Jim745 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 καλησπερα, ειναι 2 σχολες που σκεφτομαι να δηλωσω, μπορει να μου πει καποιος το επιπεδο των σχολων και γενικα τη φημη τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pi314 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΕΚΠΑ. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από pi314 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_panel Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Απο αποψη φημης και μονο, ΕΚΠΑ! Το ΠΑΔΑ ειναι πρωην ΤΕΙ κ εχει μονο μερικα χρονακια υπαρξης, το ΕΚΠΑ πλησιαζει τα 200 χρονια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 ΠΑΔΑ μονο αν δεν εχεις αλλη επιλογη. Θα ειναι παντα δευτερο (μην πω τελευταιο). Δίκαιο, άδικο δεν ξέρω, αλλα δεν σε νοιαζει κιολας. Μην μπλεξεις με παδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jim745 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 συγγνωμη σε ολους που αργησα να απαντησω απλα δεν ειχα πολυ χρονο αυτο το διαστημα. Στις 18/10/2021 στις 9:45 ΜΜ, Michelanjelo είπε ΠΑΔΑ μονο αν δεν εχεις αλλη επιλογη. Θα ειναι παντα δευτερο (μην πω τελευταιο). Δίκαιο, άδικο δεν ξέρω, αλλα δεν σε νοιαζει κιολας. Μην μπλεξεις με παδα δεν εχω ακουσει και πολλα γι'αυτο το πανεπιστημιο, σε τι κατασταση ειναι γενικοτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, Jim745 είπε συγγνωμη σε ολους που αργησα να απαντησω απλα δεν ειχα πολυ χρονο αυτο το διαστημα. δεν εχω ακουσει και πολλα γι'αυτο το πανεπιστημιο, σε τι κατασταση ειναι γενικοτερα? Σε δύσκολη.. θα αλλάξει (λογικά) σε πανεπιστήμιο εφαρμογών. Για διδακτορικά (αν κανείς καημένος πήγε) δεν υπήρχε τεχνογνωσία οπότε οι πρώτοι διδάκτορες θα περάσαν δύσκολα και ενδεχομένως ως παν εφαρμογών να μην μπορεί να χορηγεί διδακτορικά. Είναι ένα τμήμα που βγάζει κυρίως επαγγελματίες και όχι επιστήμονες, με μειωμένα επαγγελματικά δικαιώματα (μηχανικοί), ελαχιστότατη ακαδημαϊκη αναγνώριση που κατά βάση εκεί πήγε όποιος δεν μπήκε αλλού. Το παλιό ΤΕΙθα είναι πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jim745 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Michelanjelo είπε Σε δύσκολη.. θα αλλάξει (λογικά) σε πανεπιστήμιο εφαρμογών. Για διδακτορικά (αν κανείς καημένος πήγε) δεν υπήρχε τεχνογνωσία οπότε οι πρώτοι διδάκτορες θα περάσαν δύσκολα και ενδεχομένως ως παν εφαρμογών να μην μπορεί να χορηγεί διδακτορικά. Είναι ένα τμήμα που βγάζει κυρίως επαγγελματίες και όχι επιστήμονες, με μειωμένα επαγγελματικά δικαιώματα (μηχανικοί), ελαχιστότατη ακαδημαϊκη αναγνώριση που κατά βάση εκεί πήγε όποιος δεν μπήκε αλλού. Το παλιό ΤΕΙθα είναι πάντα. Νομιζω η αναγνωριση του ειναι ισαξια με τα αλλα. Παντως σιγουρα αν μπορουσα θα επελεγα το ΕΚΠΑ, για το συγκεκριμενο τμημα του ΕΚΠΑ ξερουμε κατι γενικοτερα? εχω ακουσει οτι κι αυτο ειναι σχετικα καινουργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalisrou69 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Καλυτερα παπει, οπα και εκπα για διοίκηση επιχειρήσεων. Από παδα πιστευω πως το λογιστικής αξίζει αλλά μένει να δουμε τι μορφή θα έχει το πανεπιστημιο από τη νέα χρονιά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ribopaido Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Οτι να ναι , μας λένε και κακομοίρηδες που κάνουμε διδακτορικο στο παδά... Χαχαχα Επίλεξε άνετα το παδά έχει τρομερούς επιστήμονες και εξαιρετικούς ανθρώπους. Φυσικά ειναι ακόμα στην εξέλιξη και το ψάξιμο αλλα θέλει χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Οτι να ναι , μας λένε και κακομοίρηδες που κάνουμε διδακτορικο στο παδά... Χαχαχα Επίλεξε άνετα το παδά έχει τρομερούς επιστήμονες και εξαιρετικούς ανθρώπους. Φυσικά ειναι ακόμα στην εξέλιξη και το ψάξιμο αλλα θέλει χρονο. Συγγνώμη δεν ήθελα να ακουστώ υποτιμητικός. Αλλά για το ΠΑΔΑ έχω τραγική άποψη. Και διδακτορικό δεν θα έκανα ποτέ εκεί, γιατί μέχρι πέρσι σχεδόν δεν έκαναν διδακτορικά με ότι αυτό συνεπάγεται σε δικτύωση, χρηματοδότηση,συνεργασίες και έρευνα. Επίσης αν γίνει εφαρμογών είχαν πει ότι δεν θα έχουν διδακτορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pi314 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Ότι μπορεί να καταφέρει κάποιος καλό είναι! Μπράβο στα παιδιά που κάνουν διδακτορικό στο ΠΑΔΑ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ribopaido Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Michelanjelo είπε Συγγνώμη δεν ήθελα να ακουστώ υποτιμητικός. Αλλά για το ΠΑΔΑ έχω τραγική άποψη. Και διδακτορικό δεν θα έκανα ποτέ εκεί, γιατί μέχρι πέρσι σχεδόν δεν έκαναν διδακτορικά με ότι αυτό συνεπάγεται σε δικτύωση, χρηματοδότηση,συνεργασίες και έρευνα. Επίσης αν γίνει εφαρμογών είχαν πει ότι δεν θα έχουν διδακτορικά. Συγνωμη που αρπαχτηκα mick απλα εχω ακουσει τα μυρια οσα και τρελαινομαι. Σιγουρα δεν εχει εμπειρια και δικτωση αλλα εχει αλλα καλα . Αν θες στειλε pm να σου πω. Παντως αξιζει για μενα πληρως. Σκεφτειτε πως εγω ειμαι στο πειραματικο ( ενεργειακη διαχειριση EV -μπαταριες και υπερπυκνωτες) και παει τρενο . Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από Ribopaido Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jim745 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, Mixalisrou69 είπε Καλυτερα παπει, οπα και εκπα για διοίκηση επιχειρήσεων. Από παδα πιστευω πως το λογιστικής αξίζει αλλά μένει να δουμε τι μορφή θα έχει το πανεπιστημιο από τη νέα χρονιά.. παπει δε θα επιλεξω γιατι δεν εχει αυτο που θελω, θελω να συνδυαζει πληροφορικη με managment. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα