nikvlou Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα τσοπερ της modenas , 175 κυβικά , το οποίο θέλω να βάψω λόγω παλαιότητας του χρώματος. Ρώτησα σε κάποια φανοποιεία και μου είπαν όλοι γύρω στα 4 με 5 κατοσταρικα, ποσό που δεν αξίζει να να δοθεί στο συγκεκριμένο μηχανάκι... Σκέφτηκα λοιπόν να το βάψω με plasti dip... Εσείς τι λέτε; Αξίζει ή θα ξεφλουδίσει το χρώμα κατευθείαν;; ευχαριστώ. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από nikvlou
bill999r Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 To plasti dip κρατάει για 2 χρόνια το πολύ. Εσύ θέλεις μόνιμο αποτέλεσμα; Αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις βαψτο κανονικά είτε με σπρέι μόνος σου ή σε φανοποιο
chris-tos90 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Στις 18/10/2021 στις 1:06 ΜΜ, nikvlou είπε Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα τσοπερ της modenas , 175 κυβικά , το οποίο θέλω να βάψω λόγω παλαιότητας του χρώματος. Ρώτησα σε κάποια φανοποιεία και μου είπαν όλοι γύρω στα 4 με 5 κατοσταρικα, ποσό που δεν αξίζει να να δοθεί στο συγκεκριμένο μηχανάκι... Σκέφτηκα λοιπόν να το βάψω με plasti dip... Εσείς τι λέτε; Αξίζει ή θα ξεφλουδίσει το χρώμα κατευθείαν;; ευχαριστώ. Καλησπέρα φίλε, Plasti dip είναι πολύ καλή επιλογή για να σου βγει σχετικά φτηνά (για μηχανάκι 100ευρω +-)αρκεί να ξέρεις να βάφεις,επίσης ακόμα πιο φτηνά θα σου βγει με απλά σπρέι χρώματος εκτός αν θες να κρατήσεις το αρχικό χρώμα. 2 με 3 χρόνια είναι η ζωή του plasti dip ανάλογα πόσα χέρια θα το κάνεις και από την απόσταση που θα το εφαρμόσεις. Θέλει τουλάχιστον 6 χέρια μια επιφάνεια με plasti dip. Και πλέον έχουν βγάλει αρκετές επιλογές σε χρώματα, απλά κοίτα να τα βρεις σε καλές τιμές.
visualizer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μουφα ειναι το plastic dip για χρηση σε μοτο, σε λιγοτερο απο εξαμηνο αρχισε να ξεφλουδιζει και το χρωμα εγινε θαμπο.Επισης πρεπει να εισαι πολυ προσεχτικος μην πεσει βενζινη πανω γιατι θα το διαλυσει κατευθειαν . Καλυτερα μεμβρανη. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από visualizer
VaiosL Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 7 χρόνια εμένα κράτησε (σε αυτοκίνητο) με 3 φορές τη βδομάδα πλύσιμο! Τώρα άρχισε να σπάει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα