Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, kallidis είπε Τη διαδικασία αυτή την έχω κάνει τουλάχιστον 10 φορές και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Μπαίνοντας στο λειτουργικό αναγνωρίζονται οι συσκευές και ολοκληρώνεται η διαδικασία χωρίς κανένα πρόβλημα, ούτε BSOD ούτε τίποτε. Αυτό επαναλαμβάνω μόνο με τα Windows 10. Απλά στη συνέχεια απεγκαθιστώ εφαρμογές συσκευών (καρτών γραφικών, εκτυπωτών κλπ.) που υπάρχουν στον δικό μου υπολογιστή αλλά όχι στον άλλο. Εννοείται γίνεται και σε laptop. Δοκίμασέ το και θα το διαπιστώσεις. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν! Αυτός ο τρόπος εγκατάστασης windows που κάνεις (δηλαδή να τα βάζεις πρώτα στον δικό σου υπολογιστή) και μετά να μεταφέρεις την εγκατάσταση σε άλλον υπολογιστή με διαφορετικό υλικό (hardware) παρά το γεγονός ότι κάνεις απεγκατάσταση οδηγών/προγραμμάτων αφήνει κατάλοιπα και δεν συνιστάται είναι λάθος και θα παρουσιάσει προβλήματα. Ο σωστός τρόπος είναι καθαρή εγκατάσταση σε κάθε νέο σύστημα. Αυτό το λέει η προσωπική μου εμπειρία και η εμπειρία ως πρώην πληροφορικάριος βάση γνώσεων/εμπειρίας/εργασίας. Σαφώς ακολουθείς όποιον τρόπο θες δική σου είναι η επιλογή όπως και αυτών που εμπιστεύονται κάτι τέτοιο Άλλωστε θα έχουν δουλειά και οι τεχνικοί Η/Υ μην την στερήσουμε κρίμα είναι.
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Με τα 10άρια δεν υπάρχει πρόβλημα. Μια χαρά αναγνωρίζουν τις συσκευές. Η σωστή όμως διαδικασία για την μεταφορά εγκατάστασης σε άλλο λειτουργικό είναι να δοθεί σε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής ένα... %WINDIR%\system32\sysprep\sysprep.exe /generalize /shutdown /oobe και μόλις κλείσει, τότε να αλλαχτεί ο δίσκος. https://thesolving.com/server-room/when-and-how-to-use-sysprep/ Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από micos000 3
bekerel Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 η παλια η μητρικη σου δεν ειναι uefi? 1 λεπτό πριν, bekerel είπε η παλια η μητρικη σου δεν ειναι uefi? τωρα ειδα πως δεν εχεις αλλο μηχανημα στο σπιτι. ουτε καποιο λαπτοπ να φανταστω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα