apos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, KostasKri είπε Είναι best of both worlds. Σου το δίνει, αν δεν το θες το κρύβεις, αν το θες εκμεταλλεύεσαι τον χώρο του menu bar. Δεν καταλαβαίνω το όλο hate από την στιγμή που η κάμερα χρειάζεται, faceID ή όχι. Κανένα best of both worlds βρε συ. Εγώ λέω κάτι συγκεκριμένο, εσύ όχι. Εγώ λέω ότι πριν δεν υπήρχε notch και τώρα υπάρχει. Fact. Εσύ ορίζεις το πάχος ΑΥΤΟΥ του bezel ως ιδανικό, ενώ δεν υπάρχει αντικειμενικά αποδεκτη τιμή. Απο εκεί και πέρα δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση νομίζω. Εσύ λες ότι η ιδέα της Apple ήταν σωστή (φτάνουμε λοιπόν σε αυτό που περιπαικτικά έλεγα πριν, αλλά φαίνεται ότι η πραγματικότητα μας ξεπερνάει, ότι δηλαδή ΕΥΤΥΧΩΣ που βάλαμε το notch), εγώ λέω ότι η Apple συνεχίζει το καρκίνωμα που εφηύρε το 2017, περισσότερο ως επίδειξη δύναμης, πάρα ως ανάγκη. Επίσης λέω ότι στατιστικά (δεν σε ξέρω άρα δεν μιλάω για σένα προσωπικά) υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ που προκειμένου να μην βρουν ψεγάδι στην Apple, τα βρίσκουν όλα καλώς καμωμένα. Όπως βρήκαν ολόσωστη την κίνηση να βγει το HDMI το 2016 και τώρα που επέστρεψε δεν σχολιάζουν, όπως έβρισκαν τρομερά πειστικό το επιχείρημα ότι οι μεγάλες οθόνες δεν είναι βολικές και τώρα αν υπήρχε Pro Super Max θα το έπαιρναν, όπως χλεύαζαν τους πάντες σε antenna και bend gate, όπως όπως όπως. Όταν λοιπόν έρθει η ώρα (γιατί κάποια στιγμή θα έρθει) να φύγει το αντικειμενικά παρά φύσει τσουτσούνι από κινητά και λάπτοπ της Apple, οι ίδιοι ή δεν θα θυμούνται τίποτα από τα σημερινά ή ακόμα χειρότερα, θα βγαίνουν και από πάνω. Άρα, τι κάνει όποιος πάει να βγάλει άκρη τώρα μαζί τους; χάνει τον χρόνο του, γιατί πραγματικά δεν τους πιάνεις από πουθενά. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από apos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasKri Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, apos είπε Κανένα best of both worlds βρε συ. Εγώ λέω κάτι συγκεκριμένο, εσύ όχι. Εγώ λέω ότι πριν δεν υπήρχε notch και τώρα υπάρχει. Fact. Εσύ ορίζεις το πάχος ΑΥΤΟΥ του bezel ως ιδανικό, ενώ δεν υπάρχει αντικειμενικά αποδεκτη τιμή. Απο εκεί και πέρα δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση νομίζω. Εσύ λες ότι η ιδέα της Apple ήταν σωστή (φτάνουμε λοιπόν σε αυτό που περιπαικτικά έλεγα πριν, αλλά φαίνεται ότι η πραγματικότητα μας ξεπερνάει, ότι δηλαδή ΕΥΤΥΧΩΣ που βάλαμε το notch), εγώ λέω ότι η Apple συνεχίζει το καρκίνωμα που εφηύρε το 2017, περισσότερο ως επίδειξη δύναμης, πάρα ως ανάγκη. Επίσης λέω ότι στατιστικά (δεν σε ξέρω άρα δεν μιλάω για σένα προσωπικά) υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ που προκειμένου να μην βρουν ψεγάδι στην Apple, τα βρίσκουν όλα καλώς καμωμένα. Όπως βρήκαν ολόσωστη την κίνηση να βγει το HDMI το 2016 και τώρα που επέστρεψε δεν σχολιάζουν, όπως έβρισκαν τρομερά πειστικό το επιχείρημα ότι οι μεγάλες οθόνες δεν είναι βολικές και τώρα αν υπήρχε Pro Super Max θα το έπαιρναν, όπως χλεύαζαν τους πάντες σε antenna και bend gate, όπως όπως όπως. Όταν λοιπόν έρθει η ώρα (γιατί κάποια στιγμή θα έρθει) να φύγει το αντικειμενικά παρά φύσει τσουτσούνι από κινητά και λάπτοπ της Apple, οι ίδιοι ή δεν θα θυμούνται τίποτα από τα σημερινά ή ακόμα χειρότερα, θα βγαίνουν και από πάνω. Άρα, τι κάνει όποιος πάει να βγάλει άκρη τώρα μαζί τους; χάνει τον χρόνο του, γιατί πραγματικά δεν τους πιάνεις από πουθενά. Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι, απλά πραγματικά, τα νούμερα δείχνουν ότι ο κόσμος δεν νοιάζεται. Το ότι ένα κομμάτι του tech world που είμαστε μέλη του, πιστεύει κάτι δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για την Apple. Γιατί ο χρήστης που έχει iPhone, δεν θα ασχοληθεί ποτέ με το notch. Είναι κομμάτι του τηλεφώνουν και δεν του δίνει σημασία, όπως δεν του δίνω κι εγώ. Είτε είναι εκεί είτε δεν είναι δεν με απασχολεί. Χρειάζεται για το faceID που λατρεύω (δεν θέλω να γυρίσω σε fingerprint προσωπικά) οπότε δεν έχω να πω κάτι. Τώρα για το λάπτοπ, πραγματικά φέτος μας έδωσε οθονάρες, ότι καλύτερ money can buy σε ένα λάπτοπ, κι εμείς συζητάμε για το notch που αντικειμενικά δεν θα το δει κανείς, και δεν θα ασχοληθεί κανείς εκεί που είναι γιατί απλά το πιθανότερο είναι να κάνει blend in στο λειτουργικό. Μου φαίνεται πολύ τραγικό αυτό απλά. 12 σελίδες σχόλια σε ένα άρθρο για λάπτοπ που κάνουν επανάσταση στον χώρο και είναι πλέον μονόδρομος για πολύ κόσμο που δουλεύει επαγγελματικές εφαρμογές, και απλά μιλάμε για το αν έπρεπε να έχει notch ή όχι... Πραγματικά ΔΕΝ είναι όμορφο αν όλη η οθόνη δείχνει κάτι, αλλά με τον τρόπο που θα "κρύβεται" θα έπρεπε να είναι αδιάφορο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Στις 18/10/2021 στις 9:36 ΜΜ, billdanos είπε Το νοτς είναι μέσα στα όρια που το MAC OS έχει την menu bar που βρίσκεται εκεί πάνω σε όλα τα apps. Άρα δεν θα τη δεις πουθενά μέσα στο χώρο που θα δουλευεις στις διάφορες εφαρμογές μιας και θα βρίσκεται πάντα στο χώρο του μενού. Αντίστοιχα και στα περισσότερα βίντεο που θα βλέπεις θα βρίσκεται μέσα στα όρια της πάνω μαύρης μπάρας. Μιλάμε μια mini led οθόνη HDR στα 120Hz και ασχολούμαστε με το notch... 😛 Ναι και θα είναι πάνω στο menu bar όπου θα βρίσκονται τα μενού των προγραμμάτων... δεν θα υπάρχει πρόβλημα λογικά. Ειλικρινά αυτά που λέτε τα σκέφτεστε πριν τα πείτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, KostasKri είπε Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι, απλά πραγματικά, τα νούμερα δείχνουν ότι ο κόσμος δεν νοιάζεται. Το ότι ένα κομμάτι του tech world που είμαστε μέλη του, πιστεύει κάτι δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για την Apple. Γιατί ο χρήστης που έχει iPhone, δεν θα ασχοληθεί ποτέ με το notch. Είναι κομμάτι του τηλεφώνουν και δεν του δίνει σημασία, όπως δεν του δίνω κι εγώ. Είτε είναι εκεί είτε δεν είναι δεν με απασχολεί. Χρειάζεται για το faceID που λατρεύω (δεν θέλω να γυρίσω σε fingerprint προσωπικά) οπότε δεν έχω να πω κάτι. Τώρα για το λάπτοπ, πραγματικά φέτος μας