Προς το περιεχόμενο

Νέα μέλη 14 και 16 ιντσών στην οικογένεια MacBook Pro, με κορυφαίες επιδόσεις και...notch

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πανίσχυρα μηχανήματα αλλά με τους περιορισμούς που υπάρχουν πλέον στo software λόγω αρχιτεκτονικής ,νομίζω ειναι αχρειαστα μηχανήματα για το μέσο user και πάνε καθαρά για επαγγελματίες . Το απλό Μακ νομίζω καλύπτει το 90% όσων θες να κάνεις στο macos και γενικά σε έναν υπολογιστή, εκτός και αν είσαι gamer  ..

Επεξ/σία από Choronzon
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με συγχωρείτε βρε αδέρφια, αλλά τι σας φταίει η apple για τις τιμές; Οι επεξεργαστές λέγονται «pro & max”. Το ότι στην Ελλάδα χρειαζόμαστε όλοι μας ένα pro μηχάνημα για το fb και το Netflix, δεν φταίει η apple, όπως επίσης η Ελλάδα δεν είναι η κύρια αγορά της. Οποίος έχει τα βαλάντια και θα του τα κάνει απόσβεση ένα τέτοιο μηχανάκι, με τις ευλογίες μου! Είναι “state of the art”. Οι υπόλοιποι (και γώ μεταξύ αυτών), θα βολευτούμε με τον M1. Αυτά…

Επεξ/σία από vasilis77
  • Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

προσεχουμε και λιγο την ορθογραφια μας οταν παμε να κανουμε τους ξυπνιους....

εκτός από την τελευταία πρόταση σου θα συμφωνήσω.

12 ώρες πριν, lasithi12 είπε

sorry mate γραφιστας ειμαι, οχι καθηγητης

και εγώ γραφίστας είμαι φίλε μου και λυπάμαι που το λες και σαν δικαιολογία...

Στα άρθρου υπέροχα τα laptos αλλά αυτό το notch μου έκατσε άσχημο.

Επεξ/σία από nefos78

το μονο "ασχημο" ειναι το hdmi, μια χαρα ηταν με την thunderbolt θυρα και οποιος θελει βαζει adaptor...

Οπότε υποθέτω πως όλοι εσείς που κράζετε, θα προτιμούσατε να μην έχει notch και να είναι το bezel πιο μεγάλο παρά τώρα που μπορείς να αξιοποιήσεις και τον χώρο αυτό για το menu bar. Πραγματικά ό,τι να 'ναι παιδιά.

Υπέροχα μηχανήματα.

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Οπότε υποθέτω πως όλοι εσείς που κράζετε, θα προτιμούσατε να μην έχει notch και να είναι το bezel πιο μεγάλο παρά τώρα που μπορείς να αξιοποιήσεις και τον χώρο αυτό για το menu bar. Πραγματικά ό,τι να 'ναι παιδιά.

Υπέροχα μηχανήματα.

Φίλε μου οι περισσότεροι που κράζουν το notch μου θυμίζουν το παρακάτω…

1848529174_2021-10-1910_01_16.png.3903e57f06079231ae64df3ae0473e5f.png

Επεξ/σία από AtiX

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, ocelotgr είπε

Γιατί θα πρέπει να ξυριζουμε κ τις μύτες μας πλέον. 

Τις τρίχες στη μύτη και τις ρυτίδες μας θα τις βλέπουν όλοι πλέον με την πιο αναλυτική κάμερα που έβαλαν.

Δεν ήταν και τόσο απαραίτητη αυτή η αναβάθμιση :)

Επεξ/σία από caasi70

13 ώρες πριν, papp0us είπε

Εντωμεταξυ "pro"  16άρι Macbook με 16GB RAM ,2400. Καλή τιμή. Θες 32GB; Ωραία πάρε με M1 Max και 3500$, οχι με "απλό Μ1 Pro δε βγαίνει 32GB Sorry not sorry.

Ιν αδερ νιουζ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΑΡΕΣ οι νέοι M1. 

Μπορείς να προσθέσεις BTO. Μάλλον δεν είδες την παρουσίαση. ο Pro πάει μέχρι 32GB, ο MAX μέχρι 64GB. Επίσης πάνε μέχρι 4TB SSD

Ας πώ και εγώ την αποψάρα μου.

Συν

Το Soc είναι ότι πιο γρήγορο κυκλοφορεί.

Η αυτονομία είναι στο θεό για όσους την χρειάζονται

Τα thermals (τουλάχιστον στον m1 που ξέρουμε) είναι τέλεια

Πλην

1) Δεν είναι ακόμα ώριμο το νέο οικοσύστημα θέλει χρόνο να έχεις τα πάντα γραμμένα σε native και όχι Rosetta . Θα γίνει βέβαια αυτό.

2) Ένας Gamer δεν θα έπαιρνε Mac. Άκομα και αυτοί που παίρνουν κάτι gaming laptop κατα την γνώμη  μου πεταμένα λεφτα δίνουν.

3) Το νέα MacBook είναι εξαιρετικά αν είσαι γραφίστας, αρχιτέκτονας ή κάτι σχετικό (επιτυχημένος youtuber; )

4) H εμφάνιση είναι κατα την γνώμη μου 5 χρόνια πίσω και με το σεμεδάκι αηδία. 'Η επιστροφή των θυρών HDMI λάθος

5) Τα 1,6 κιλά ξεφεύγουν κάπως από την κατηγορία του Ultrabook. 

Για τα 4/5 (σε hi end) δείτε το Dell XPS 9310 2-in-1 (1,3 Kg) πού έχει και Windows Hello (FaceTime). Υπάρχει μοντέλο 4κ και OLED. Επίσης είναι touch και υποστηρίζει γραφίδα. Στα μείον του τα thermals (όχι κάτι τραγικό) και η αυτονομία που στο 4k με βγάζει πραγματικά γύρω στις 6 ώρες αλλα σπάνια να βγεί από πρίζα παρα μόνο σε παρουσιάσεις και meeting και αυτό για ευελιξία. Δουλεύοντας σε Visual Studio δεν έχω πρόβλημα performance πουθενά ενώ για office productivity νμζ και laptop των 500 ευρώ κάνει.

Spoiler

Rent Dell XPS 13 9310 Laptop - Intel® Core™ i7-1185G7 - 16GB - 512GB SSD -  Intel® Iris® Xe Graphics from €79.90 per month

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, apos είπε

Περίμενα το τέλειο λάπτοπ τόσους μήνες... Και έδωσαν το τέλειο λάπτοπ με notch... Κάτι πέθανε μέσα μου...

Τα Mac δεν προορίζονται για games, και το notch είναι πάνω στη top bar οπότε δεν ενοχλέι,  τώρα βέβαια εάν βλέπεις μια ταινία θα υπάρχει ενα θεματάκι

Edit: άκυρο η ταινίες έχουν μαύρο περιθώριο πάνω και κάτω οπότε και εκεί οκ

Επεξ/σία από hariskap

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...