? Και ναι ο νόμος θα έπρεπε να εφασμοστεί σκληρότατα και για κακούς ιδιοκτήτες ζώων όπως για παράδειγμα και ο κόπανος γείτονας που βγάζει κάθε βράδυ το σκύλο του για βολτα ενώ είναι μέσα στο αμάξι ο ίδιος θέτοντας σε κίνδυνο το ζώο και θα έπρεπε να τιμωρηθεί για αυτό κυρίως και δευτερευόντως και για το ότι δεν μαζέυει ακαθαρσίες .Και για αυτόν μάλλον το ζώο είναι βάρος.

Η σύγκριση παιδί/ζώο χρησιμοποιείται για αυτούς που θεωρούν το ζώο ντουλάπι και του φέρονται ανάλογα. Δηλαδή διαφορετικά από ότι θα φέρονταν σε ένα μέλος της οικογένειας.Αυτοί είναι οι κακοί ιδιοκτήτες ζώων συνήθως.

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Εξαρτάται το όριο. Την περασμένη τετάρτη πάτησα μια γάτα δυστυχώς. Κατέβαινα την Κηφισίας, ΑΡ λωρίδα με 80 περίπου. Πετάχτηκε από το διάζωμα αριστερά μου πέντε μέτρα μπροστά στο αμάξι. Πάτησα φρένο αλλά δεν γινόταν τπτ (αριστερά μπαριέρα, δεξιά μου αμάξι). Κρίμα ρε πστ..😭

Ναι το ξέρω εκεί λογικό, σε άλλο ποστ αναφέρομαι αποκλειστικά εντός κατοικημένης περιοχής και συγκεκριμένα σε στενά.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, corsair04 είπε

Καμία ....

23 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Ειναι σιγουρο αυτο;Εχουμε χτυπησει αλεπου με 60 χλμ και κοντεψε να τρυπησει και το ψυγειο.

15 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Το θεμα ειναι να μην μπλεκουμε τα μπουτια μας

Το θεμα ειναι  οτι οπως πεταχτηκε το γατι,μπορουσε να πεταχτει ενα παιδι.
Αν εχεις ανοιχτο δρομο το ιδιο καλα θα τα δεις και τα 2,εκτος και αν χαζευεις.
Αν πηγαινεις ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ισως προλαβεις να αποφυγεις κατι,σε σχεση με το να πηγαινεις με 100.
Και ας σοβαρευτουμε λιγο,δε μπορω να διαβαζω "και αν σου πεταχτει στα 3 μετρα" και λοιπες βλακειες.

Δε μπορω να εξηγω οτι ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ το να πηγαινεις με 100 σε κατοικημενη.

ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...