έδωσε οθονάρες, ότι καλύτερ money can buy σε ένα λάπτοπ, κι εμείς συζητάμε για το notch που αντικειμενικά δεν θα το δει κανείς, και δεν θα ασχοληθεί κανείς εκεί που είναι γιατί απλά το πιθανότερο είναι να κάνει blend in στο λειτουργικό. Μου φαίνεται πολύ τραγικό αυτό απλά. 12 σελίδες σχόλια σε ένα άρθρο για λάπτοπ που κάνουν επανάσταση στον χώρο και είναι πλέον μονόδρομος για πολύ κόσμο που δουλεύει επαγγελματικές εφαρμογές, και απλά μιλάμε για το αν έπρεπε να έχει notch ή όχι... Πραγματικά ΔΕΝ είναι όμορφο αν όλη η οθόνη δείχνει κάτι, αλλά με τον τρόπο που θα "κρύβεται" θα έπρεπε να είναι αδιάφορο. Αν με το "νούμερα" εννοείς πωλήσεις, επίτρεψέ μου να πω ότι το προσεγγίζεις λάθος. Υπάρχουν πολλά κριτήρια με τα οποία αγοράζει κάποιος ένα tech προϊόν. Κάποια είναι deal breakers, κάποια όχι. Το αν το notch δεν είναι deal breaker για τους περισσότερους, δεν το καθιστά αυτόματα και αυτονόητα αποδεκτό feature για τον αγοραστή. Κοινώς, μπορεί κάποιος να το αγοράσει γιατί σύμφωνα με τις ανάγκες / συνήθειες /whatever θέλει να πάρει Apple συσκευή (όπως εγώ το iPhone και ενδεχομένως και ένα Mac, όταν αποσύρω το τωρινό) και να λέει ταυτόχρονα "τι μλκς είστε στην Apple με το notch" ή "το HDMI που βγάλατε και με αναγκάζετε να πάρω αντάπτορα να σας κάτσει στον λαιμό, βλάκες". Υγιέστερο μου κάνει αυτό, από το να τα βρίσκει όλα σωστά για την αγαπημένη του εταιρεία. Για να μην το συνεχίζουμε και κουράζουμε, σέβομαι ειλικρινά την άποψή σου αλλά θέλω να σου πω ότι τα κομμάτια που αναφέρεις ως αντικειμενικά, δεν είναι. Δεν σημαίνει ότι δεν ξενερώνει πολύς κόσμος με το notch επειδή εσένα προσωπικά (και φυσικά σε πολλούς άλλους) σου φαίνεται transparent. Υπάρχουν και άλλοι που δεν μπορούν να το χωνέψουν και στο iPhone τους ακόμα. Είναι παρά φύσει. Αυτό είναι αντικειμενικό. Το αν πειράζει κάποιον ή όχι είναι τέρμα υποκειμενικό. Το δεύτερο και σημαντικότερο σχόλιο είναι ότι η Apple την επανάσταση την έκανε πέρσι. Όχι φέτος. Αν πχ στο περσινό M1 είχε βάλει το notch αν μου έλεγες "τι ασχολείσαι;", θα το καταλάβαινα περισσότερο. Φέτος παρουσίασε τα περσινά on steroids που είναι φυσικά τρομερά μηχανήματα (το ανέφερα σχεδόν σε κάθε προηγούμενο σχόλιό μου) με πολύ υψηλότερο starting price και notch. Γιατί σου φαίνεται λοιπόν περίεργο που σχολιάζεται; Η επανάσταση όπως προείπα πέρσι έγινε. Φέτος έχτισε πάνω σε αυτό και ένα από αυτά που επέλεξε να κάνει είναι να βάλει και notch. Επιλογή της ήταν, όχι αναγκαίο κακό. Θα σχολιαστεί λοιπόν και δικαίως. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2021 από apos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 6 minutes ago, Losraio said: Ναι και θα είναι πάνω στο menu bar όπου θα βρίσκονται τα μενού των προγραμμάτων... δεν θα υπάρχει πρόβλημα λογικά. Ειλικρινά αυτά που λέτε τα σκέφτεστε πριν τα πείτε; Εμείς ναι, εσύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Θεέ μου, κάνε το επόμενο Mac να έχει κάτι μέσα στην οθόνη για να μου κρύβει το μισό μενού. Πώς δεν το έχουν σκεφτεί ακόμα απορώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, apos είπε Θεέ μου, κάνε το επόμενο Mac να έχει κάτι μέσα στην οθόνη για να μου κρύβει το μισό μενού. Πώς δεν το έχουν σκεφτεί ακόμα απορώ! Άστο μην ασχολείσαι, με apple fanboys δεν βγάζεις άκρη ό,τι και να πεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasKri Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 19 λεπτά πριν, Losraio είπε Άστο μην ασχολείσαι, με apple fanboys δεν βγάζεις άκρη ό,τι και να πεις... Ενώ με όλους τους άλλους που σχολιάζουν εδω μέσα βγάζεις θες να μας πεις.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 3 hours ago, apos said: Θεέ μου, κάνε το επόμενο Mac να έχει κάτι μέσα στην οθόνη για να μου κρύβει το μισό μενού. Πώς δεν το έχουν σκεφτεί ακόμα απορώ! 2 hours ago, Losraio said: Άστο μην ασχολείσαι, με apple fanboys δεν βγάζεις άκρη ό,τι και να πεις... Ναι βρε οκ, απλώστε καμια 10αριά άχρηστα εικονίδια ακόμη πάνω στην μπάρα! Χτύπησε ο ψυχαναγκασμός μου κόκκινο που τα θέλω όλα καθαρά και διακριτικά και αγχώθηκα! Να σας στείλω μερικά apps να κρύψετε και τίποτα? 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 29 λεπτά πριν, billdanos είπε Ναι βρε οκ, απλώστε καμια 10αριά άχρηστα εικονίδια ακόμη πάνω στην μπάρα! Χτύπησε ο ψυχαναγκασμός μου κόκκινο που τα θέλω όλα καθαρά και διακριτικά και αγχώθηκα! Να σας στείλω μερικά apps να κρύψετε και τίποτα? 😛 Οκ. Μετά το "κρατάτε λάθος" τώρα έχουμε και τα "άχρηστα εικονίδια". Καθόλου προβλέψιμες απαντήσεις. Έγινε. Με κάλυψες 100%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 24 minutes ago, apos said: Οκ. Μετά το "κρατάτε λάθος" τώρα έχουμε και τα "άχρηστα εικονίδια". Καθόλου προβλέψιμες απαντήσεις. Έγινε. Με κάλυψες 100%. Είναι απλό. Αν θες δεκάδες άχρηστα εικονίδια απλωμένα στην πάνω μπάρα (κάποια και διπλά για το ίδιο πράγμα), πιθανόν θα πρέπει να περιμένεις τα πρώτα reviews για το πως συμπεριφέρεται αυτό το σημείο της κάμερας. Εκτιμώ πως θα έχουν φροντίσει ώστε να μην καλύπτει τίποτα. Αν μπροστά σε μια mini led οθόνη με αυτή τη φωτεινότητα, τα 120hz και όλα τα αλλα χαρακτηριστικά, εσυ θεωρείς πιο σημαντικά τα εικονίδια ενός plug-in που σου δείχνουν συνεχώς τη θερμοκρασία, τον δίσκο, τα data traffic κλπ, τότε μάλλον θα πρέπει να επιλέξεις κάτι άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, billdanos είπε Είναι απλό. Αν θες δεκάδες άχρηστα εικονίδια απλωμένα στην πάνω μπάρα (κάποια και διπλά για το ίδιο πράγμα), πιθανόν θα πρέπει να περιμένεις τα πρώτα reviews για το πως συμπεριφέρεται αυτό το σημείο της κάμερας. Εκτιμώ πως θα έχουν φροντίσει ώστε να μην καλύπτει τίποτα. Αν μπροστά σε μια mini led οθόνη με αυτή τη φωτεινότητα, τα 120hz και όλα τα αλλα χαρακτηριστικά, εσυ θεωρείς πιο σημαντικά τα εικονίδια ενός plug-in που σου δείχνουν συνεχώς τη θερμοκρασία, τον δίσκο, τα data traffic κλπ, τότε μάλλον θα πρέπει να επιλέξεις κάτι άλλο. Απάντηση ακόμα πιο προβλέψιμη και από το ότι θα μπει smiley στο τέλος. Πώς μπλέκεις την ύπαρξη του notch με το αν η οθόνη θα είναι mini led