aggelos1979 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, Αρχάριος στη γυμναστική εδώ, ψάχνω ένα γυμναστήριο κοντά στην περιοχή μου (Δάφνη - Άγιος Δημήτριος) για πρωινές κυρίως ώρες. Ξέρω πως το yava έχει υποκατάστημα στον Άγιο Δημήτριο αλλά δεν ακούω τα καλύτερα. Γνώμες;
greekfragma Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Αν το οικονομικό δεν είναι θέμα να πας εδώ. https://betheonenumber1.gr/epikoinonia/ Εξαιρετικά παιδιά ο Δημήτρης και η Ελπίδα. 1000 φορές από την αηδία και το συνωστισμό των Yava
aggelos1979 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Η αλήθεια είναι πως έχω αρκετά σφιχτό μπάτζετ όχι πάνω από 150 το χρόνο. Γι'αυτό πήγε κατευθείαν το μυαλό μου στα yava, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο τόσο φθηνό.
greekfragma Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, aggelos1979 είπε Η αλήθεια είναι πως έχω αρκετά σφιχτό μπάτζετ όχι πάνω από 150 το χρόνο. Γι'αυτό πήγε κατευθείαν το μυαλό μου στα yava, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο τόσο φθηνό. δεν υπάρχει...το ξεχνάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα