apos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, billdanos είπε Ε τι, ήθελες αποκλειστικότητα στην προβλεψιμότητα; Τς τς τς Με το ακατάληπτο που έγραψες πριν ήθελες να πεις ότι είμαι κι εγώ προβλέψιμος; Α, ΟΚ, δεκτό, εφόσον προέκυψε μετά από συγκροτημένη και επαγωγική επιχειρηματολογία, χαλάμε εμείς χατήρι; Το δικό μου "ο,τι να ναι παντως" ήταν γιατί νόμιζα ότι σου χάκαρε το προφίλ ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού! Κατσε να βάλω και το χαμογελάκι: Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από apos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, apos είπε Οκ. Μετά το "κρατάτε λάθος" τώρα έχουμε και τα "άχρηστα εικονίδια". Καθόλου προβλέψιμες απαντήσεις. Έγινε. Με κάλυψες 100%. Ναι, θα κάτσει η Apple να ενδιαφερθεί για το 1 τις 100000 που χρησιμοποιεί ΔΙΠΛΟ εικονίδιο για τη μπαταρία... Συγγνώμη φίλε μου αλλά ΕΙΝΑΙ άχρηστα τα εικονίδια. Όλα αυτά. Άντε ας εξαιρέσω για κάποιο λόγο αυτό του traffic, βέβαια εγώ το είχα στα winXP όταν ήμουν 19 χρονών και κατέβαζα eMule. Αν για σένα είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ, οκ, μείνε με το pro του 2020, και αυτό μια χαρά είναι. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από polaki 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, polaki είπε Ναι, θα κάτσει η Apple να ενδιαφερθεί για το 1 τις 100000 που χρησιμοποιεί ΔΙΠΛΟ εικονίδιο για τη μπαταρία... Συγγνώμη φίλε μου αλλά ΕΙΝΑΙ άχρηστα τα εικονίδια. Όλα αυτά. Άντε ας εξαιρέσω για κάποιο λόγο αυτό του traffic, βέβαια εγώ το είχα στα winXP όταν ήμουν 19 χρονών και κατέβαζα eMule. Αν για σένα είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ, οκ, μείνε με το pro του 2020, και αυτό μια χαρά είναι. Από μένα ζητάς συγγνώμη; Από τον εαυτό σου ζήτα καλύτερα που χάνεις χρόνο. Να διαβάσεις αν σε ενδιαφέρει το θρεντ από την αρχή, να διαβάσεις και όλα τα σχόλια και να μην σχολιάζεις ήδη απαντημένα πράγματα για να γλιτώνεις χρόνο! Εκτός θέματος το σχόλιο, πανομοιότυπο με αυτού που του "άρεσε". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, apos είπε Από μένα ζητάς συγγνώμη; Από τον εαυτό σου ζήτα καλύτερα που χάνεις χρόνο. Να διαβάσεις αν σε ενδιαφέρει το θρεντ από την αρχή, να διαβάσεις και όλα τα σχόλια και να μην σχολιάζεις ήδη απαντημένα πράγματα για να γλιτώνεις χρόνο! Εκτός θέματος το σχόλιο, πανομοιότυπο με αυτού που του "άρεσε". Είχες γράψει το παρακάτω, και κάθεσαι και χαλιέσαι για ένα notch το οποίο ειλικρινά ανάθεμα αν θα το προσέχει κανείς, όπως ΚΑΝΕΙΣ δε το προσέχει στο κινητό παρόλο που και εκεί έκραζαν όλοι στην αρχή. Και όλα αυτά επειδή έχεις ένα τρισεκατομμύριο εικονίδια, τα οποία και εσύ ο ίδιος γνωρίζεις πολύ καλά ότι με ιδιαίτερη χαρά τα ξεφορτώνεσαι προκειμένου να έχεις αυτό το τέλειο laptop που λες. Με συγχωρείς αλλά σχολιάζω μόνο εσένα και όχι τους υπόλοιπους, γιατί όλοι οι υπόλοιποι απλά κράζουν (δικαίωμά τους) αλλά χωρίς να προβάλουν σαν επιχείρημα κάποια 3rd party εικονίδια για τα οποία η Apple ούτε καν ξέρει και δεν χρειάζεται να μάθει ότι υπάρχουν, πολύ απλά γιατί απασχολούν το 0,0000001 % του αγοραστικού κοινού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 & https://9to5mac.com/2021/10/20/geekbench-shows-m1-max-offers-up-to-181-faster-graphics-than-previous-16-inch-macbook-pro/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, polaki είπε Είχες γράψει το παρακάτω, και κάθεσαι και χαλιέσαι για ένα notch το οποίο ειλικρινά ανάθεμα αν θα το προσέχει κανείς, όπως ΚΑΝΕΙΣ δε το προσέχει στο κινητό παρόλο που και εκεί έκραζαν όλοι στην αρχή. Και όλα αυτά επειδή έχεις ένα τρισεκατομμύριο εικονίδια, τα οποία και εσύ ο ίδιος γνωρίζεις πολύ καλά ότι με ιδιαίτερη χαρά τα ξεφορτώνεσαι προκειμένου να έχεις αυτό το τέλειο laptop που λες. Με συγχωρείς αλλά σχολιάζω μόνο εσένα και όχι τους υπόλοιπους, γιατί όλοι οι υπόλοιποι απλά κράζουν (δικαίωμά τους) αλλά χωρίς να προβάλουν σαν επιχείρημα κάποια 3rd party εικονίδια για τα οποία η Apple ούτε καν ξέρει και δεν χρειάζεται να μάθει ότι υπάρχουν, πολύ απλά γιατί απασχολούν το 0,0000001 % του αγοραστικού κοινού. Πραγματικά δεν μπορώ να ασχοληθώ ξανά με το θέμα επειδή κάποιος έκανε jump in στη μέση και απομονώνει μέρος αυτών που είπα. Έχω γράψει πολλά περισσότερα από αυτό που γράφεις και ξαναγράφεις. Χάνουμε τον χρόνο μας όλοι. Όλα είναι γραμμένα στα προηγούμενα σχόλια. Καλή σου μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 30 minutes ago, apos said: Πραγματικά δεν μπορώ να ασχοληθώ ξανά με το θέμα επειδή κάποιος έκανε jump in στη μέση και απομονώνει μέρος αυτών που είπα. Έχω γράψει πολλά περισσότερα από αυτό που γράφεις και ξαναγράφεις. Χάνουμε τον χρόνο μας όλοι. Όλα είναι γραμμένα στα προηγούμενα σχόλια. Καλή σου μέρα. Πάμε παρακάτω τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 ...και η χαρά δεν την αφήνει... Δεν περίμενα καθόλου ότι στο full screen θα μπει μαύρη γραμμή. Δεν είχε αναφερθεί καθόλου σε προηγούμενο σχόλιο προς εμένα. Πραγματικα δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου εκεί. Τώρα που έμαθα πώς θα λειτουργεί ας αλλάξω γνώμη. Προσωπικά έχω πάει παρακάτω, θα σου πρότεινα να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 10 minutes ago, apos said: ...και η χαρά δεν την αφήνει... Δεν περίμενα καθόλου ότι στο full screen θα μπει μαύρη γραμμή. Δεν είχε αναφερθεί καθόλου σε προηγούμενο σχόλιο προς εμένα. Πραγματικα δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου εκεί. Τώρα που έμαθα πώς θα λειτουργεί ας αλλάξω γνώμη. Προσωπικά έχω πάει παρακάτω, θα σου πρότεινα να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Μα από την αρχή ήμουν παρακάτω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, billdanos είπε Μα από την αρχή ήμουν παρακάτω! Και παρακάτω είσαι και μπροστά είσαι. Είπαμε, δεν χαλάμε χατήρια, ειδικά σε moderators και ακόμα πιο ειδικά σε super moderators. Άντε τώρα, έχει αλλού Apple Watch (και δεν εννοώ το ρολόι). Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2021 από apos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Στις 20/10/2021 στις 8:26 ΜΜ, billdanos είπε Είναι απλό. Αν θες δεκάδες άχρηστα εικονίδια απλωμένα στην πάνω μπάρα (κάποια και διπλά για το ίδιο πράγμα), πιθανόν θα πρέπει να περιμένεις τα πρώτα reviews για το πως συμπεριφέρεται αυτό το σημείο της κάμερας. Εκτιμώ πως θα έχουν φροντίσει ώστε να μην καλύπτει τίποτα. Αν μπροστά σε μια mini led οθόνη με αυτή τη φωτεινότητα, τα 120hz και όλα τα αλλα χαρακτηριστικά, εσυ θεωρείς πιο σημαντικά τα εικονίδια ενός plug-in που σου δείχνουν συνεχώς τη θερμοκρασία, τον δίσκο, τα data traffic κλπ, τότε μάλλον θα πρέπει να επιλέξεις κάτι άλλο. Ειλικρινά, σιγά την οθόνη. Υπάρχουν τόσα άλλα windows laptops τα οποία όχι μόνο είναι 120Hz αλλά είναι και OLED και καλύπτουν περισσότερο colour space από αυτήν στο καινούργιο MacBook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 https://www.anandtech.com/show/17024/apple-m1-max-performance-review/2 Πατησε κορυφη και μαλλον θα γινει το ιδιο οπως με τα Αseries σε iphone/ipad που ειναι πολυ μπροστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskap Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Στις 19/10/2021 στις 10:57 ΠΜ, apos είπε Αναμένουμε εντυπώσεις Το πρώτο που παρατήρησα είναι ότι το 16αρι, έχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος με το 15αρι σε διαστάσεις. Το nodge, δεν το έχω παρατηρώ καθόλου, και η οθόνη απλά απίστευτη και τέλος το Xcode κάνει ακόμα 500 εκατομμύρια ώρες για να κάνει update 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα