panos4tw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Εχω διαβασει/ακουσει για φαρμακεια,νοσηλευτες κτλπ που προσφερουν διενεργεια rapidtest προς 3 έως 5 ευρώ, κάτω από το πλαφόν των 10 ευρώ δηλαδή. Κάθε φορα που κανω αναζητηση στο google ομως, ειναι τετοιος ο αλγοριθμος που βρισκω μονο αγγελιες για τα κλασσικα τεστ των 10 ευρω. Γνωριζουμε καποιον επαγγελματια που να διανεργει τετοια τεστ? Αθηνα προς μεσογειων ή κεντρο
PLACEBO_89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, panos4tw είπε Εχω διαβασει/ακουσει για φαρμακεια,νοσηλευτες κτλπ που προσφερουν διενεργεια rapidtest προς 3 έως 5 ευρώ, κάτω από το πλαφόν των 10 ευρώ δηλαδή. Κάθε φορα που κανω αναζητηση στο google ομως, ειναι τετοιος ο αλγοριθμος που βρισκω μονο αγγελιες για τα κλασσικα τεστ των 10 ευρω. Γνωριζουμε καποιον επαγγελματια που να διανεργει τετοια τεστ? Αθηνα προς μεσογειων ή κεντρο Το rapidtest κοστιζει 0.80ευρω! Οι τιμες που αναφερεις ειναι οι σωστες! Πανω απο 5ευρω ειναι ληστεια μετα φονου!!! Στα 10ευρω ειναι μπιζνα-ευ ζην!!!! 1 2 1
Bitbit Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 για 3€ δεν έχω ακούσει. έχω ακούσει για 5€ αλλά προσωπικά έχω δει μέχρι 6€. Δε ξέρω πόσο κοστίζει, αν κοστίζει 0,8€ ή 2-3€. Αλλά η σκέψη είναι τελείως απλοϊκή και δε στέκει. Κι ο καφές που πληρώνουμε 3+€ πόσο κοστίζει; Για το ποτό που το πληρώνουμε 7-10€ και με την πώληση 2 ποτών βγάζουν το κόστος της φιάλης τι έχεις να πεις; 2
onelonelystar Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 ρε παιδιά προφανώς το βαζουν πιο ακριβό από ότι αξιζει, ώστε να πιέσουν την κατάσταση και να γίνουν περισσότεροι εμβολιασμοί... 1 1
panos4tw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Bitbit είπε για 3€ δεν έχω ακούσει. έχω ακούσει για 5€ αλλά προσωπικά έχω δει μέχρι 6€. Δε ξέρω πόσο κοστίζει, αν κοστίζει 0,8€ ή 2-3€. Αλλά η σκέψη είναι τελείως απλοϊκή και δε στέκει. Κι ο καφές που πληρώνουμε 3+€ πόσο κοστίζει; Για το ποτό που το πληρώνουμε 7-10€ και με την πώληση 2 ποτών βγάζουν το κόστος της φιάλης τι έχεις να πεις; με 6 ευρω που εχεις δει? Φθηνα τεστς ψαχνω, οχι συζητηση για το αν πρεπει ή οχι eh:)
kalogeros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 57 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Το rapidtest κοστιζει 0.80ευρω! Οι τιμες που αναφερεις ειναι οι σωστες! Πανω απο 5ευρω ειναι ληστεια μετα φονου!!! Στα 10ευρω ειναι μπιζνα-ευ ζην!!!! Πηγή; 1
Fabricated Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, onelonelystar είπε ρε παιδιά προφανώς το βαζουν πιο ακριβό από ότι αξιζει, ώστε να πιέσουν την κατάσταση και να γίνουν περισσότεροι εμβολιασμοί... Τι κέρδος έχει ένας φαρμακοποιός αν γίνουν εμβολιασμοί; το αντίθετο μάλιστα, χάνει την πελατεια που έκανε rapid σε αυτόν.
onelonelystar Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μα την τιμή δεν την αποφάσισαν τα φαρμακεία...εξάλλου το κέρδος τους απλά αυξήθηκε με τα rapid.. για αυτό και μερικά κάνουν καλύτερες τιμές.
Fabricated Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, onelonelystar είπε Μα την τιμή δεν την αποφάσισαν τα φαρμακεία...εξάλλου το κέρδος τους απλά αυξήθηκε με τα rapid.. για αυτό και μερικά κάνουν καλύτερες τιμές. Ποιος την αποφάσισε ;
TuXaKoS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, onelonelystar είπε Μα την τιμή δεν την αποφάσισαν τα φαρμακεία...εξάλλου το κέρδος τους απλά αυξήθηκε με τα rapid.. για αυτό και μερικά κάνουν καλύτερες τιμές. Το πλαφον αποφάσισε η κυβέρνηση που είναι η ανώτερη τιμή. Από εκεί και πέρα, όποιος θέλει το βάζει χαμηλότερα για να προσελκύσει πελατεία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις