Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 θελω να μου πειτε αν εαν τα σημαδια στην παρακατω φωτογραφια στο cd ειναι φυσιολογικα η οχι. μου το εχει κανει σε 4 διαφορετικες κονσολες xbox one s και ps4 σε ολα τα cd. οταν λεω σημαδια ενοω τις κουκιδες
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, czarjuly είπε λογικα οχι σε τι μπορει να οφειλεται??
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, czarjuly είπε εικαζω στο υλικο επιστρωσης του cd το εχει κανει σε ολα τα cd που εχω δοκιμασει και σε ολες τις κονσολες ειναι πολυ περιεργο δεν ειναι δυνατον να φταινε ολα τα cd. αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι προκαλει αυτο το προβλημα σε 4 διαφορετικες κονσολες. εχεις ακουσει παρομοιες περιπτωσεις η ειναι πρωτη φορα ??
czarjuly Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, georgis121 είπε το εχει κανει σε ολα τα cd που εχω δοκιμασει και σε ολες τις κονσολες ειναι πολυ περιεργο δεν ειναι δυνατον να φταινε ολα τα cd. αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι προκαλει αυτο το προβλημα σε 4 διαφορετικες κονσολες. εχεις ακουσει παρομοιες περιπτωσεις η ειναι πρωτη φορα ?? δεν το ειχα ξαναπροσεξει καθησα και τσεκαρα μερικα δικα μου cd του playstation μερικα ειναι καθαρα μερικα εχουν αυτα τα σημαδακια (σε μικροτερο βαθμο απο τα δικα σου) αλλα δεν ειναι λογος ανησυχιας Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από czarjuly
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Σε περιπτωση που μας χαλασει σπασει ενα δισκακι με παιχνιδι τι μπορουμε να κανουμε;
Charismo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 34 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Σε περιπτωση που μας χαλασει σπασει ενα δισκακι με παιχνιδι τι μπορουμε να κανουμε; Να αγοράσετε άλλο. Δυστυχώς από τη φυσική καταστροφή μόνο οι digital εκδόσεις των παιχνιδιών σε σώζουν. 1
StamTheMan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Στις 18/10/2021 στις 8:25 ΠΜ, LLLEFTERIS είπε Σε περιπτωση που μας χαλασει σπασει ενα δισκακι με παιχνιδι τι μπορουμε να κανουμε; Αν σπασει εσπασε. Αν γδαρθει υπαρχουν λυσεις. Η πιο μπακαλιστικη ειναι ο καθαρισμος με οδοντοκρεμα,που εμενα με εχει βοηθησει πολλες φορες. Μετα πας σε κιτ καθαρισμου,και τελικα σε resurface του δισκου απο μηχανημα.
infdi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Στις 18/10/2021 στις 4:12 ΠΜ, georgis121 είπε θελω να μου πειτε αν εαν τα σημαδια στην παρακατω φωτογραφια στο cd ειναι φυσιολογικα η οχι. μου το εχει κανει σε 4 διαφορετικες κονσολες xbox one s και ps4 σε ολα τα cd. οταν λεω σημαδια ενοω τις κουκιδες Ίσως είναι απόρροια του disc rot, υπάρχουν αρκετά επεξηγηματικά βίντεο στο YouTube.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα