Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ethnik471 είπε

ευχαριστώ για την πρόταση του δίσκου. Εάν δεν έχει σοβαρές διαφορές απο τον samsung, θα τον προτιμήσω...

Το πρόβλημα είναι οτι όλα τα parts που διαλέξαμε είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας και έως 30 ημέρες...ας είναι δεν το βιάζομαι έτσι κι αλλιώς...

Όσο για το powerline αυτό εδώ έχω: https://www.skroutz.gr/s/15935680/TP-LINK-TL-PA4010P-KIT-v4-Powerline-Διπλό-για-Ενσύρματη-Σύνδεση-με-Passthrough-Πρίζα-και-Θύρα-Ethernet.html

Oι nvme σε καμία περίπτωση δεν είναι ίδιοι, απλά ο wd είναι ας το πούμε πιο vfm και δεν θα καταλάβεις κάποια αισθητή διαφορά ανάμεσα στους 2.

Τα parts που σου έβαλα κοίταξα να έχουν τουλάχιστον 4-10 μέρες παράδοση σε λογική τιμή. Τώρα για την μητρική που βρήκες δεν έψαξα ιδιαίτερα.

Μην ξεχνάς να κοιτάς και εκτός σκρουτζ. Bestprice μπορεί να βρεις μαγαζιά που δεν υπάρχουν στο σκρουτζ και το αντίστροφο. Επίσης υπάρχουν μαγαζιά που δεν συνεργάζονται με τις παραπάνω πλατφόρμες (πχ eshop). Πάντα να κοιτάς σε παραπάνω από μια σελίδες για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό deal.

Τώρα για το powerline, ακόμη και οι κριτικές διαφωνούν μαζί σου :D

Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε τόσο στραβά ή εγώ έχω τελείως λανθασμένη άποψη...τέσπα.

Καλές αγορές και αν μπορούμε να βοηθήσουμε εδώ είμαστε.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα! 

Σχετικά με το powerline κι εγώ απο τις κριτηκές παρασύρθηκα... Ίσως έχει θόρυβο η γραμμή του ρεύματος ; Δεν ξέρω... Πάντως δεν τα πουλάω ακόμα για να δω και στο καινουργιο pc μήπως μπορέσω να κάνω κανενα firmware upgrade και στρώσει η κατάσταση αλλα αμφιβάλω. Ούτως η άλλως δοκίμασα και διαφορετικές πρίζες και διαφορετικά ethernet καλώδια, τίποτα.... μου στέλνει το μισο bandwidth της γραμμής και το ping ειναι 3πλάσιο απο το wifi....

Τι να πω... Θα ενημερώσω μόλις μετ ο καλό στήσω το καινούργιο pc πάντως :)

Και πάλί ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα !!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! Εν αναμονή του νέου συστήματος...παρήγγειλα τελικά αυτά που είπαμε με τον i5 10400f με την διαφορά ότι πήρα την ίδια μητρική χωρίς το wifi καθώς βρήκα τελικά λύση με το ρούτερ και το έφερα κοντά στον υπολογιστή.

Θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις:

1) Αν αγοράσω ένα κλειδακι για windows 10 και βάλω clean install κατευθείαν τα windows 11 θα μπορέσω να τα ενεργοποιήσω με το κλειδί των 10 ;

2) Στο bios&firmware της μητρικής ( : https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/TUF-Gaming/TUF-GAMING-B560M-PLUS/HelpDesk_BIOS/ ) έχει κάτι που λέει Intel ME. Τι είναι αυτό και πως το κάνω εγκατάσταση;

3) bios update κάνω με τον παλιό γνωστό τρόπο με το φλασάκι ;

4) τον nvme τον βάζω κάτω από την ψήκτρα της μητρικής με το αυτοκόλλητο του όπως είναι ή καλό είναι να το βγάλω για καλύτερη ψύξη ;

5) από κάρτα ήχου να κρατήσω την onboard ή να χρησιμοποιήσω την soundblaster z που έχω ;

- Απαντάτε σε οποίες από τις ερωτήσεις γνωρίζεται :)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ethnik471 είπε

1) Αν αγοράσω ένα κλειδακι για windows 10 και βάλω clean install κατευθείαν τα windows 11 θα μπορέσω να τα ενεργοποιήσω με το κλειδί των 10 ;

Ναι, λειτουργεί κανονικά, ακόμα και με κλειδί των 7.

9 λεπτά πριν, ethnik471 είπε

4) τον nvme τον βάζω κάτω από την ψήκτρα της μητρικής με το αυτοκόλλητο του όπως είναι ή καλό είναι να το βγάλω για καλύτερη ψύξη ;

Το αυτοκόλλητο είναι θερμοαγώγιμο, οπότε δεν χρειάζεται να το πειράξετε.

10 λεπτά πριν, ethnik471 είπε

5) από κάρτα ήχου να κρατήσω την onboard ή να χρησιμοποιήσω την soundblaster z που έχω ;

Αν είναι να κάθεται στην άκρη, βάλτε τη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...