DjTony Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Γειά σας. Εκτός το parking από το Μέγαρο μουσικής, παίζει κανένα άλλο parking δίπλα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με χαμηλή χρέωση; να είναι πολύ κοντά όμως, όσο και να έψαξα νομίζω για ένα 12ωρο τη μέρα που το θέλω για 4-5 μέρες συμφέρει το Μέγαρο μουσικής.
paylidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Παιζουν και περιξ της μιχαλακοπουλου κάποια, γενικά ακριβά ομως. Δες στο crowne plaza και κατω απο την ΑΧΑ, ειναι στα 3' με τα ποδια απο το αλεξανδρα.
GeorgeTrzs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://polispark.gr/stathmos-rizari-polemiko-mouseio/ Λιγο μακρια 1χλμ αλλα πολυ καλες τιμες... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από GeorgeTrzs
DjTony Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Στις 19/10/2021 στις 5:46 ΠΜ, Jos3ph είπε Αν νοικιάσεις με τον μήνα ; Το θέλω για 3-5 μέρες Μαξ. Δε θέλω να δίνω και 20€ τη μέρα όμως. Θα έχω το αμάξι εκεί 9 το πρωί με 9 το βράδυ περίπου. Στο Μέγαρο μουσικής μου βγαίνει 12 ώρες 12 ευρώ. Έχει κάτι άλλα που βγαίνουν 20+ 1
SilentVoice Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Στις 18/10/2021 στις 7:07 ΠΜ, DjTony είπε Γειά σας. Εκτός το parking από το Μέγαρο μουσικής, παίζει κανένα άλλο parking δίπλα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με χαμηλή χρέωση; να είναι πολύ κοντά όμως, όσο και να έψαξα νομίζω για ένα 12ωρο τη μέρα που το θέλω για 4-5 μέρες συμφέρει το Μέγαρο μουσικής. Αν δεν θες αποκλειστικά κάποιο παρκινγκ, μια χαρά μπορεί να βρεις σε αυτήν την πλευρά. Δεν έχει θέσεις με "ελεγχόμενη σταθμευση" ή για μόνιμους κατοικους προς τα εκει. Απλά ίσως σου πάρει 10-20 λεπτά να παρκάρεις. Φαντάζομαι πιο πολλές ώρες δουλειάς θέλεις για να βγάλεις τα 12-20 ευρώ του παρκινγκ. 1
DjTony Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, SilentVoice είπε Αν δεν θες αποκλειστικά κάποιο παρκινγκ, μια χαρά μπορεί να βρεις σε αυτήν την πλευρά. Δεν έχει θέσεις με "ελεγχόμενη σταθμευση" ή για μόνιμους κατοικους προς τα εκει. Απλά ίσως σου πάρει 10-20 λεπτά να παρκάρεις. Φαντάζομαι πιο πολλές ώρες δουλειάς θέλεις για να βγάλεις τα 12-20 ευρώ του παρκινγκ. Θα είμαι 9 με 9 στο Αλεξάνδρα διότι θα γεννήσει η γυναίκα. Οπότε δεν με παίρνει να ψάχνω πάρκινγκ το πρωί που θα πάω διότι θα πρέπει να φύγει η πεθερά από το νοσοκομείο.. Θα το δω όμως, σε ευχαριστώ. 1
Nabuko Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, DjTony είπε Θα είμαι 9 με 9 στο Αλεξάνδρα διότι θα γεννήσει η γυναίκα. Οπότε δεν με παίρνει να ψάχνω πάρκινγκ το πρωί που θα πάω διότι θα πρέπει να φύγει η πεθερά από το νοσοκομείο.. Θα το δω όμως, σε ευχαριστώ. Για κοίτα κι εδώ https://en.parkopedia.gr/parking/locations/Αγ._Ανδρέου_3-5_9ge1swbbhdvcv417h7/?country=gr&arriving=202110240900&leaving=202110241030 Πάτα πάνω σε κάθε πάρκινγκ για να δεις τιμές για ολοήμερο, βλέπω από 7 ευρώ ξεκινάνε. Δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα από αυτά. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από Nabuko
papoys1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα polis park συνήθως έχουν τις καλύτερες τιμές αλλά τα δύο πιο κοντινά (Ριζάρη και Παίδων) δε σε βολεύουν γιατί είναι σε αρκετή απόσταση. Κοντά στο Αλεξάνδρα είναι του Αδαμόπουλου (50-100 μέτρα) Μιχαλακοπούλου 59 όπου σε αυτό όπως και στα υπόλοιπα θα υποστείς την υψηλή χρέωση. Προσωπικά αν ερχόμουν από επαρχία και δεν γνώριζα την περιοχή θα επέλεγα κάποιο κοντινό εν γνώσει μου ότι θα μου κόστιζε ακριβά αλλά να είχα το κεφάλι μου ήσυχο . Αν δεν ήθελα να πληρώσω θα επέλεγα τη λύση του SilentVoice πηγαίνοντας εκεί τουλάχιστον 20-30 λεπτά νωρίτερα ώστε να μην αγχώνομαι μέχρι να βρω πάρκινγκ. Υπάρχει όμως και το ρίσκο κάποια μέρα να μη βρίσκεις και τότε θα σου τα πάρει διπλά το πάρκινγκ από το ότι θα σου κόστιζε αν το κλείσεις εκ των προτέρων για 5 12ωρα που το θέλεις. Μην αγχώνεσαι σκέψου τη θετική πλευρά ως πατέρας ειδικά αν είναι και το πρώτο σου (σου εύχομαι με το καλό να έρθει) και για χάρη του δώσε και 100 ευρώ για πάρκινγκ. 😊Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις χαμογελαστός και όχι εκνευρισμένος αν ψάχνεις μισή ώρα πάρκινγκ και δε βρίσκεις. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από papoys1 1
DjTony Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 34 λεπτά πριν, papoys1 είπε Τα polis park συνήθως έχουν τις καλύτερες τιμές αλλά τα δύο πιο κοντινά (Ριζάρη και Παίδων) δε σε βολεύουν γιατί είναι σε αρκετή απόσταση. Κοντά στο Αλεξάνδρα είναι του Αδαμόπουλου (50-100 μέτρα) Μιχαλακοπούλου 59 όπου σε αυτό όπως και στα υπόλοιπα θα υποστείς την υψηλή χρέωση. Προσωπικά αν ερχόμουν από επαρχία και δεν γνώριζα την περιοχή θα επέλεγα κάποιο κοντινό εν γνώσει μου ότι θα μου κόστιζε ακριβά αλλά να είχα το κεφάλι μου ήσυχο . Αν δεν ήθελα να πληρώσω θα επέλεγα τη λύση του SilentVoice πηγαίνοντας εκεί τουλάχιστον 20-30 λεπτά νωρίτερα ώστε να μην αγχώνομαι μέχρι να βρω πάρκινγκ. Υπάρχει όμως και το ρίσκο κάποια μέρα να μη βρίσκεις και τότε θα σου τα πάρει διπλά το πάρκινγκ από το ότι θα σου κόστιζε αν το κλείσεις εκ των προτέρων για 5 12ωρα που το θέλεις. Μην αγχώνεσαι σκέψου τη θετική πλευρά ως πατέρας ειδικά αν είναι και το πρώτο σου (σου εύχομαι με το καλό να έρθει) και για χάρη του δώσε και 100 ευρώ για πάρκινγκ. 😊Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις χαμογελαστός και όχι εκνευρισμένος αν ψάχνεις μισή ώρα πάρκινγκ και δε βρίσκεις. Καταρχήν σε ευχαριστώ για τις ευχές. Είναι το δεύτερο, στο ίδιο νοσοκομείο. Και στο πρώτο πάρκαρα στο Μέγαρο μουσικής επειδή το είχα ψάξει και τότε ήταν το πιο συμφέρον γιατι βγαίνει 1€ η ώρα. Απλά λέω μετά από 3 χρόνια μη τυχόν άλλαξε κάτι και υπάρχει κάτι πιο φθηνό. Δεν είναι το θέμα τα 100€ παραπάνω, απλά δε μου αρέσει γενικά να πετάω λεφτά σε κάτι ακριβό ενώ μπορώ να βρω το ίδιο στη μισή τιμή ας πούμε για αυτό κοιτάω το πιο φθηνό πάρκινγκ, θα μου τα φάνε τα λεφτά τα μικρά, μη τα σπαταλώ σε πάρκινγκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα