Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά.

αναζητώ χρωμα αυτοκινήτου διπλής που να ναι το οικονομικό. τι τιμές περίπου παίζουν ; θα βρω με 10ε το κιλό; έναν που ρώτησα μου είπε 40ε το κιλό.

ευχαριστώ.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

καλησπέρα παιδιά.

αναζητώ χρωμα αυτοκινήτου διπλής που να ναι το οικονομικό. τι τιμές περίπου παίζουν ; θα βρω με 10ε το κιλό; έναν που ρώτησα μου είπε 40ε το κιλό.

ευχαριστώ.

Ρωτα μια εδω https://www.polispages.gr/guide/20359/si.pa-ae-|-xromataylika-fanopoiias-|-peristeri-

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Να το κανεις τι;

8 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Για να βάψει καμιά κιθάρα μάλλον. Ή και ποδήλατο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα χρωματα αυτα τα έχεις ξαναδουλεψει;

Ειναι πολυ ρευστά, θέλουν πιστολι βαφης και μεγαλη τεχνη για να μην τρέξουν,  εκτος αυτου μετα πρεπει να πέσει και ο σκληρυντής.

Θα σου πρότεινα μονης και σε σπρέι

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickvas19 είπε

καλησπέρα παιδιά.

ευχαριστώ.

Τι θες να βάψεις;

Πόσα κιλά χρειάζεσαι;Πως θα το εφαρμόσεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξέρεις μήπως το συνθετικό της  HD body...λεγεται RALLY εαν μπορω να ριξω απο πανω βερνικι;

και εάν μπορώ να το ξεκασω με αερογραφο κανονικά χωρίς θέματα; θα απλώνει καλά;

ευχαριστώ

εκτυπώνω πλαστικά pla ή petg.

τα ασταρωνω βέβαια. λεω να πάρω αερογραφο που να αντέχει στα χημικά με ένα κομπρεσέρ 4bar ή 6bar.

Eπειδη τα μοντελικα χρωματα δεν ειναι για να τα πιανεις, δεν ειναι αντοχης οπως επισης ειναι και πανακριβα ελεγα να παρω του κιλου. διοτι ακομα και τα καλα χρωματα που για παραδειγμα ριχνουν σε κρανη κανουν 5-15ε τα 60ml.

όποτε λεω να ρίξω αυτοκινήτου ή όπως πήρα τηλ και μου είπαν μπορώ να ρίξω συνθετικά. Δεν έχω καμία εμπειρία με αυτά δεν έχω ξαναδοκιμασει κάτι για το ποσό δύσκολο θα είναι ή τι εμπόδια θα συναντήσω.

εγώ μέχρι τώρα έπαιρνα σπρέι και επειδή βλέπω ότι φεύγει εύκολα έλεγα μήπως επενδύσω σε κάτι τέτοιο και γλυτωσω κανένα φράγκο.

ευχαριστώ.

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.

To rally απ'ότι είδα είναι ένα απλό ακρυλικό χρώμα μετάλλων που δεν χρειάζεται βερνίκι στο τέλος.

Με αερογραφο στα 3 bar μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου. Άλλωστε το χρώμα έχει αναλυτικές οδηγίες για αραίωση.

Εάν θέλεις έξτρα προστασία και γυαλαδα θεωρώ ότι μπορείς να βερνικωσεις στο τέλος. Αλλά γενικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές δεν χρειάζεται έξτρα βερνίκι

Δημοσ.

θέλω να αλλάζω το αποτέλεσμα είτε σε ματ είτε γκλος είτε σατινε. όποτε λες μάλλον θα μπορώ να βερνικώνω;

ωστόσο εσύ λες ότι θα μπορέσω να καταφέρω να βάψω;

το λεω αυτό γτ έχω δει κάποια βίντεο που αραιώνουν πιο πολύ από ότι λέει ο κατασκευαστής σε τέτοιους αερογραφους. επίσης δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα 'χω.

Δημοσ.

Αφού θέλεις να αλλάζεις το αποτέλεσμα καλύτερο θα είναι να πάρεις ένα απλό χρώμα διπλής επίστρωσης κ να πετυχαίνεις το τελικό αποτέλεσμα ανάλογα με το βερνίκι που θα χρησιμοποιείς.

Μια χαρά θα τα καταφέρεις με τον αερογραφο.  Έτσι κ αλλιώς με την εξάσκηση θα δεις και τις ιδιαιτερότητες του. Δηλαδή ξεκινά εσύ με ένα απλό μπεκ κάνε τις δοκιμές σου και σιγά σιγά θα βρεις τα πατήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα, απλα επειδή είναι κ αυτό βερνίκοχρώμα δεν ξέρω αν θα πετύχεις το αποτέλεσμα που θες. Δηλαδή για παράδειγμα το rally είναι ακρυλικό με βερνίκι που δίνει γυαλιστερό αποτέλεσμα. Αν εσύ από πάνω ρίξεις Ματ βερνίκι δεν ξέρω αν σου βγεί καλό. Κάνε μια δοκιμή κ βλέπεις βασικά.

Μην τρελαίνεσαι τόσο με την τιμή. Γενικά νομίζω για κιλό που κοιτάς είναι πάρα πολύ. Με ένα κιλό μαζί με σκληρυντη βάφεις ολόκληρο αυτοκίνητο κ περισσεύει κιόλας. Πάρε ενα 250αρι αρχικά κ θα σου βγάλει παρά πολλά χέρια.

Επεξ/σία από bill999r

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...