Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εγκατεστημένο το messenger στο κινητό μου. Αν μου έχει στείλει κάποιος μήνυμα εκεί και εγώ συνδεθώ στο Internet τότε με ειδοποιεί και εμφανίζεται το μήνυμα, αυτό σημαίνει πως η εφαρμογή κάνει μια εκκίνηση όταν ανοίγω το κινητό μου και περιμένει ποτέ θα μπω στο intenet για να με ειδοποιήσει. 

Υπάρχει τρόπος να σταματήσω την εφαρμογή από την εκκίνηση; Θέλω δηλαδή η εφαρμογή να ανοίγει και να με ειδοποιεί όταν μόνο την ανοίγω εγώ. Όσο κι αν έψαξα δεν εντόπισα το menu. 

• Like 1
Δημοσ.

Εφοσον δεν εισαι root, μπορεις να το κανεις μεσω adb με το appops οπως λεει εδω. Αλλα γενικα μην περιμενεις θαυματα.
Πιο ευκολο ειναι να βαλεις ενα greenify και να το τρεχεις καθε οποτε θες ωστε να κλεινει εντελως την εφαρμογη και να μην τρεχει στο background.
https://android.stackexchange.com/questions/209327/disable-autostart-on-boot-and-restrict-background-execution

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις , φροντίδα συσκευής , μπαταρία , διαχείριση ισχύος εφαρμογών , εφαρμογές σε πλήρη αδράνεια όπως φαίνεται στην εικόνα , έπειτα θα δείς την άλλη εικόνα και θα προσθέσεις τις εφαρμογές που θέλεις να μην εκτελούνται ποτέ στο παρασκήνιο

Screenshot_20211019-183359_Device care_1_1.jpg

Screenshot_20211019-183427_Device care_1.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 24/10/2021 στις 3:58 ΜΜ, geo1st487 είπε

Basilhs23 τελικά έκανες αυτο που σου είπα και έγινε αυτό που ήθελες με το messenger;

Ναι το έκανα και δούλεψε! Όλα οκ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...