Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να μου πειτε αν  εαν  τα σημαδια στην παρακατω  φωτογραφια στο cd ειναι φυσιολογικα η οχι. μου το εχει κανει σε  4 διαφορετικες κονσολες xbox one s και ps4 σε ολα τα cd. οταν λεω σημαδια ενοω τις κουκιδες

ιμαγε.jpg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, czarjuly είπε

λογικα οχι

σε τι μπορει  να οφειλεται??

Δημοσ.
Μόλις τώρα, czarjuly είπε

εικαζω στο υλικο επιστρωσης του cd

το εχει κανει σε ολα τα cd που εχω δοκιμασει και σε ολες τις κονσολες ειναι πολυ περιεργο δεν ειναι δυνατον να φταινε ολα τα cd. αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι προκαλει αυτο το προβλημα σε 4 διαφορετικες κονσολες. εχεις ακουσει παρομοιες περιπτωσεις η ειναι πρωτη φορα ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, georgis121 είπε

το εχει κανει σε ολα τα cd που εχω δοκιμασει και σε ολες τις κονσολες ειναι πολυ περιεργο δεν ειναι δυνατον να φταινε ολα τα cd. αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι προκαλει αυτο το προβλημα σε 4 διαφορετικες κονσολες. εχεις ακουσει παρομοιες περιπτωσεις η ειναι πρωτη φορα ??

δεν το ειχα ξαναπροσεξει καθησα και τσεκαρα μερικα δικα μου cd του playstation μερικα ειναι καθαρα μερικα εχουν αυτα τα σημαδακια (σε μικροτερο βαθμο απο τα δικα σου) αλλα δεν ειναι λογος ανησυχιας

Επεξ/σία από czarjuly
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Σε περιπτωση που μας χαλασει σπασει ενα δισκακι με παιχνιδι τι μπορουμε να κανουμε;

Να αγοράσετε άλλο. Δυστυχώς από τη φυσική καταστροφή μόνο οι digital εκδόσεις των παιχνιδιών σε σώζουν.

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/10/2021 στις 8:25 ΠΜ, LLLEFTERIS είπε

Σε περιπτωση που μας χαλασει σπασει ενα δισκακι με παιχνιδι τι μπορουμε να κανουμε;

Αν σπασει εσπασε.
Αν γδαρθει υπαρχουν λυσεις.
Η πιο μπακαλιστικη ειναι ο καθαρισμος με οδοντοκρεμα,που εμενα με εχει βοηθησει πολλες φορες.
Μετα πας σε κιτ καθαρισμου,και τελικα σε resurface του δισκου απο μηχανημα.

Δημοσ.
Στις 18/10/2021 στις 4:12 ΠΜ, georgis121 είπε

θελω να μου πειτε αν  εαν  τα σημαδια στην παρακατω  φωτογραφια στο cd ειναι φυσιολογικα η οχι. μου το εχει κανει σε  4 διαφορετικες κονσολες xbox one s και ps4 σε ολα τα cd. οταν λεω σημαδια ενοω τις κουκιδες

ιμαγε.jpg

Ίσως είναι απόρροια του disc rot, υπάρχουν αρκετά επεξηγηματικά βίντεο στο YouTube. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...