ή θα έχει 120 Hz, μόνο εσύ το ξέρεις. Βασικά και οι υπόλοιποι το ξέρουμε, γιατί είναι η γνωστή τεχνική "απαντάω κάτι άλλο για να μην απαντήσω στην ουσία ". Γιατί φυσικά η απάντησή σου για την ουσία είναι απερίγραπτη. Έδωσα με ένα παράδειγμα του δευτερολέπτου μια απλή απάντηση στο ότι δεν είναι ΤΟΣΟ απλά τα πράγματα όσο σπεύδετε όλοι οι καλοθελητές να πείτε. Υπάρχουν διάφορα use cases που το notch μπορεί να δημιουργήσει θέμα και τα έχουμε πει και πιο πάνω. Αλλά η ουσία δεν είναι αυτή. Η ουσία είναι ότι υπάρχουν άτομα που και καβουρδιστήρι να τους δώσει η Apple θα βγουν να πουν "ευτυχώς που έβγαλε καβουρδιστήρι". Και με αυτά τα άτομα δεν τα βάζεις γιατί έχεις χάσει την ώρα σου μαζί τους εξ ορισμού. Είναι πρωτόγνωρο να γίνονται τέτοιες κουβέντες με Mac & iPhone users, το καταλαβαίνω. Δεν έχει (πια) βαρύτητα το "πρέπει να επιλέξεις κάτι άλλο" που ακούγεται βαρύγδουπο όταν το λες σε έναν πχ Android user. Ναι λοιπόν, ευτυχώς που έβαλε το notch η Apple. ΥΓ: το ποσοστό μπαταρίας στο iPhone 13 με το μικρότερο notch φαίνεται καλά ή θέλει πάλι down gesture; Γιατί στο 12ράκι το pro μου δεν φαίνεται Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από apos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 1 hour ago, apos said: Απάντηση ακόμα πιο προβλέψιμη και από το ότι θα μπει smiley στο τέλος. Πώς μπλέκεις την ύπαρξη του notch με το αν η οθόνη θα είναι mini led ή θα έχει 120 Hz, μόνο εσύ το ξέρεις. Βασικά και οι υπόλοιποι το ξέρουμε, γιατί είναι η γνωστή τεχνική "απαντάω κάτι άλλο για να μην απαντήσω στην ουσία ". Γιατί φυσικά η απάντησή σου για την ουσία είναι απερίγραπτη. Έδωσα με ένα παράδειγμα του δευτερολέπτου μια απλή απάντηση στο ότι δεν είναι ΤΟΣΟ απλά τα πράγματα όσο σπεύδετε όλοι οι καλοθελητές να πείτε. Υπάρχουν διάφορα use cases που το notch μπορεί να δημιουργήσει θέμα και τα έχουμε πει και πιο πάνω. Αλλά η ουσία δεν είναι αυτή. Η ουσία είναι ότι υπάρχουν άτομα που και καβουρδιστήρι να τους δώσει η Apple θα βγουν να πουν "ευτυχώς που έβγαλε καβουρδιστήρι". Και με αυτά τα άτομα δεν τα βάζεις γιατί έχεις χάσει την ώρα σου μαζί τους εξ ορισμού. Είναι πρωτόγνωρο να γίνονται τέτοιες κουβέντες με Mac & iPhone users, το καταλαβαίνω. Δεν έχει (πια) βαρύτητα το "πρέπει να επιλέξεις κάτι άλλο" που ακούγεται βαρύγδουπο όταν το λες σε έναν πχ Android user. Ναι λοιπόν, ευτυχώς που έβαλε το notch η Apple. ΥΓ: το ποσοστό μπαταρίας στο iPhone 13 με το μικρότερο notch φαίνεται καλά ή θέλει πάλι down gesture; Γιατί στο 12ράκι το pro μου δεν φαίνεται Ναι εντάξει καταλάβαμε. Εγώ ειδικά από την αρχή όπως λες κι εσυ, αλλά κάθε φορά έχει πλάκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, billdanos είπε Ναι εντάξει καταλάβαμε. Εγώ ειδικά από την αρχή όπως λες κι εσυ, αλλά κάθε φορά έχει πλάκα! Ο,τι να ναι! Καληνύχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 30 minutes ago, apos said: Ο,τι να ναι! Καληνύχτα Ε τι, ήθελες αποκλειστικότητα στην προβλεψιμότητα; Τς τς τς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα