ANTY1965 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 καλησπερα σας ! χρειαζομε την βοηθεια σας μιας και δεν γνωριζω σχεδον τιποτα απο υπολογιστες .εχω εναν υπολογιστη που δεν κανει εκινηση .μου ειπε καποιος περισοτερο γνωστης απο εμενα οτι τα επαιξε ο σκληρος δισκος .αν μου περασουν το λειτουργικο σε εναν καινουριο δισκο και τον βαλω επανω θα λειτουργησει η χρεαζετε και ρυθμισεις ο υπολογιστης ;
hp8 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, ANTY1965 είπε .εχω εναν υπολογιστη που δεν κανει εκινηση . δηλαδή ? Πατάς το μπουτον και τίποτα? Εμφανίζει το bios και μέχρι εκεί? Τα φαν λειτουργούν Κάτι στην οθόνη κλπ ? κάνα λεντ αναβει 2
nickol-us Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Αν μιλάμε για Windows 10 έχει καλές πιθανότητες να παίξει, πάντα με το ρίσκο να μην δουλέψουν μερικές επιμέρους συσκευές. Το ιδανικό είναι να γίνει σεταρισμα του δίσκου επάνω στο μηχάνημα από κάποιον που γνωρίζει. Όλα τα παραπάνω εφόσον είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για πρόβλημα στον δίσκο. 4
ANTY1965 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, hp8 είπε δηλαδή ? Πατάς το μπουτον και τίποτα? Εμφανίζει το bios και μέχρι εκεί? Τα φαν λειτουργούν Κάτι στην οθόνη κλπ ? κάνα λεντ αναβει ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ - ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - oxcoooooe9
hp8 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, ANTY1965 είπε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - oxcoooooe9 δες εδώ error 0xc00000e9 για το πρόβλημα Αν είναι θέμα δίσκου και όλα τα άλλα είναι οκ στο pc που έχεις γίνεται η δουλειά Δεν θέλεις άλλο pc
ANTY1965 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ! ΘΑ ΠΡΩΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ! ΓΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ;
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γίνεται. Το πάτε σε ένα κατάστημα που κάνει φορμάτ υπολογιστές, συνοικιακό ή κάποιο όπως Πλαίσιο/ Public (πείτε τους να ελέγξουν την υγεία του δίσκου και αν είναι εντάξη) θα σας κάνουν format. Υπολογίστε 40ε +/- 20ε. Τα αρχεία του δίσκου (αν είχε και τα χρειάζεστε) τα έχετε σε κάποιο άλλο δίσκο; *Μην γράφετε με κεφαλαία, απαγορεύεται από τους κανόνες του site. Spoiler Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από Τέρης Α. 1
ANTY1965 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 συγνωμη για τα κεφαλαια δεν ηξερα ! τα αρχεια σωζωνται ; δεν τα ειχα σε αλλον δισκο ! ευχαριστω 1
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κι αυτά σώζονται. Θα σας πάρουν κάτι παραπάνω. Εξωτερικό δίσκο έχετε; Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από Τέρης Α.
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Τους τον δίνετε να σας τα περάσουν σ' αυτόν.
Nik1239 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Φίλε μου επειδή είναι πιθανό να γίνει η πατάτα καλό θα ήταν να πας τον υπολογιστή σε κάποιο τεχνικό πχ πλαίσιο (όχι public είναι άθλιοι) και να σου σωσουν τα αρχεία σε άλλο δίσκο και να σου εγκαταστήσουν ένα νέο και να έχεις ξανά λειτουργικό pc Ίσως να σου πάρει γύρω στα 100€ όποιος στα κάνει αυτά αλλά θα είσαι σίγουρος ότι θα είναι όλα μια χαρά , δυστυχώς όσοι δεν έχουν βασικές γνώσεις πρέπει να ακολουθούν αυτόν τον δρόμο. Φιλικά πάντα 2
ICE-T Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 11 ώρες πριν, Nik1239 είπε Φίλε μου επειδή είναι πιθανό να γίνει η πατάτα καλό θα ήταν να πας τον υπολογιστή σε κάποιο τεχνικό πχ πλαίσιο (όχι public είναι άθλιοι) και να σου σωσουν τα αρχεία σε άλλο δίσκο και να σου εγκαταστήσουν ένα νέο και να έχεις ξανά λειτουργικό pc Ίσως να σου πάρει γύρω στα 100€ όποιος στα κάνει αυτά αλλά θα είσαι σίγουρος ότι θα είναι όλα μια χαρά , δυστυχώς όσοι δεν έχουν βασικές γνώσεις πρέπει να ακολουθούν αυτόν τον δρόμο. Φιλικά πάντα γιατι να παει πλαισιο ,σε καταστημα της περιοχης του μπορει να το κανει, ειναι πολυ απλη διαδικασια . 3
snbblp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 14 ώρες πριν, ANTY1965 είπε ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ - ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - oxcoooooe9 0x000000E9 = media disconnected on OS bootloader execution, or disk read error. Αν δεν είναι πρόβλημα του δίσκου, τότε μπορεί να επισκευαστεί με checkdisk. 1
ANTY1965 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 και τι ειναι αυτο ο checkdisk φιλε μου ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα