RothFTP Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαίρετε, Κάνω τελευταία έρευνα αγοράς για κάποια OLED άξια λόγου, ενώ θέλω να γλιτώσω όσο γίνεται χρήματα. Έτυχε να βρω εκθεσιακές που τις δίνουν σε καλές τιμές με 2ετή εγγύηση και δυνατότητα 5ετούς επέκτασης. ΟΛΕΣ όσες έλεγξα σε Πλαίσιο, Κώτσο, ΜΜ έχουν πάντα burn-in, αλλά μερικές έχουν και καμένα πίξελς. Σκέφτομαι λοιπόν... Αν έπαιρνα κάποια εκθεσιακή, Ελληνικής εισαγωγής, με καμένα πίξελς και 5ετή εγγύηση, θα ήταν εφικτό μέσω της εγγύησης λόγω των καμένων πίξελς να μου αντικαταστήσουν το πάνελ ή όλη την τιβί; Ισχύει, όπως ειπώθηκε από έναν απ' τους πωλητές στο ΜΜ ότι η LG θα αρνηθεί να τιμήσει την εγγύηση είτε επειδή πρόκειται για εκθεσιακή τηλεόραση είτε επειδή έχει "γράψει" πολύ περισσότερες ώρες απ' όσο θα δικαιολογούσε η ημερομηνία αγοράς μου; Είχε κάποιος σχετική εμπειρία; Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από RothFTP
andreas1gr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Γιατί δεν ρωτάς την LG Hellas να σου πει τι ισχύει με την περίπτωση σου; Κάνε πολύ απλές και ξεκάθαρες ερωτήσεις… 1
CaptainChris Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Κοίτα για TCL τηλεόραση είναι πάρα πολύ καλές και δεν κοστίζουν ακριβά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα