peorambo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Καλημερα στην ομορφη παρεα. Εχω αγορασει μια RTX 3070TI . στο Warzone μου κολλάει ακόμα και σε low settings.τα FPS δεν ξεπερνάνε τα 40-50 σε low γραφικα , στα High κολλαει.εχω περασει το προγραμμα της Nvidia για τους drivers.σας γραφω πιο κατω και τα specs του PC. πάει πουθενα το μυαλό σας ? Ryzen 2600 B450 mobo 16GB Ram 3200 PSU 750 Corsair. Τα έγραψα εν συντομία
AmixReckless Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, θα πω πως τρωει "μπουκαλι" η καρτα. Ειχα παρομοιο προβλημα στο PUBG μεχρι που αλλαξα σε 5600Χ απο 2700 και διπλασιαστικαν τα FPS,χαθηκαν και τα micro stutters. Επισης οι μνημες σιγουρα τρεχουν στα 3200; Ριξε μια ματια. Καλο θα ηταν να κατεβασεις το MSI Afterburner και να δεις μηπως "γεμιζουν" οι μνημες RAM. Εχω δει ακομα και 20GB usage στο COD Warzone. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από AmixReckless
sstratos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 ο ryzen 2600 δεν μπορεί να φτάσει τις μνήμες μέχρι τα 3200... Πάει μέχρι 2900 ......... Το ίδιο εχω πάθει και εγώ , δουλεύουν στα 2900 max ανεξαρτήτως xmp , χειροκίνητες ρυθμίσεις volt κτλ κτλ κτλ
ICE-T Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Ελπίζω να έχεις κάνει uninstall τους driver's πριν περάσεις την καινούργια κάρτα,με 2600 και 3060ti και 16gb memory δεν είχε κανένα πρόβλημα φίλος πάντως σε 1080p 1
Necrogenisis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 CPU bottleneck πρεπει να εχεις, αν πας σε αναβαθμιση επεξεργαστη να κοιταξεις αν ειναι συμβατη η μητρικη σου out of the box ή αν χρειάζεται καποιο BIOS update πρωτα.
jbgoode Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Γεια σας, συμφωνω με τον φιλο ICE-T. Τρεξτε το DDU σε safe mode και αφηστε να διαγραψει ολες τις παλαιοτερες registry entries και dlls παλαιοτερων drivers. Ειναι καπως συνηθισμενο προβλημα. BTW μην αφησετε τα Windows να ψαξουν για drivers μετα την 1η επανεκκινηση γιατι θα ξαναπερασουν καποιους παλιους. Απλα ακολουθηστε τις προτεινομενες ρυθμισεις του DDU και θα ειστε ΟΚ (ελπιζω). Αν οχι, ξανατρεξατε το και εγκαταστηστε τους νεους drivers meta. Αν τωρα θελετε να αποφυγετε επιπλεον εφαρμογες που φορτωνει η NVidia τρεξτε το NVCleanstall και ξαναδημιουργηστε τον installer μονο με με τις επιλογες σας αφηνωντας εξω οτι δεν προκειται να χρησιμοποιησετε. Ειναι portable και βρισκεται στο site της TechPowerUp. GL! 1
elpenor Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 18/10/2021 στις 12:24 ΜΜ, sstratos είπε ο ryzen 2600 δεν μπορεί να φτάσει τις μνήμες μέχρι τα 3200... Πάει μέχρι 2900 ......... Το ίδιο εχω πάθει και εγώ , δουλεύουν στα 2900 max ανεξαρτήτως xmp , χειροκίνητες ρυθμίσεις volt κτλ κτλ κτλ Αυτό συμβαίνει με το συνδυασμό μνήμης και motherboard που έχεις, δεν είναι κάτι γενικό στους 2600. Μπορείς να δεις εδώ στο tab Zen+ τα καλύτερα RAM OC με 2600, πχ ο akoinonitos από το forum τις πήγε 3533/14-15-14-14-28-42-1T. Στις 18/10/2021 στις 8:17 ΠΜ, peorambo είπε Καλημερα στην ομορφη παρεα. Εχω αγορασει μια RTX 3070TI . στο Warzone μου κολλάει ακόμα και σε low settings.τα FPS δεν ξεπερνάνε τα 40-50 σε low γραφικα , στα High κολλαει.εχω περασει το προγραμμα της Nvidia για τους drivers.σας γραφω πιο κατω και τα specs του PC. πάει πουθενα το μυαλό σας ? Κάτι δεν πάει καλά στο σύστημα σου, εδώ δείχνει με τον ίδιο επεξεργαστή και μία 580 να έχει τα διπλά fps από εσένα, άρα δεν είναι θέμα bottleneck λόγο παλιού επεξεργαστή. Τώρα το μυαλό μπορεί να πάει σε πολλά πράγματα... ξεκίνα με τους drivers όπως σου γράφουν από πάνω που είναι το πιο πιθανό και για να είσαι 100% κάνε και ένα format. Μετά θα πρέπει να μας πεις και άλλες πληροφορίες (θερμοκρασίες, κάποια benchmark σε RAM και CPU, αν έχεις πειράξει bios, πόσο παλιό είναι το τροφοδοτικό, αν έχεις άλλες συσκευές πάνω, αν έχεις software για τα RBG ή γενικότερα από κατασκευαστές hardware ή από αυτά που "βελτιώνουν" τον υπολογιστή σου κ.α.). Εμένα προσωπικά επειδή γράφεις ότι κολλάει στο high μου έρχεται στο μυαλό μαζί με τους drivers και το τροφοδοτικό (πχ να το αγόρασες το 2015 και να είναι μοντέλο του 2011). Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2021 από elpenor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα