Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαθέσιμο budget:

400€

Απόσταση και γωνία θέασης:

3-4 μέτρα, κυρίως ευθεία θέαση 

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο:

Αποκλειστικά Digea και σύνδεση με Xbox

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "):

Μέχρι 43 ίντσες 

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων:

Κανέναν, θα γίνει εγκατάσταση στον τοίχο 

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ):

Smart μόνο

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν :

Όχι άλλα πρέπει να είναι από γνωστή εταιρεία. 

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά):

Πλαίσιο μεν αλλά ας καταλήξουμε στο μοντέλο 

Δεν υπάρχουν τρελές απαιτήσεις, εκτός από το μπάτζετ ουσιαστικά. Προϋπόθεση να είναι γνωστή μάρκα, ξέρετε πως είναι να μιλάς για hisense κτλ σε ανθρώπους που δεν νιώθουν από τεχνολογικά καθόλου. Θα την έχουν την τηλεόραση μέχρι τα βαθιά γεράματα οπότε θα εκτιμηθεί κάποιο δοκιμασμένο μοντελο/εταιρεία. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας 

Δημοσ.

πρόταση, που λογικά θα τη βρεις κ πιο φθηνά από άλλα καταστήματα

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/197668-philips-43hfl6014u-12-43

android ΤV , η cosmote εκεί το πάει, γλυτώνεις το κουτί, από cosmote router θα κουμπώσει κατευθείαν

Επειδή τα γεράματα θα θέλουν κ μπαλίτσα....   :D  

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Kthulhou είπε

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/197668-philips-43hfl6014u-12-43

android ΤV , η cosmote εκεί το πάει, γλυτώνεις το κουτί, από cosmote router θα κουμπώσει κατευθείαν

Δεν το έχω ψάξει με τις Android TVs και τι αναβαθμίσεις παίρνουν σε βάθος χρόνου. Όπως και να χει, δεν βρισκόμαστε στην ίδια πόλη να βοηθάω στο σεταρισμα κάθε φορά. Καλή περίπτωση όμως... 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, CaptainChris είπε

TCL 43 P725 ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα

Όντως φαίνεται καλή περίπτωση 

Τι γνώμη έχετε για την hisense 43a7100f με αυτό το μπάτζετ; 

Δημοσ.

Hisense είναι επίσης πολύ καλές, αν το αποφασίσεις να παρεις την 7300 είναι πολύ καλύτερο μοντέλο αν και περσινό. Η TCL που σού πρότεινα είναι νέο μοντέλο και έχω το περσινό μοντέλο που είναι πάρα πολύ καλή.

Δημοσ.
Στις 19/10/2021 στις 6:54 ΜΜ, thodoris_9 είπε

Όντως φαίνεται καλή περίπτωση 

Τι γνώμη έχετε για την hisense 43a7100f με αυτό το μπάτζετ; 

την έχω πάρει για τους γονείς μου. καλη είναι αλλα οι γωνίες θέασης είναι απαράδεκτες.

έχω και εγώ Samsung με va panel αλλά οι γωνίες θέασης είναι πολύ καλύτερες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, The_Judas είπε

την έχω πάρει για τους γονείς μου. καλη είναι αλλα οι γωνίες θέασης είναι απαράδεκτες.

έχω και εγώ Samsung με va panel αλλά οι γωνίες θέασης είναι πολύ καλύτερες.

Ποια Samsung έχεις, φίλε μου;

Δημοσ.

55αρα παλιότερο μοντέλο (7023).

Είναι καλές όλες οι Samsung στις 43" + με va panel, αλλά τα λογισμικο είναι μέτριο. εγώ εχω αγοράσει και ένα tv box android συνδυαστικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, The_Judas είπε

55αρα παλιότερο μοντέλο (7023).

Είναι καλές όλες οι Samsung στις 43" + με va panel, αλλά τα λογισμικο είναι μέτριο. εγώ εχω αγοράσει και ένα tv box android συνδυαστικά.

Δεν χρειάζονται android, απλή σμαρτ φτάνει. Θα κοιτάξω και τις σαμσουνγκ, είναι τόσα πολλά όμως τα μοντέλα. Έχεις κάτι να προτείνεις; 

Δημοσ.
Στις 18/10/2021 στις 9:05 ΜΜ, Kthulhou είπε

δεν έχω βρει πουθενά τα χαρακτηριστικά της ή κριτικές. τι πάνελ έχει; την έχεις δει απο κοντά;

Δημοσ.

Κοίταξε αυτές:

Samsung Smart Τηλεόραση LED 4K UHD UE43AU7172

Samsung Smart Τηλεόραση LED 4K UHD UE43TU7092

Εφόσον όμως λες ότι είναι για θέαση σε ευθεία ή μικρή γωνία και η Hisense 43A7100F έχει πολύ καλή εικόνα και είναι πολύ φθηνότερη.  Εμένα οι ενστάσεις μου είναι για μεγαλύτερη γωνία θέασης.

Για την TCL 43P715 επίσης έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν την έχω δει από κοντά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...