orestoulis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Τελειωνει επιτελους το 24μηνο συμβολαιο με τo 2play της wind που ειχα κληρονομησει απο την γιαγια μου που ηταν η παλια ενοικος του διαμερισματος που μενω. Αν και 24mbps μου αποδιδε μονο 10mbps download το πολυ. Τα βιντεο 4Κ κολλανε σαν μπαλα στο γηπεδο του Ατρομητου μετα απο βροχη. Θα ηθελα να ρωτησω, τωρα που τελειωνει η συνδεση, υπαρχει καποια αλλη που θα μπορουσε να μου αποφερει καλυτερα αποτελεσματα ή ειναι η περιοχη (Παγκρατι) που οτι συνδεση και να βαλω παντα στα 10mbps θα παιζω μπαλα; ΥΓ: Εννοοειται σε λογικα λεφτα καθε μηνα! Αν ειναι να πληρωνω 50-60 ευρω βαζω κατι παραπανω και παιρνω το δορυφορικο ιντερνετ του Elon Musk! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Κοιτάς αν υποστηρίζεται VDSL στην περιοχή σου, και πας σε VDSL. Αν μείνεις στο ADSL, ναι, στα 10 θα παίζεις και πάλι. Μιας κι ανέφερες Wind, έχει 26 την 50άρα και 29 την 100άρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestoulis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Pου μπορω να δω αν υποστηριζεται, φιλε συνονοματε; Αν δεν υποστιριζεται υπαρχει αλλη λυση; Το ξερω πως υπαρχει 50αρα και 100αρα αλλα αν ειναι να εχω παλι 10mbps τι να το κανω; Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Wind, Vodafone (πατάς "Έλεγχος κι επιλογή"), Nova (κάπου κάτω λέει "Έλεγχος διαθεσιμότητας") , Cosmote Αν σου βγάλει διαθεσιμότητα, θα πει ότι υπάρχει καμπίνα κοντά σου που μπορεί να σου δώσει VDSL, άρα δεν θα είσαι σε 10Mbps. Αν σου βγάλει διαθεσιμότητα μόνο για ADSL, τότε μάλλον παίρνεις από το αστικό κέντρο, και δυστυχώς μένεις με τα 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Αφου δεις οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα VDSL τοτε πας σε αυτο. Το φθηνοτερο πακετο αυτο το καιρο ειναι νομιζω της βονταφον με 22,50Ε για 50αρι,αστικα και κινητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestoulis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν εχω διαθεσιμοτητα. Τομπολα... Περιτtο να ρωτησω, αλλα υπαρχει κατι που θα μπορουσε να γινει; Αν παω σε 50ρι adsl κερδιζω εστω και ενα mbps παραπανω; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από orestoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Για δες και εδώ μπας κι έχεις διαθεσιμότητα Έλεγχος Επιλεξιμότητας (sfbb.gr) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Παγκράτι και δεν έχει vdsl? Απίθανο μου φαίνεται Για ρώτα τον πάροχο και κάνα γείτονα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestoulis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, adi32 είπε Παγκράτι και δεν έχει vdsl? Απίθανο μου φαίνεται Για ρώτα τον πάροχο και κάνα γείτονα Κι ομως! Να εχει η κυψελη και να μην εχει το Παγκρατι! Στον ΤΚ που δηλώσατε δεν υπάρχουν υποδομές ικανές να προσφέρουν SFBB υπηρεσίες. Δεδομένου ότι οι γεωγραφικές περιοχές κάλυψης διαρκώς θα διευρύνονται μπορείτε να επαναλάβετε τον έλεγχο σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή. Υπαρχει καποια εναλλακτικη που θα μου δωσει λιγο παραπανω ιντερνετ με adsl; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από orestoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Inalan; Δεν ξέρω βέβαια τι λένε αυτοί, δεν είμαι Αττική / Θεσσαλονίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestoulis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Orestis_G είπε Inalan; Δεν ξέρω βέβαια τι λένε αυτοί, δεν είμαι Αττική / Θεσσαλονίκη Tο δίκτυο Inalan δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας. Τιποτα δεν με καλυπτει! Νοιωθω σαν τον Καφετζοπουλο στο "και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη"!!! Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από orestoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyl Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Υπαρχουν και οι WISP παροχοι , δεν ξερω ομως αν καλυπτουν την περιοχη σου , και αν σε συμφερει απο θεμα κοστους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmegarythmos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Βάλε κοσμότε σταθερή και βάλε και το home booster εγώ αυτό έχω βάλει έχει αυξηθεί η ταχύτητα μου γύρω στα 30-40mbs απο 8-10 που έπιανα και εγώ!! Για εμένα που ανήκω σαν και εσένα σε περιοχή που δεν έχει vdsl είναι μονόδρομος για σταθερό ίντερνετ με καλώδιο. Αλλιώς υπάρχει ασύρματο δίκτυο και με δορυφόρο και χωρίς αλλά έχει ένα κόστος εγκατάστασης 99.90 ευρώ και λίγο μεγαλύτερο πάγιο από το δίκτυο σταθερής. Αλλά εμένα μου είπανε τα καλύτερα από τον ασύρματο πάροχο αλλά θα μπορούσα μόνο το πρόγραμμα με 24/2 να έβαζα λόγω κόστους. Και μου είπανε ότι θα πιάνω 22 παρά πολύ κοντά στην πραγματικότητα!! Το έχω σε σκέψη πάντως για αργότερα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα